Alcachofa de Laon

Slabeste cu Alcachofa, cea mai simpla metoda de detoxifiere care va ajuta sa slabiti sanatos fara efecte secundare nedorite si intr-un timp scurt. Secretul Alcachofa de Laon il reprezinta anghinare, o planta cunoscuta pentru beneficiile sale.
Nu trebuie sa folositi o dieta anume iar Alcachofa se administreaza usor, cate o sticluta pe zi. Cutia de Alcachofa contine 14 sticlute. Pret 189 lei.

Comentarii

Anonim a spus…
A incercat cineva acest produs? chiar are efect?
Anonim a spus…
mi-ar placea sa fie adevarat, nu am banii sa-l achizitionez dar in 20 kg in 2 sapt????ce organism suporta aceasta transformare???
Anonim a spus…
Eu mi-lam comandat acum trei zile astept sa vina,dupa ce il incerc va spun parerea,sunt din arad.
lucia a spus…
eu mi l-am comandat:) trebuie sa-mi ajunga pe sapt.viitoare:D o sa va tin la curent! si nu 20 de kg slabesti in 2 sapt. la tv zice k 5 kg intr-o sapt......akm sunt curioasa sa vad cu va fi!
Anonim a spus…
daca aluat cineva sa spuna este eficient?
lucia a spus…
pt fata din arad..in cat timp ti s-a spus k va ajunge comanda? mie mi-a zis k maxim in 20 de zile...il astept cu mare nerabdare:)
Anonim a spus…
a slabit cine cu acest produs??cine a cumparat va rog sa scrieti sa stim daca este adevarat.multumesc!
Anonim a spus…
este bun ? a functionat la cineva?
Anonim a spus…
va rog sa ne spuneti si noua daca are vreun efect
Anonim a spus…
buna tuturor ,mi-as comanda si eu dar...la cate tzepe am luat cu pastilele si alte prostii m-am saturat de stricat bani asa aiurea cred ca am luat vre-o 15 cutii de medicamente de slabit si nimic nu am slabit cu ele .cine incearca acest produs sa ne scrie si noua cat mai repede posibil daca e bun si chiar ve-i slabi ..si in cat timp primesti coletul ?multumesc
Anonim a spus…
Buna ziua. Am vazut si eu reclama la TV si m-am documentat putin cu privire la acest produs. Am gasit niste forumuri in limba franceza si pot sa va spun ca nimeni nu a fost multumit de produs. Toate persoanele de pe forum nu au slabit deloc sau maxim 1 kg intr-o saptamana.Am inteles ca are si un gust groaznic.Parerea mea este ca trebuie mereu sa ne documentam inainte de a achizitiona astfel de produse mai ales ca in ziua de azi avem acces rapid la internet.
Anonim a spus…
Nu e bun
Anonim a spus…
Buna, mie mi.a venit comanda in 4 zile stau la 70 km de buc.Astazi a fost prima zi cand am luat alcachofa si pot sa va spun k are un gust foarte neplacut.Am avut cateva dubii in legatura cu produsul si anume: 1- la tv spune k are 0 kcal, pe cutie scrie ca are 7,85 kcal; 2- la tv spune ca se ia o sticluta pe zi , pe cutie scrie k trebuie dizolvat intr.un pahar cu apa sau suc; 3-la tv spune k slabesti 18-20 kg in 14 zile, cand am facut comanda mi.au zis k trebuie sa iau pt o luna adica 28 de sticlute k slabesc 18 kg; 4- ambalajul sticlei e altfel decat cel vazut la tv. Am sunat la rel cu clientii un nr de pe cutie si le.am spus dubiile mele si mi.au raspuns k daca iau sticluta simpla e prea tare deci trebuie dizolvata, la problema cu 0 kcal mi.au zis k la tv nu spune k are 0 kcal si bineinteles k i.am contrazis.O sa va convingeti si voi k am avut dreptate cand o sa primiti coletul si o sa cititi instr. de folosire.Acum daca l.am comandat am zis sa.l iau ,o sa va spun peste o sapt. daca are rezultate.
Anonim a spus…
eu tot nu inteleg...a incercat cineva ori ba?? toate vi l-ati comandat...dar nimeni nu l-a incercat !!! deci...
Anonim a spus…
PANA LA URMA ESTE BUN S-AU NU??
A OBTINUT CINEVA REZULTATE?
Anonim a spus…
Am luat e a doua zi ,astept sa vad daca slabesc,v.am spus si mai sus are un gust groaznic,o sa va mai anunt daca slabesc sau nu cu el.
Anonim a spus…
Daca nu are nici un rezulata puteti sa-l returnati in maxim 10 zile. Daca ati sunat cate kg au zis ca slabiti in 14 zile? Am dat si eu comanda si astept cu nerabdare sa vad daca slabesc sau nu. Va rugam pe cele care au inceput deja sa le ia sa ne zica si noua daca au slabit vreun gram pentru ca in promo ziceau ca slabesti 1kg pe zi. Asteptam vesti de la cele care deja au inceput sa foloseasca acest produs.
Anonim a spus…
iau de 5 zile fara nici un rezultat-nu va pacaliti si voi doina
Anonim a spus…
multumesc foarte mult fetelor. eram aproape hotarata sa-l cumpar, dar cred ca ma las pagubasa. este o alta inselatorie, la fel ca si celelalte produse de slabit. cred ca cel mai bine ar fi sa incercam partea cu mancatul sanatos si natural si cred ca am avea mai multe sanse, iar daca am mai misca si muschii putin rezultatul ar fi garantat.
Anonim a spus…
eu am tinut regim acum cativa ani cu alcachofa si am slabit destul de bine intradevar era leguma nu medicament.daca ati gasi in magazine asa ceva ar fii super sa o fierbeti si sa o mancati ca pe o salata .atunci ar avea efect.despre medicament nu am ce sa va zic as face si eu comanda dar nu mai am incredere .astept sa vad ce ziceti si voi.pup
Anonim a spus…
am dat si eu comanda...in 2 , 3 zile trebuie sa apara...o sa va spun efectul dupa...
Anonim a spus…
deci pana la urma nu a slabit nuimeni?
lucia a spus…
buna fetelor!azi am inceput cura cu alcachofa de laon...nu pot sa va zic f multe decat peste cateva zile...gustul nu e unu foarte bun dar daca stau bine si ma gandesc niciun medicament nu are gust bun....aspet cu nerabdare sa mai treaca macar 2-3 zile si sa ma urc pe cântar:) sper din tot sufletul sa isi merite bani.....revin cu informatii peste vreo 3 zile! va pup si bafta!
Anonim a spus…
offffffff doamne cum ne amagim noi singuri si mai bagam si banii la altii in buzunar mai fetelor nu ati inteles inca k fara miscare si un meniu foarte dar foarte bine echilibrat nu se slabeste NU EXISTA PASTILA MINUNE care o bei si slabesti deci regim regim regim e greu dar macar are rezultate
Anonim a spus…
mai bn cumparati-va xenical (orlistat) ca are efect ,am slabit 7 kg in 40 zile
Anonim a spus…
Hahaha! Zici Acachofa si... bau, a disparut celulita? Astia ma fac sa rad. Imi doresc si eu ca multe alte femei sa mai slabesc dar nu ma las asa de usor prostita. E UN MARE BLUF, va zic eu!
gabi74 a spus…
Cum puteti sa credeti asemenea aberatii?CUM sa mananci ce vrei, cat vrei si sa slabesti? Singurul mod in care se poate slabi,intr-adevar mai repede, este sa tii regim si sa faci mult sport.
Anonim a spus…
fetelor eu am slabit cu capsula de slabit!!!!!!!aia e foarte BUNA!!!!!!!
Anonim a spus…
sunt si eu una din persoanale care il foloseste ,de 10 zile il folosesc si pot sa spun ca sunt rezultate,nu prea vreu sa manink,nu mii foame,eu sunt multumita,desigur in primul rind trebuie sa crezi in el si in tine
Anonim a spus…
de la farmacie nu a cumparat nimeni?
Anonim a spus…
deci..inseamna k nu e bun produsul??k vad k nu a mai scris nimeni despre el..fetelor care l-ati cumparat..dati-ne vesti
Anonim a spus…
miam,comandat alcachofa leam primit intro saptamana si sunt super curioasa ce o se intample maine incep pt ca am ceva emoti daca ar fucntiona ar fi o minune dar vedem promit sa va anunt dar va rog comentanti daca ati luAT
lucia a spus…
buna,fetelor!Vreau sa va spun k sunt foarte DEJAMAGITA de acest produs! Il iau de 5 zile si nimic,nici un rezultat! vreau sa va mai spun k am comandat 14 sticlute: 7 pt mine si 7 pt o prietena...amandoua ne-am apucat odata de cura asta si nici una nu a avut nici un rezultat bun... sincer va zic nu are rost sa vi-l comandati pt k e o minciuna mare ceea ce vedeti la televizor! si mie imi pare fff rau,chiar mi-am pus sperante mari in aceasta cura dar........in zadar...Mi-am pierdut si bani si a trebuit si sa indur gustul siropului,care e foarte rau,dimineata imi era o groaza sa il iau.......:( In concluzie NU E BUN! vreau sa va intreb daca as putea sa imi scot banii daca le returnez?????????????????!!!
