Zeolit pret mic de la Dacia Plant

Zeolit este un imunomodulator de la Dacia Plant invelit sub forma marcii GanoZheolyth.
Zeolitul este un minereu care reprezintă aluminosilicaţi naturali hidrataţi de calciu, stronţiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu. De aici si capacitatea lui de a fi un un imunomodulator si de a fi un succes imptriva bolilor intestinale, bolilor metabolice, infecţii virale sau bacteriene şi cancer.
Zeolit pret mic de la Dacia Plant cum va ziceam, il puteti comanda de pe www.daciaplant.ro la pretul de 24 lei.
zeolit.ro

Comentarii

Anonim a spus…
Buna, in legatura cu Zeolitul, fie si de la Dacia Plant , vreau sa intreb daca este activat Tribomecanic prin Nanotechnologie, am gasit pe net Zeolit Activat Capsule Detoxamin Basic Capsule DT 002 ,la urmatoarea Adresa www.terapia-romania.ro , si sunt confuz care sal iau, poate veniti cu cateva explicatii pentru a intelege mai bine acest proces de Activare Al zeolitului.
Mihai C. Vaslui
Anonim a spus…
e o vrajeala cu activatul.Zeolitul este o argila , un pamant steril care are un continut de minerale propice pt insanatosire.Corpul cu ajutorul mineralelor rezolva unele probleme.Ce tehnologie sa introduca in acest pamant. Aproape tot ce face omul are si reactii adverse.Substantele si plantele naturale sunt cele mai sigure daca stii sa le folosesti