Anonim a spus…
Pana la urma e bun,da rezultate?sau..dam banii degeaba.cele care si-au comandat si folosesc alcachofa sa ne spuna daca da rezultate
Anonim a spus…
NU SUNT MULTUMITA SI SUNT DEZAMAGITA . AM CUMPARAT ACUM O SAPTAMINA SI NU AM SLABIT, AM CINTARIT MI SA UMFLAT BURTA. AM ARUNCAT BANII SI VA ROG SA NU CUMPARATI PRODUSUL ALCACHOVA DE LEON
Anonim a spus…
Poate nu functioneaza la fel la toate organismele .. Eu vreau sa mi-l comand , chiar vreau .. vreau sa slabesc
Anonim a spus…
:)) fetele una din voi ziceaca singurul lucru rezultat in urma a cateva zile de tratament este disparitia apetitului de mancare...iubitele mele...asta puteti obtine si cu un ceai de slabit la 3 lei cumparat din orice supermarchet...eu am incercat un asemenea ceai si da mi-a disparut apetitul dar nu stiu daca asta e cea mai buna metoda de a slabiiiii...eu stiu ca un mod de viata ordonat,sanatos si mult sport te scapa de kg si celulita si da 2 litri cel putin de lichide pe zi...si cand zic lichide ma refer la apa si apa plata nu carbogazoasa...si inca cv...orice a-ti face nu mancati dupa ora 6 seara...cand corpul nu mai depune efort fizic tot ceea ce mancati se depune.... va doresc multttttttaaaaaa multa sanatate,si nu va mai stricati ficatul cu tampenii...si eu is oarecum obeza...la 1 m si 62 de cm am 73 de kg....inainte sa nasc aveam 55 de kg...dar in 2 ani am fost plecata in italia si modul de viata dezordonat...mancatul dupa ore tarzi,ptr ca avand un copil mic maj timpului i-l dedicam ei si m-am neglijat...vina mea..same on me...ba mai mult am avut 78 de kg 900g,am slabit de cand am vazut ca ma dor ingrozitor genunchi si spate si am ajuns sa am discopatie lombara...nu tin cure sau alte lucruri...fac sport atat cat imi permit articulatiile si incerc sa mananc la ore fixe...neprajit ,sau pun mai lipsit de grasimi...beau apa cateodata cu scarba....ma fortez ptr ca nu prea suport sa simt ciobalcaituriprin burta,si dupa ora 6 daca imi vn foa satios...poopici si sper sa aveti si voi vointa mea...nu se slabeste repede dar ajuta si organismul si nici nu va transforma in anemice...eu cele 5 kg le-am slabit din august pana acum...asa ca prefer sa fiu frumoasa si sanatoasa decat frumoasa si plina de probleme de sanatate... :)) imi intrase in cap sa imi fac si operatia aceea bypas.... poate e eficienta...nu contrazic pe nimeni insa si asa si fara operatie e important sa invatam sa traim sanatos...nu poti slabi mancand cand iti aduci aminte sau stand in fotoliu cu shaorma in mana :))
Anonim a spus…
fetelor niciodata in viata noastra nu o sa gasiti un medicament care sa slabeasca in timp ce mananci ce vrei si cat vrei,in loc sa dati bani degeaba pe niste prosti care nu au nici un efect sfatul meu este ca acei bani pe care ii dati degeaba,si vreu sa spun ca nu sunt 10-20 de ron sunt aproape 200 de ron,mai degraba iti pui bani frumos in buzunar si te apuci de un regim sanatos,cate un pic de miscare in fiecare zi,de exemplu 20-30 de min,mai putine dulciuri,bauturi garbogazoase si bauturi,pt ca si alea ingrasa foarte mult,mai bine un suc natural facut in casa,si sa nu mai mancati nimic dupa 7 seara si o sa vedeti ce rezultate o sa aveti,eu una am slabit 14 kg in 2 luni,daca imi ascultati sfatul nu o sa fiti dezamagite,o sa vedeti...va pup fetelor
lucia a spus…
fetelor chiar nu intelegeti ca nu are nici un efect!!!!!!!! nu are rost sa va srticati banii pe prostia asta, SINCER va spun! si eu imi doresc mult sa slabesc dar cu alcacofa de laon nu veti slabi deloc! treaba voastra....o sa va convingeti pe urma cand vedeti ca nu slabiti deloc! eu am luat 5 zile si nimic v-am mai scris si sus ca e o minciuna!!!!DIN PACATE! eu deja l-am returnat.imi astept akm banii.
lucia a spus…
eu am sa mai fac o incercare cu CAPSULA DE SLABIT,am auzit de la mai multe prietene k e foarte buna!daca nici cu asta nu slabesc nu voi mai incerca nimic!
Anonim a spus…
Produsul poate fi returnat in 10 zile...dar in 10 zile de la primirea comenzii sau de la livrare?Ca este si asta o problema?Eu personal doream sa iau produsul..dar niciodata nu am luat apstile de slabit si cand am vrut sa slabesc,am facut-o numai prin diete...si ultima pe care-am tinut-o a fost"dieta daneza-de schimare de metabolism"si a trecut mai mult de jumatate de an...n-am pus nici macar 100gr la loc.Este mai bine sa tin o dieta.Caci vad ca acest sirop nu are "referinte"prea bune.Pacat!:((Ar fi fost prea frumos sa fie real,sincer!
Anonim a spus…
si totusi a slabit cineva sau nu sa stiu sami comand sau nu
Anonim a spus…
totusi a slabit cineva sau nu sa stiu sa comand sau nu
Anonim a spus…
nu e bun...nu slabesti ---eu iau de 4 zile si nimic
Anonim a spus…
nup
mihaela a spus…
buna fetelor eu acum l-am luat de maine incep si eu sa il iau.ast sa vad rezultatul peste cateva zile si va tin la curent.
Anonim a spus…
nici o parere buna doar prosti
Anonim a spus…
buna eu il iau de 4 zile si am slabit 1 kg si ceva. sa vedem mai incolo ce o sa fie...
Anonim a spus…
am renuntat la el,am banuit ca o iau in freza...m-am desteptat in ultimul moment!
Anonim a spus…
Buna fetelor intradevar Alcachofa nu are nici un efeckt la slabire numai daca faci regim :-) dar nu cum spune la Teleschop ca,poti manca tot ce vrei este o mare Pacaleala:-( eu am avun 80Kg Anul acesta in Luna Ianuarie si m-am hotarat sa slabesc cu Artichoke live legume de la Magazin il cuper este foarte eftin si iti da rezultate.Din pacate nu mai stiu cu se cheama in ROMANESTE Leguma asta pe care am scriso in GERMANA << Artichoke << .EU ACTUEL SUN 64 KG ,.
Anonim a spus…
pRODUSUL Alcachofa De Laon nui recomandabil
Razboinica a spus…
Artichoke natural este bun si functioneaza la dieta nu prea dura 2kg pe sap da rezultate
Razboinica a spus…
Buna fetelor vreu sa va anunt caci produsul ALCACHOFA nu are efect de loc daca mananci incontinuare din contra face efectul in desastru si cum noi femeile vrem sa slabim pai face o criza de corp .Eu am avut la inceputul anului acesta adica Ianuarie 80kg in care acum am 63kg dece? pai hai sa va spun . 1 Eu nu fac fittnes nu le am cu sportul 2 Eu am redus mancare mai ales seara, 3 Am reusit cu o,singura leguma din care eu nu stiu cu se cheama in Romaneste dar ea se cheama in limba Germana ARTICHOKE .. DACA MANANCI LA MASA DE PRANZ la salata sau o fierbi si il bei ca un ceai va garantez ca, pe sap slabiti 2 sau 3 kg . Dar cum v-am scris seara e bine sa mancati ultima masa la ora 18.00 cartofi fierti cu carne de vita fiarta sa peste projit dar nu uita sa ai si leguma in acelasi tim .cam atata am de spus Bafta si sper CA, VA FOST DE AJUTOR ;-)
Anonim a spus…
Buna seara !!! astazi am luat si eu prima sticluta ,,am cumparat din farmacie abia astept sa vad daca dau rezultate !!!
Anonim a spus…
Sa va fie rusine cu reclama pe care o faceti la alcachofa de laon, mintiti lumea sa va cumpere produsul care nu face nici 2 bani.M-am si imbolnavit de la el si nici nu am slabit.Recomand tuturor ce vor sa slabeasca sa nu dea banii pe acest produs. Am urmat tratamentul de 2 saptamani si nu am slabit nici macar 1kg. Inca o data rusine celor de la teleshoping.
Anonim a spus…
Multumesc tuturor celor care au avut curajul sa recunoasca ca alcachofa nu functioneaza, iata un regin simplu si foarte eficient, nu e o pedeapsa, sa renuntati la zahar si faina alba, pentru voi...toate persoanele care au incercat au fost convinse...nu costa nimic si va si binedspune cand vedeti ca va subtiati...va iubesc Kat
Anonim a spus…
iau de trei zile dar nimic.....
Anonim a spus…
vroiam sa cumpar dar m-am oprit ...va multumesc din suflet celor care ati venit cu informatii pretioase.....banii care vroiam sa-i dau pe alcachofa ii voi folosi sa fac o dieta...poate dieta lui catalin crisan ....dar sincer e pacat ca nu mai avem ,noi cei obezi ,nici macar aceasta speranta: ca intr-o zi va aparea o pastila minune care sa ne salveze ...multa sanatate tuturor si slabire usoara si sanatoasa
Anonim a spus…
buna fetelor .sincer si eu am fost tentata sa cumpar acest produs dar m-am gandit k chiar daca ar da rezultatele zise de ei mi-as distruge metabolismul si sunt sanse mari sa te ingrasi de trei ori mai mult la sfarsitul curei .Cea mai buna solutie pentru a slabi este regimul eu am slabit de la 95kg la 72 in 4 luni Vreau sa ajung la 60 sau 65 de kg pentru k am 1,73 dar de un an si jumatate nu am mai tinut regimul dar promit k o sa il reiau:)) .Nu fac sport deci succesul regimului meu s-a datorat cantitatii de mancare consumata si incercam sa nu depasesc 1000 de kcal pe zi dar calculate cu aproximatie .Fiind obisnuita sa mananc dimineata regimurile la care dimineata trebuie sa beau decat o cafea niciodata nu le-as fi putut tine asa ca mi-am facut propiul meu regim :PRIMA ZI AM MANCAT 3 IAURTURI NATURALE MARI IAR A DOUA ZI 8 MERE SUNT CELE MAI GRELE ZILE DAR SE GOLESTE STOMACUL SI VA AJUTA SA MANCATI MAI PUTIN DIMINEATA MANCAM ABSOLUT ORICE FEL DE MANCARE GATITA DAR FARA GRASIMI IN LOC DE PRAJEALA INABUSEAM LEGUMELE SI ULEI FT FT PUTIN SI BINEINTELE K AM EXCLUS CARNEA DE PORC .LA PRANZ MANCAM O SALATA DE VARZA SAU VERDE SAU DE ROSII CU UN PIET DE PUI LA GRATAR SAU CIUPER CI LA GRATAR ORI UN CREMWUSTE SAU O FELIE DE SUNCA PRESATA IAR SEARA UN BOL MICUT DE CEREALE FITNESS .AM RESPECTAT INTOTDEAUNA CELE 3 MESE PE ZI ADICA MANCAM DIMINEATA CAND MA TREZEAM APOI IN JUR DE ORA 14 IAR APOI LA 4 .DACA NU AJUNGEAM ACASA LA 14 MANCAM 1-2 MERE SI UN BATON DE CEREALE FITNESS IAR CAND AJUNGEAM ACASA MANCAM PRANZUL CAHIAR DACA UNEORI ERA SI 4 IAR APOI LA 6 MANCAM IAR .APA ESTE FT IMPORTANATA EU INCERCAM SA RESPECT CELE 2 KG RECOMANDATA IAR SEARA DUPA 6 DACA VA E FT FOAME MANCATI UN MAR SAU BETI CEAI CHIAR SI INDULCIT CU O LGRITA DE ZAHAR .INCA O RECOMANDARE O DATA LA 2 ZILE BETI O CANA DE CEAI VERDE NEINDULCIT iNCA ODATA REPET CANTITATILE SUNT IMPORTANTE FOLOSITI O FARFURIE DE DESERT PT MICU DEJUN IAR SALATA DE ROSII EU O FACEM DINTR-O ROSIE STIU K PARE GREU DAR VA ASIGUR K NU ESTE EU AM MACAT ABSOLUT ORICE CHIAR SI PIZZA SI SARMALE DAR DIN CARNE DE VITA:d,SALATA BEOF AM MANCAT CHIAR SI CARTOFI PRAJITI DAR O SG DATA ETC IDEEA E SA LE CONSUMATI DIMINEATA PT A FI CONSUMATE IAR PT CEI CARE NU MANANCA DIMINEATZA SA FACA UN EFORT LA MINE A MERS DE MINUNE SI SA AVETI VOINTA DULCIURIILE TREBUIE CONSUMATE FT FT RAR FT FT PUTIN CEL PUTIN IN PRIMELE 2 LUNI EXCLUDETILE DEFINITIV SAU DACA NU PUTIN INCLUDETILE IN CELE O MIE DE KCAL ADICA AI MANCAT UN BISCUITE CARE ARE 300KCAL RESTUL ZILEI INCERCI SA NU DEPASESCTI 700 .ORICUM CEREALELE FITNESS AU UN GUST UN PIC DULCE ASA K NU AR TREBUI SA AVETI PB
Anonim a spus…
ar trebui dati in judecata si cerute despagubuiri,poate asa se va opri cu reclama mincinoasa
Anonim a spus…
Am cumparat si eu acest produs. Nu am vazut nici un rezultat in primele 7 zile, dar dupa, in a 9-a zi am simtit o imbunatatire, dupa ce merg de 2, 3 ori la baie, efectiv simt cum ma golesc. Am slabit 5 kg dupa 12 zile, mai am inca 2, si revin cu alt comentariu.
sami a spus…
nu stiu cum niste oameni pot minti in halul asta..nu stiu..dar nu exista acei oameni kre sa.i opreasca din ceea ce fac? mi se pare hotie pe fata...? nu stiu
Anonim a spus…
am luat si eu 3 sapt.si nu e bun de nimic nici.un rezultat mai bun e colon help e si mai ieftin si te si detoxifici si slabesti, fetelor nu mai comandati k dati banii degeaba tot sportul e bun e si dietele.Eu am inteles si nu o sa mai iau pastile de slabit pt k nu au efect sau au efect dar dupa ce le lasi te ingrasi mai mult.
Anonim a spus…
nu este bun de nimic eu am luat 9 flacone si nici un kilogram nu am slabit. nu cumparati
Anonim a spus…
si eu am luat si nu am slabit.doar mi-o scazut pofta de mancare.eu zic ca nu e bun
Anonim a spus…
cel mai bun este dieta
Anonim a spus…
HALLOO! LUATI ALCACHOFA CA DE SARBATORI LUATI
"TOCANA PORCULUI ;SARMALE; COZONAC DE ALA BUN SI MERG KILOGRAMELE JOS DE NUMA";MINKA
Anonim a spus…
buna am luat 7 flacoane si asa cum zicea cineva te umfli la burta si nu pot dormi noapte ???produs de 2 lei nu merita cumparat
Anonim a spus…
am 8 zile de cand iau si nimic nici macar pofta de mancare nu o taie vai si amar ce mai relcama face macaar de sar fii slabit 5-6kg,insa nu cred sa existe un produs minune mancat+ceva de slabit=slabit imposibil....pacat pt anvergura cu care a aparut si gustul scarbos
Anonim a spus…
incercati capsula de slabit..chiar functioneaza
,singurul efect negativ observat de mine a fost lipsa somnului in primele zile,dar dupa dispare si acest efect..dar da rezultate
Anonim a spus…
nu mai incercati cu toate prostiile....va imbolnaviti ficatul.scoateti definitiv faina alba si zaharul!!!!!!!!!!!va garantez din prima saptamana eu am slabit 2 kg si nu sunt obeza...am o greutate normala.Pentru cei obezi cred ca se slabeste mai mult si chiar functioneaza ...si faceti macar putina miscare pentru sanatatea inimii dvstra daca nu de placere!bafta!
DANA R a spus…
HEI LUME !
AM 45 DE ANI SI AVAND PREDISPOZITIE SPRE INGRASARE, AM LUPTAT TOATA VIATA SA-MI MENTIN CAT DE CAT GREUTATEA IN LIMITE NORMALE ... CAND SAREAM CALUL INCERCAM ORICE CURA DE SLABIRE , DAR FARA SPORT SI INFOMETARE NIMIC NU A DAT ROADE...
ASADAR NU VA MAI LASATI ISPITITI DE RECLAMELE ACESTEA MINCIONOASE. Si pe mine m-au inselat multe astfel de produse " miraculoase " FARA EFECT ,apoi am intuit mecanismul de profit al acestor afaceri ...adica banii nostri intra in banci , iar "vanzatorii de iluzii" fac dobanzi la banii nostri ...
E O MARE SARTLATANIE !

RIN URMARE - SA FACEM MULTA MISCARE SI SA MANCAM CAT MAI PUTIN,DAR SANATOS ... ASTA SIGUR DA REZULTATE IN CAZUL NOSTRU , AL CELOR PREDISPUSI LA INGRASARE ...
SA AVETI PUTERE SA MERGETI PANA LA CAPAT CU ASTA , PANA ACOLO INCAT SA DEVINA UN MOD DE VIATA !

SARBATORI FERICITE SI MULTA INCREDERE IN VOI INSIVA !
Anonim a spus…
poate ca era mai bine sa fi citit aceste mesaje inainte sa cumpar alcachofa....dar nu a fost asa.
Asadar am inceput sa le iau de 6 zile si doar un kg am dat jos.Intradevar iti mai taie din pofta de mancare .... oricum eu ma tin tare si le iau pe toate , tot am dat banii pe ele.Sper sa am mai multe rezultate....va tin la curent
Franco a spus…
Am folosit capsula de slabit si am slabit 9kg intr-o luna...este singura pastila care a avut cu adevarat efect..iti taie pofta de mancare,transpiri forte mult si iti mareste adrenalina in corp de cateva ori ca si cum ai face efort fizic la sala..nu va ganditi niciodata ca este naturala,dar fiecare o ia pe riscul lui...eu am luat-o si mi-a placut este ca un drog datorita sibutraminei din ea,iti da pofta de viata nu obosesti mai deloc dormi noaptea foarte putin si esti ca nou a doua zi..intr-un cuvant te suge pe fata si nu trebuie sa tii un regim anume depinde de fiecare cat vrea sa slabeasca.Succes la slabit!
Anonim a spus…
franco eu din cauza pastilei de slabit am probleme cu inims acum..e buna dar periculoasa
Anonim a spus…
se ia pe stomacul gol dimineata?
Anonim a spus…
dar cum se numeste pastila?sincer iau si eu produsul alcachioa de 3 zile si nimika ..nimika,si am sunat la operatorii de unde mi-am cumparat si o zis ca nu se vede rezultatul deodata,si am intrebat de ce produsul de la tv arata cu un fel de ambalaj dr mie mi-a adus alt ambalas si mia zis ca asa a fost filmat ....strasnic si inca mi-a zis la urma ca s anu am pritentii la ei ca ei se okupa cu comandarea produsului dar nu cu reclama si ei nu au nici o vina daca nu slabesti
Anonim a spus…
buna fetelor eu iau instant slim de aproape 2 saptamani nush daca am slabit deoarece nu am cantar dar cand o sa ma intorc la servici adik pe 3-4 ian o sa ma cantaresc vreau sa vad dak are vreun efect momentan pot sa spun doar k nu mai am pofta de mancare iar inainte mancam pe saturate si eram tot timpul balonata acum nush daca am slabit sau doar nu mai am senzatia de balonare cert e k ma simt mai bine
bulgaras a spus…
buna:) eu am luat capsula de slabit si am slabit 10kg in 3luni:) ...in lunile urmatoare am pus inapoi 5kg...nush ce sa fac, am 65kg si in 2luni sunt miresica....cred k o sa apelez la masaj anticelulitic, dieta, ceai verde....si apropo de produsul minune cu anghinare, e o prostie...chiar am fost fff tentata sa il cumpar. ma bucur k am reusit sa citesc parerile voastre. aveti grija de voi si sa aveti spor la slabit...pa pa
Anonim a spus…
nu am slabit nici macar 1kg in 28 de zile nu e bun de nimic
Anonim a spus…
de unde ai luat capsula de slabit??
Anonim a spus…
Buna fetelor,vreau sa va spun sa nu mai dat banii pe tampeniile care le fac reclama la tv teleshoping pentru ca nu sunt bune de nimic,eu mi-am luat acuma 3 4 ani parca plasturii aceia de slabit si tot asa se spunea despre ei ca ar face ce face si siropul asta,iar concluzia nu a fost una foarte buna nu am slabit deloc,si nici nu am mancat cine stie ce lucru,sa zici ca bagam in mine numai mancare,ei fac reclama la produse pt k nu se vand ca nu se cauta si din cauza asta,la fel mi-am luat tzeapa si cu produsul de par INSTYLER cel care spune ca iti coafeaza parul cum vrei tu de unde tzeapaaa de abia daca ti-l indreapta.Asa ca sfatul meu nu mai comandati toate tampeniile de la TV ca nu-s bune de nimic,dati banii degeaba pe ele !
Aurora a spus…
Sunt Aurora din Tg. Jiu. Capsula de slabit se gaseste si in farmacii. Eu am luat de la distribuitor mai ieftin putin si am urmat cura recomandata de 6 luni.Cel mai mult am slabit in prima luna:4 kg.Apoi mai putin dar, am slabit constant. In 5 luni am slabit 10 kg. In ultima luna n-am mai slabit. Si chiar am probat daca pot manca orice. Am facut pauza de 6 luni si am reluat cura. Fara rezultate. Dupa o perioada, cand am vazut ca am pus inapoi 5 kg, am luat iar, timp de 3 luni. Fara rezultate. Acum, dupa 2 ani, am din nou greutatea de dinainte de cura cu Capsula de slabit, adica 90 kg. Este greu sa slabesc si sunt tentata sa dau banii pe toate cele. Am luat acum 2 luni BioSlim. Bani aruncati pe fereastra. Am inceput sa ma informez si ma bucur ca sunt persoane care spun daca un produs le dezamageste sau nu. Asa ne feresc pe noi ceilalti de-a pati la fel. Eram atat de tentata sa cumpar Alcachofa! Eu am munca sedentara si 2 joburi. Mi-as dori sa pot ajunge la sala sau macar sa pot urma o dieta corecta. Din pacate inca nu am reusit. Dar nu este zi in care sa nu-mi propun, mai ales cand ma privesc in oglinda si vad ce inseamna cele 30 Kg pe care le-am pus atat de usor si atat de repede! Cred ca pastile miraculoase de slabit nu exista si ca trebuie sa facem ceva cu noi, cu obiceiurile noastre proaste de-a munci foarte mult, de-a ne infometa peste zi si de a manca prea repede si la ore total nepotrivite.
Anonim a spus…
iau de 5 zile si nu e bun de niimic si mai are si un gust oribiiill... sa nu`l cumparatiiii dati banii aiurea eu l`am luat din farmacia DONA o gramada de bani aruncati aiureaa
Anonim a spus…
Ms pt comentarii oameni buni ....chiar voiam sa.l cumpar dar m am lamurit ....iar capsula de slabit functioneaza am slabit 10 kg in 3 luni...se numeste SUPER SLIM
Anonim a spus…
Buna fetelor, eu sunt Crina, vreau s va pun ca astazi am favut si eu minunata reclama la alcachiofa de leon, mi se parea cam dubioasa ce-i drept. Ma bucur ca am gasit acest forum pt k eram destul de tentata sa cumpar si eu dar m-am linistit.
Orcum pot sa va spun cum am slabit eu 10 kg in 3 saptamani iar de saptamana viitoare vreau sa ma apuc din nou de dieta
foarte important este k nu are efectul yoyo
Cautati pe internet diata de slabit cu supa de varza. Veti vedea ca este o dieta disociata si ceea ce este imperios necesar e sa beti multa apa plata pt ca topeste pur si simplu celulita. Iar daca la sfarsitul dietei veti continua pentru cel putin o saptamana sa mancati sanatos nu va aparea efectul yoyo si in plus veti continua sa salbiti
eu am inceput cura la 1 iunie 2011, aveam 82 kg am tinut dieta pentru cam 3saptamani dupa acre mai bine de o luna am mancat sanatos, am baut multa apa, am ajuns la 71, 5 kg si in momentul de fata dupa toate bunatatile de sarbatori nu m-am ingrasat.
Este foarte normal daca va cantariti zilnic sa vedeti oscilatii de1-2 kg.
Asa ca fetelor spor la dieta. Eu o incep de luni (imi doresc f mult sa ajung la 53 de kg)
P.s daca faceti i putin sport nu o sa va treziti cu pielea lasta. Nu ai cum sa slabesti asa de mult si in acelas timp sa ai si uncorp tonifiat.
Bafta multa!
Anonim a spus…
By the way (tot crina sunt) sa va spun ce un doctor endocrinolog i-a spus unei paciente care se afla la un control in acceasi clinica la care am fost si eu pentru un control la glanda tiroida. Vroiam sa cred ca sunt bolnava si de accea m-am ingrasat, ceea ce nu e adevarat. Asa cum ii spunea doama doctor: "Domnisoara, dumneavoastra nu aveti probleme cu glanda, aveti probleme cu cutitul si furculita!"
N-am mai vrut sa intru in cabinet ca sa nu aud aceeas fraza.Am avut noroc. Dar din paacte asta e si cruntul adevar pe acre nu vrem sa il acceptam
Anonim a spus…
si eu vroiam sa-l comand dar acum am un pic de dubii,multumesc tuturor pt comentariile facute
Anonim a spus…
Va multmesc din suflet.. celor care ati impartasit cu noi rezultatele acestui "produs minune" (cu ghilimele .. da..!!) eu aproape k mi l-am comandat dupa site.. imi doream din tot sufletul sa aud lucruri pozitive.. dar adevarul.. este.. se pare negativ.. Va multumesc .. datorita voua nu ma voi amagii iar..
Anonim a spus…
iau de 6 zile nu am slabit nici un gram nu va prostiti si voi fetelor sa dati banii mincinosilor si nenorocitilor care se imbogatesc de pe necazul nostru sant curioasa daca ar inapoia banii asa cum zic jegosii astia
Anonim a spus…
iau de 6 zile si nu am slabit nici macar un gram nu va prostiti ca nu e bun de nimic
Anonim a spus…
Buna,
Am citit toate mesajele si va felicit pe toti care ati postat aici cu sinceritate impresiile si sfaturile voastre.Eram foarte tentata sa comand acest produs,dar sincer nu ma asteptam sa citesc cate am citit aici.De regula cand incercam un produs nou de slabit intram pe internet si gaseam in formumuri doar cuvinte de lauda,desigur cei cu reclama se asigurau de "reclama" si pe net,si cam aceleasi persoane postau 1001 de impresii pozitive ca urmare a unui tratament sau cure cu acel produs.
De data acesta nu a mai fost asa,si ma bucur mult de tot ca nu ma voi mai amagi din nou ,cu banii aruncati pe fereastra,ca desigur ne exista un produs minune care sa te faca sa slabesti.
Apropo cu ceaiul ZEIN-la care facea "reclama"Botezatu Catalin ati incercat,nu e "scump" e cam jumate din pretul lui alcachofa asta.E la fel,o porcarie,iar plantele respective le poti cumpara separat de la plafar pana in 10-20 lei ron toate.
Eu am o dieta "minune"pe care v-o recomand sa o incecati daca va grabiti sa slabiti 20 de kg in 2 luni.Dar,atentie,dupa ce renuntati la ea,in maxim 6 -7 luni va faceti la loc cu 15 kg -in cazul meu-in conditiile in care mancati asa cum sunteti fiecare obisnuit,adica nu schimbati nimic in obiceiurile voastre.
Dieta este foarte usor de tinut,nu te infometezi,mananci cand poftesti,dar doar urmatoarele alimente :carne fiarta,prajita sau gratar,de orice fel:porc,pui,peste,masline-dar nu in otet,cascaval, gouda,ementaler,telemea,cas(nu branza de vaci,iaurt,lapte dulce sau acru,nu branza topita)oua fierte sau prajite si atat.
In saptamana 1 ai voie doar castraveti proaspeti sau murati ,nu in otet alaturi de cele de mai sus;sapt 2 langa castraveti (fara numar..) poti adauga gogosari sau ardei (max 1 pe zi)3.sapt 3 langa cele de mai sus (adica carnurile,branzeturile si legumele descrise in sapt anterioare)poti adauga varza si salata verde;sapt 4 aduce cu ea fructele de padure-capsuni,fragi si mure- si ciupercile;sapt 5 1 lamaie/zi max pe care o poti pune in apa plata sau ceai totul cu indulcitori,zero zahar;sapt 6 poti face salata si cu rosii;sapt 7 vine telina,fasolea verde;sapt 8 iti da liber la mai toate legumele inafara de fasole,linte,cartofi,usturoi si ceapa.
Atentie nu se consuma nimic inafara celor de mai sus,se poate bea apa plata dar si carbogazoasa,dar nu suc,se poate consuma cafea dar fara zahar,merg indulcitorii,nici un fruct inafara de ceea ce este in dieta-adica mai deloc-,nici o leguma fata de ceea ce este in dieta.
Poti manca mezeluri salam,carnati,mici,orice fel de carne preparata,afumata si semipreparata,dar nu slabesti 20 de kg,dai cam 10-15,deoarece produsele acestea mai contin si multe chimicale si tot felu de agenti de ingrosare,E-uri,chestii care contin zahar-daca faci mici in casa e ok dar nu manca mustar-are zahar-.Apropo, e liber la condimente dar naturale.Si cei cu apa carbogazoasa daca pot sa renunte la ea e mai bine,sa zicem ca slabesti mai putin cu 1-2 kg si vor fi 18 nu 20kg,dar daca respecti strict reteta dai joi garantat,fara sport,fara restrictii.ideea este ca reteta se cheama hiperproteica iar carbohidratii tb sa fie undeva la 20 pe zi,iar cand te gandesti ca o lingurita de zara are fix 20 de carbohidrati face-ti voi lagatura.
Altceva,pentru mentinere intrati pe net si cautati lista cu alimente si calculati-va singuri carbohidratii,sa zicem 100 pe zi-de mentinere.Eu am reluat-o de 3 ori,si atunci cand am mancat si mezeluri am dat doar 15 kg,cand am baut apa minerala am salbit doar 18 kg si cand am respectat intr-u totul cele de mai sus am dat de la 90 la 70kg.Am 38 de ani,nu recomand dieta pentru copii,aveti grija ca tot la fel se pune la loc daca va scapati la dulciuri si va reluati obiceiurile de dinainte.Succes!
Roxana
Anonim a spus…
Eu cred ca trebuie sa aiba efect!! Dar daca mancati mult normal ca nu poate sa va slabeasca un sirop!!!
Anonim a spus…
Nu are cum sa aiba efect de slabire un simplu sirop daca voi mancati ca vacile!!!
Anonim a spus…
AAA si la comentariile astea trebuie aprobare sa apara, e clar, asta este antireclama!!! :))
Anonim a spus…
Citesc ce scrieti pe aici si ma crucesc. Intreba cineva "Cate kilograme ti-au spus la telefon ca slabesti?". Cum va ganditi ca cineva poate spune despre o persoana X ca o sa slabeasca 18-20 kg in 2 saptamani??? Niciun organism nu reactioneaza ca altul plus ca daca ai 60-70 kg si slabesti 20 kg in 2 saptamani, spitalul te asteapta. O cantitate asa mare de grasime eliminata intr-un timp atat de scurt NU EXISTA, intelegeti chestia asta. Daca scapi de o greutate considerabila intr-o perioada foarte scurta de timp, aia se numeste DESHIDRATARE, adica eliminati apa din organism pe care ulterior o veti pune la loc. Daca ma duc si fac pipi mai des, nu inseamna ca slabesc. Sfatul meu: Intr-un exemplu absurd, puteti consuma si 10000000000000000 de calorii pe zi atata timp cat faceti miscare in asa fel incat corpul sa arda 10000000000000000 de calorii din organism. Faceti sport, sala, cardio, axativa pe o dieta controlata si veti fii uimiti de rezultate.
Anonim a spus…
gffuşkjj
Anonim a spus…
doresc sa comentez pe acest subiect
Anonim a spus…
doresc sa tin legatura cu persoana care a spus ca a folosit un produs numit artischocken care tradus inseamna anghinare multumesc foarte mult
Anonim a spus…
capsula de slabit e toxica
am folosit-o intradevar slabesti dar creeaza dependenta iar daca te lasi de cura te ingrasi in maxim 2luni dublu si iti afecteaza toate organele interne inclusiv creerul
Anonim a spus…
am folosit acest produs,dar este un dezastru bani aruncati pe geam.Ar trebui sa ne autosesizam,astia isi bat joc de noi.AM LUAT ACUM CEVA TIMP CAPSULA DE SLABIT SI CHIAR AM FOST MULTUMITA.SUNT NISTE ESCROCI PE CARE NU-I IA NIMENI LA INTREBARI.NU LUATI ACEST PRODUS,CREDETI-MA MAI BINE VA INFOMETATI.NU EXISTA CAPSULA MINUNE UN REGIM SI PUTIN SPORT ESTE MULT MAI EFICIENT.
Anonim a spus…
Propun sa comandam produsul si sa-l refuzam la primire,si desigur la plata,cu explicatia de genul"rusine ca va bateti joc de oameni"!Macar ii facem si pe ei sa plateasca transportul...
Anonim a spus…
La multi ani pe 2012,ORICE reclama pt.slabit FACE "B A N I ",iar fraierii {porsti la puterea a-II-a}iau tzapa.Vretzi sa slabitzi?Facetzi miscare si mancatzi moderat,daca nu intzelegetzi intrebatzi un nutritzionist shi el va'va spune cum sa scapatzi de kg asimilate in plus.DACA SUNTETZI CATARI LA MINTE CUMPARATZI RECLAME.Nu'i prost cine cere este prost cine da!!!
Anonim a spus…
buna fetelor si baieti .Am 35 de ani ,2nasteri prin cezariana ,multe kg acumulate dar pe care vad ca le cam dau jos.Am 2 combinatii:dieta cu banane si artischocken(anghinare) adica "magnificul" alcachofa ,dar al meu costa 13ron si are 60 capsule .Dimineata pe la 8 mananc o banana si beau o cana de apa calda, la pranz iau o capsula si apoi mananc mancare gatita in casa si mai mult fiarta nu calita ,pe la 5 covrigei sau fructe ,seara iau a doua capsula si mananc mai mult supe ca nu prea pot gatii separat din cauza copiilor .Nu prea mai mananc paine doar de nevoie.Nu mananc dulciuri si patiserie. ca sa mananc un pateu cu branza nu mai mananc nimic acasa dar nu ma abtin .Credeti-ma ca a fost singurul mod ce a dat rezultata-8kgin cam 2-3 luni care nu costa si care nu afecteaza familia.daca doriti sa ma intrebati ceva va raspund cu mare drag.
Anonim a spus…
eu l-am cumparat ,pot sa- l dau inapoi la farmacia Dona?anonima
Anonim a spus…
as dori si eu sa slabesc macar 5-6kg,nu mai mult.ce mi-ati sugera sa consum,va asc,multumesc.tm
Anonim a spus…
daca vreti sa slabiti este un ceai ROYAL REGIME TEA.. nu stiu daca se gaseste in romania inca dar .... baut seara inainte de culcare curata colonul... a 2 a zii o sa aveti ceva dureri de burta dar se vad rezultatele...e un detoxifiant. ORICUM TRE SA MANCATI CAT MAI LIGHT!!!renuntati la dulciuri in exces la grasimi...am colegi care au slabit intre 5 si 10 kg pe luna...Recomand si mers pe jos sau sport 30 min pe zii. Trebuie sa l cautati intr-un magazin cu produse din egipt!!!
Anonim a spus…
toate pastilelele si prafurile de slabit sunt o minciuna... am dat si eu o carca de bani pe astfel de tratamente si nu au dat nici un rezultat... am luat ceaiul "Royal Regimul Ceai" am slabit cam 3 kg intr o saptamana. Am renuntat la dulciuri si redus mancarea la jumatate. o sa mergeti destul de mult la toaleta.
Anonim a spus…
FETELOR CEA MAI EFICIENTA DIETA ESTE DIETA DUKAN,DOR CA TB SA AVETI VOINTA
Anonim a spus…
pt a slabi incepeti cu o detoxifiere a organismului. eu am folosit COLO VADA, si il recomand. e putin dificil de luat, dar curata bine colonul si dai jos cateva kg in 14 zile. dupa detoxifiere totul tine de alimentatie si de miscare. evitati combinatia ucigasa - carne, cartofi, paine, faceti sport, mancati cereale (fibre), legume si fructe, lactate (aveti grija la provenienta), carne slaba (peste, pui, vita) pe care o puteti combina cu legume, evitati prajeala... doar asa veti reusi si, veti fi sanatosi.
Anonim a spus…
fetelor eu am 1.70 si 90 de kg.asa am ramas dupa nastere.mereu am avut 60kg.am incercat tot felul de ceaiuri si pastile de slabit.nu dau rezultate si va mai si imbolnaviti.de ceva timp merg la sala si fac aerobic.suntem mai multe fete si sub indrumarea profei facem exercitii pe muzica,e super fain.merg in fiecare zi o ora.vreau sa va spun ca ma simt super atat fizic cat si psihic.incerc sa ma controlez si la mancare.am renuntat la dulciuri si la paine.nu ma infometez.mananc lactatate,fructe,supe si beau apa plata cu lamaie.sunt sigura ca in cateva luni voi da jos 25 de kg.deja simt cum slabesc.observ pe haine si ma simt bine.o sa slabesc sanatos.de acum in colo voi merge la sala pana la adanci batraneti.nu credeam ca ma voi simti atat de bine.eram o depresiva inainte.acum sunt vesela si increzatoare.multumesc fetei care a tras de mine sa merg cu ea la sala.mi a facut cel mai mare bine.faceti la fel.costa 50 lei pe luna.nu dati banii pe prostii.astia nu mai stiu cum sa prosteasca lumea sa faca bani.lasati dietel drastice si aiurelile.mancati moderat si faceti sport.de saptamana viitoare voi merge si la banda de alergat si la bicicleta de slabit.o sa va mai scriu peste 6 luni si o sa va trimit poze si de acum si de atunci.va pup.
Anonim a spus…
DE unde se cumpara Royal Regim Tea? Plafar, farmacie sau supermarket? Semneaza: o grasutza disperata.
Anonim a spus…
sal am 76 kg am nascut in un baietel superb iar peste 2 sapt am botez.imi doresc f tare sa slabesc macar 2-3 kg pana atunci as dori sa stiu o dieta buna si ptr alaptat poate cineva sa ma sfatuiasca?
flory
Anonim a spus…
faceti sport cit se poate mai mult/3-4 ori pe saptamana cel putin/sau in fiecare zi macar 1-2 ore fittness sau aerobic acasa de ce nu,mai putin zahar,sare,prajeli,nu mai mancati dupa ora 18 seara decit un fruct si nu numai ca veti slabi dar veti ajunge sa va si mentineti in continuare,dupa kg pierdute...bafta tuturor ce se lupta cu kg in plus
Anonim a spus…
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa revin cu picioarele pe pamant. Daca ar fi existat o pastila sau altceva care sa lupte cu obezitatea nu mai eau atatia supraponderali. Cea mai buna metoda de a slabi ramane miscarea , aportul de lichide si un regim de viata sanatos, fara excese. Nu este interzis nici un aliment insa terbuie sa le consumam cu moderatie pe cele mai putin "bune".
Anonim a spus…
Buna, sunt Luminita am luat alcachofa de 5 zile si nu am slabit nici un gram!! In plus imi da o senzatie de foame foarte mare. Dupa parerea mea este o porcarie!
Miha a spus…
Salutare. Am citit tot, pana la ultimul comentariu. Eu am incercat dieta cu supa de varza si MERGE! La mine a functionat ceva de genul "ziua si kilul" - avea si de unde :))). Important este sa va mentineti un regim sanatos si dupa si regula cea mai importanta este sa nu mai mancati nimic dupa orele 18.00 sau 19.00 Timp de 2 ani mi-am mentinut cat de cat kilogramele. Mai apoi am ramas insarcinata, si de aici si prezenta mea pe acest forum.
Dupa cum bine spunea o prietena de-a mea : "Noi nu ne saturam cu ochii!" in ideea in care simt o pornire inconstienta de a "linge" tot din farfurie de fiecare data cand mananc.
Evitati tigaia si puneti la treaba CUPTORUL!!!!!
E clar ca problema noastra sunt "cutitul si furculita".
Nu mai cautati PRODUSUL MINUNE DE SLABIT : NU EXISTA!
Pentru cine doreste dieta cu supa de varza puteti sa-mi dati un mail la [email protected].
Va trimit reteta si tinem legatura daca doriti.
Anonim a spus…
AVETI GRIJA CU PASTILELE DE SLABIT !!!!!!! EFECTUL YO-YO
Anonim a spus…
Buna.Am eu o cura de slabire dar numai pentru cei foarte sanatosi si sigur ve-ti slabi 5 kg in prima saptamana si inca 2 kg a doua saptamana fara sa mai continuati cura.
Ziua 1:- 1kg cartofi fierti fara sare si musai 2 litrii de apa sau ceai(cafeaua se poate bea cu zahar).Ziua 2:-1 kg de mere sau gulii+2 litrii de apa sau ceai.Ziua 3:-1 kg lapte sau:iaurt ,chefir , sana + 2 litrii de apa .Ziua 4:-6(sase) oua fierte fara sare + 2 litrii apa/ceai.Ziua 5:-300 gr branza de vaci sau urda + 2 litrii apa/ceai . Ziua 6:-1 kg carene vita fierta /gratar fara sare + 2 litrii apa/ceai .Se poate bea cafea si ceai cu zahar/miere .Sepoate repeta peste o luna iar daca aveti dureri de stomac nu este indicat . Este o cura SADICA nu se recomanda nici un fel de sport in timpul curei si nici condusulmasina ar fi bine sa stati pe acasa macar primele 2 zile .
Anonim a spus…
ce inspirata am fost sa dau o cautare despre aceasta minune, aproape ca am fost hotarata sa smulg din bugetul familiei cele 2 mil pt a-l achizitiona...
Anonim a spus…
Anonim..
Nu cumparati, este o mare pacaleala!Credeti-ma!Probabil, ca ai slabi daca nu ai manca nimic,ceea ce s-ar intampla si cu un ceai ieftin de 5 lei.
Anonim a spus…
buna fetelor!!!!!!! vreau sa va spun ca la fel ca si voi am incercat fele de fel de pastile si diete,singura care a dat cu adevarat roade a fost capsula de slabit!!!dar,nu mancam decat un mar si o felie de paine prajita pe zi si in 3 sapt am slabit 8 kg.in primele 4 zile insomnii si ameteli ...dar a meritat.dupa ce am incetet sa le iau m-am ingrasat 3 kg,dar nu am mai ajuns la greutatea pe care o aveam inainte sa le iau (59 kg).aveti grija de voi si documentati-va bine inainte sa comandati!nyko
Anonim a spus…
am cumparat si eu azi de la farmacia Dona 14 capsule ...sper sa de-a roade de maine incep cura ..sincer imi este frica ca nu voi slabi dup ce v-am vazut parerile dar totusi voi incerca ...am 1.68 si 80 kg si nu am luat pastile de slabit niciodata ... sper sa isi faca efectul . voi reveni cu rezultatul ... nu stiu ce sa zic , eu nu as recomanda pastile de slabit nimanui dar uite ca sunt in situatia de a le lua deoarece asa mi se pare mai simplu ...stiu ca ar fi mai bine sa fac sport si dieta si as slabi dar sunt puturoasa, recunosc si imi e rusine . daca nu reusesc cu aceste pastile imi promit mie ca voi face sport si dieta stricta !!! va pup o seara placuta .
Anonim a spus…
Eu am reusit sa slabesc cu sport.Pana sa ma apuc de sport nu reuseam sa mai dau jos un gram.Ma simt bine,energica si sanatoasa.si in sfarsit mananc cat vreau fara sa ma mai simt vinovata.Mi-am luat diverse programe de pe net si fac acasa pt ca imi este mai comod.spor la slabit tuturor.
Anonim a spus…
Buna fetelor,
va multumesc pentru impresiile voastre vis a vis de acest produs care pare a fi doar o alta pacaleala. Am si eu o rugaminte. Cititi ce postati inainte de a trimite, greselile gramaticale sunt foarte obositoare si este chinuitor sa citesti ceva si sa te intrebi ce dracu a vrut fata aia sa spuna.
Sfatul meu e sa renuntati la grasimi, prajituri, paste, prajeli, consumati 2 l. de apa plata pe zi si faceti putina miscare, nu neaparat sala, e de ajuns sa mergeti la cumparaturi(probatul hainelor si a incaltamintei va face sa depuneti mult efort fizic) sau la plimbare in parc. Eu asa am slabit dupa ce am nascut. Sanatate tuturor.
Anonim a spus…
bunà fetelor! imi doresc f mult sà slàbesc 5-10 kg... am citit comentariile voastre si am renuntzat la Alcachofa. de unde se poate cumpàra Capsula de slàbit SuperSlim? Càt costà circa? Và multzumesc enorm pt sfaturi... Silvia
Anonim a spus…
acum citiva ani(4) am luat super slim da am slabit intro luna 16 kg dar dupa am ramas insarcinata cu a 4 fetita si dupace am nascutla nastere am aflat ca in operatie mi sa oprit inima de 2 ori din cauza capsulelor dar, mam mentinut la aceleasi kg cam 2 luni si cind am inceputa pune pe mine am pus dublu am ajuns la 100kg si nu maninc seara nu fasfuduri dar tot ce manininc sau chear o cana cu apa daca o beau se depune asa ca nici acest produs nu ebun iti deregleaza organismul si dai in altele. incercati pe cale naturala adica infometarea cred ca cu toate prostiile ajungeti peste citiva ani ca mine fara nici un rezultat. sau intrun pat despital cu cinestiece glande de ingrasare sau altele nu stiu dar poate nu e la toti la fel dar din cite am auzit toate sun o apa de ploae.vam pupat si mai inti de toate aveti grija de sanatatea voastra.
Anonim a spus…
buna!nici eu nu credeam in pastilele minune pentru slabit pana intr-o zi cand m-am hotarat sa-mi comand ecofit pentru ca aveam complexe foarte mari din cauza greutatii.L-am luat timp de o luna si am slabit 5 kg, bineinteles ca am avut grija sa am un stil de viata sanatos, adica FARĂ(prajeli, dulciuri,paine deloc), faceam si sport in fiecare zi.Tin sa va spun ca am 1,60m si aveam 60 kg, dar cu ambitie am ajuns la 55kg.Acum vreau sa-mi mai comand odata ecofit pentru ca vreau sa ajung la 50kg.Nu are efect yo-yo.Vreu sa va mai spun ca am un organism cam lenes.Sper sa reusiti si voi!
simona a spus…
Si eu mi-am cumparat de la farmacia Dona sunt foarte curioasa pe cat de dezamagita sunt de comentariile voastre, va anunt in 14 zile cat am slabit si gustul nu e asa de rau precum se spune, chiar are un gust placut, sunt pareri si pareri si sa nu uitam ca fiecare din noi are un altfel de organism, Simona
Anonim a spus…
Buna ziua. Am vazut reclama la TV si m-am documentat. Nimeni nu a fost multumit de produs. E O MARE TEAPA! NU CUMPARATI
Anonim a spus…
buna feteleor ma numesc cristina si vreau sa va spun din toata inima sa va opriti cat mai aveti timp...am stat in spaitale din cauza la aceste produse 2 luni..opritivaa cat mai aveti timp... va multumesc
Anonim a spus…
am cumparat si pute
Anonim a spus…
Buna fetelor ma numesc Melania si am incercat mi si mi de pastile pt a slabi , dar fara nici un rezultat. Va spun din toata inima sa va opriti si sa faceti un mic efort pt voi , nu indopinduva cu toate pastilele din lume , si cu putina anbitie, si cu multa incredere in voi . Numai asa puteti sa va scoateti din subconstientul vostru PASTILELE DE SLABIT SI ALTE PROSTI pe care le folositi sau leati folosit pina acuma. Asa ca >>> mincati sanatos, multa miscare si nu mincati dupa ora 18, o sa dea un rezultat bun.ANBITIE SI MULT SUCCES.
Anonim a spus…
Buna fetelor ma numesc Melania si am incercat mi si mi de pastile pt a slabi , dar fara nici un rezultat. Va spun din toata inima sa va opriti si sa faceti un mic efort pt voi , nu indopinduva cu toate pastilele din lume , si cu putina anbitie, si cu multa incredere in voi . Numai asa puteti sa va scoateti din subconstientul vostru PASTILELE DE SLABIT SI ALTE PROSTI pe care le folositi sau leati folosit pina acuma. Asa ca >>> mincati sanatos, multa miscare si nu mincati dupa ora 18, o sa dea un rezultat bun.ANBITIE SI MULT SUCCES.
Anonim a spus…
buna feteleor.....am si eu o intrebare a returnat cineva inapoi produsul?si a mai primit banii?
multumesc
mariana a spus…
eu am luat anul trecut colonhelp timp de 3 luni. am slabit 6 kg si nu le-am mai pus la loc. nu pot sa spun ca tin o dieta acum, insa incerc sa fac miscare cat mai des si sa nu exagerez cu dulciurile... inainte de cura asta nu slabeam indiferent cat de putin mancam.
Anonim a spus…
Dragele mele, de cand ma stiu sunt in continua dorinta de a slabi. Am incercat toate felurile de capsule, mai naturale sau nu si evident ca stiam in subconstient ca NU SUNT BUNE DE NIMIC. DACA AR FI UN PRODUS BUN, AM FI TOATE ZVELTE SI PERFECTE. NU VA MAI AMAGITI. INTERVIN DOAR CU FAPOTUL CA PASTILA DE SLABIT a fost retrasa de pe piata , fiind foarte nociva. Are efectul amfetaminelor-dati un search daca nu cunoasteti efectele acestor "droguri"- va da aceleasi senzatii. Mergeti la nutritionist, faceti sport si mancati echilibrat! Eu asa am facut. Slabirea sanatoasa e de maxim 2 kg pe luna. Asa ca nu va mai pierdeti vremea si banii cu aceste produse minune, NU EXISTA!
Anonim a spus…
emilia
buna fetelor de curiozitate am intrat sa vad cum e treaba cu alcachofa.eu sunt acum insarcinata pt a doua oara,dar dupa prima nastere m-am ingrasat 20 kg si am slabit cu capsula de slabit 18 dupa ce am terminat cu alaptatul.dar tre sa va tineti de treaba m,ai putina paine si mancare si multa apa.asta e salvarea mea.si inaintea primei sarcini am slabit 8 kg tot cu capsula de slabit.astept sa nasc iar ca sa revin la silueta cu capsula de slabit.cunosc 3 fete care au slabit astfel.
Anonim a spus…
Fetelor vin vremuri grele cand cei grasi vor slabi si cei slabi vor murii.Atunci vom slabi si noi.Mult noroc va doresc.GETA.
Anonim a spus…
Dieta South Beach. Eu am reusit sa slabesc 20 kg in 5 luni. La inceput mai mult apoi mai putin. Gasiti cartea in librarii . Char merita. Eu nu am tinut ad litteram acest regim ci doar pricipiul lui. Bafta !
Anonim a spus…
teaapa mare cu porcaria asta!!!!de 7 zile i-au si nimic,nici macar un gram nu am dat jos si parca stomacul meu este putin umflat,e o porcarie solutia asta,miroasse ingrozitor si nu are nici un efect.ar trebui dati in judecata,ca pacalesc oameni.rusineeeeee,huuuuuuu
Anonim a spus…
nui bun de nimic alcachofa,eu mam ingrasat de la el sai ia dracu cu produse cu tot
Anonim a spus…
Luati tinctura de ghimbir , o lingurita in 100 ml apa de 3 ori pe zi zilnic , costa doar 8 lei la plafar . eu am inceput sa iau de 3 zile ... ajuta la arderea grasimilor, regleaza metabolismul
Anonim a spus…
si eu azi am luat prima sticluta am dizolvat-o in apa eu are gust de menta dar simt cum lucreaza in stomac eu cred ca functioneaza
Anonim a spus…
am 77 kg azi am luat pt prima data da stiti ca sticla aia de alcachofa trebuie dizolvata in apa k am vaz k ati zis multe ca are gust rau mie mi se pare ca are gust a menta mie imi place:P sper sa slabesc daca nu ma stric de cap :)) serios eu am dat 215 lei k mi l-a adus curierul
Anonim a spus…
dragelor...cele care vreti sa luai capsula de slabit...este eficienta dar in momentul in care intrerupi pui dublu,eu am incercat-o inainte sa fie scandalul cu mutu si am slabit in 2 spatamani aproape 10 kg...si aproape 15 intr-o luna,dar am pus dublu in momentul in care m-am oprit si de atunci dau foarte greu jos,plus ca are efecte si asupra vietii sexuale
Anonim a spus…
nu cumarati acest medicament, am tinut si regim, am facut sport si am slabit doar 1Kg.
Este o mare dezamagire! Pacat ca nu am citit aceste comentarii ,inainte de a cumpara aceasta apa chioara.......
Anonim a spus…
ATENTIE!!!

Buna tuturor, ma numesc Elena, am 1,58 m si am avut candva 72 de kg, am scapat de ele cu ajutorul unui regim de viata sanatos prescris de catre medicul nutritionist. Iau 3 mese pe zi si 2 gustari. Am renuntat la mezeluri, sucuri, carne de porc si bauturi acidulate, mananc 1200 de kcal si am grija sa mananc ceva "verde" la fiecare masa. si cel mai important, fac macar 30 de minute de sport pe zi! Acum am 50 de kg si am invatat sa traiesc sanatos (cam o data pe saptamana imi permit sa mananc o prajitura sau ce alceva imi face cu ochiul si e bogat in calorii). De asemenea candva am tinut un regm pe baza de proteine dat de o persoana neautorizata in urma caruia am slabit dar mi-a crescut colesterolul cu 125 de puncte peste valoarea maxima admisa, asa am ajuns la doctor si am intrat in posesia unui regim sanatos.
Cat despre artificiile de slabit....de ce credeti ca unele sunt ilegale??? Eu zic sa va inarmati cu multa rabdare si sa slabiti incet si sigur decat sa fi-ti slabe si bolnave(stiu, si pt mine a fost foarte greu si aveam pofte mereu si mi-era lene sa fac sport dar credeti-ma DACA EU AM PUTUT SI VOI PUTETI). Anul trecut mi-a lesinat o prietenta in brate dupa ce a inghitit minunata capsula de slabit, iar cand a incetat s-o mai ia s-a ingrasat mai mult. Mult succes!
Anonim a spus…
INCA O CLIENTA NEMULTUMITA
http://www.youtube.com/watch?v=h_wzNiOtfeU
Je a spus…
Am luat 7 sticlute in 7 zile. Am avut grija ce si cat mananc, fara o dieta anume sau sport. Am avut 78 kg si azi le am in continuare.Voi lua si celelalte 7 sticlute si am sa va scriu. Am realizat totusi ca nu mai am asa pofta de mancare.
Anca a spus…
Buna. Eu lucrez la o companie de produse naturiste.Asa am inceput sa invat plantele si proprietatile lor.Dupa cateva incercari am reusit sa ii dau de cap unui ceai si a unei tincturi care m-a ajutat mult in aceste problema cu care toate ne confruntam.....Eu o iau de 3 luni si am dat jos in tot acest timp 7 kg.Nu sunt spestaculoase(18kg cum promit alte produse),dar eu sunt foarte multumita.Mananc 5 mese pe zi, 3 principale si 2 gustari.Mi-am facut un fel de regim,tot cu alimente care ajuta sa ard caloriile.Eu sunt foarte multumita,pentru ca stiu ca aceste kilograme tocmai pt ca sunt data jos treptat,nu se vor mai pune la loc.Asta pentru ca nu am eliminat doar apa din organism cum se intampla cu majoritatea produselor. Eliminam doar apa, iar dupa o luna de la terminarea unei cure tesuturile se umplu iar de apa....Iar pentru celulita tot asa mi-am facut un ulei care e foarte bun, ma dau de 2 ori pe sapt si in 3 luni de cand il folosesc,ganditi-va k inainte se vedea cu ochiul liber celulita pe picioare iar acum trebuie sa strang cu mana si doar atunci apare aspectul de coaja de portocala.... sunt foarte multumita...
Stiu si eu cum este sa tot incerci si sa nu fie rezultate....Dezamagire mare.Va spun ca nu fac sport pt ca am un program destul de incarcat.
Eu va doresc bafta tuturor si sper sa gasiti toate formula cea mai buna si cea cu care sa nu slabiti mai mult de 3 kg intr-o luna.Stiu ca sunt putine dar sunt sanatoase si sigure.... nu ne afecteaza sanatatea si nu se vor intoarce pe solduri si coapse....
Anonim a spus…
Am luat capsula de slabit si dupa ce am terminat cura m-am ingrasat dublu fata de cat am dat jos. Plus palpitatii si insomnii. Am ajuns la spital din cauza capsulei de slabit. Nu mai incercati pastile de slabit, eu le-qam luat cam pe toate, insula tineretii, super slim si capsula de slabit.Nu am facut decat sa ma ingras din ce in ce mai mult. Incercati dieta daneza, de scimbare a metabolismului. Este foarte grea, dar chiar functioneaza. Nu incepeti dieta daca nu sunteti prgetatite psihic sa incepeti o dieta.
Cosmina
Anonim a spus…
Buna fetele sant Mary va multumesc mult pentru sfaturi,am fost tentata sa iau si eu alcachofa de laon chiar ma si vedeam slabind 15-20 kg(eu avand 75kg la 1,76)dar mi sa parut c-am mult pe vremurile astea de criza si asa cautand pareri am dat de sfaturile voastre
Anonim a spus…
Mai indetaliat cum se numeste capsula de slabit
de care a pomenit franco
Anonim a spus…
nu stiu ce sa mai zic am citit toate comentarile si nimik bun pacat ca le-am citit prea tarziu deja l-am comandat o sa incerc si o sa va spun si eu parerea mea
Anonim a spus…
am comandat si eu alcachofa de laon astept sa vad rezultatele am mai luat anul trecut niste pastile slim ball si am slabit 20 de kilograme dar acum vreau sa incerc si accest tratament ka ami doresk sa slabesc rapid zilele astea al primesc o sa va tin la curent va pup
Anonim a spus…
salut !
capsula de slabit e aceea verde SUPER SLIM ? daca despre ea e vorba atunci am luat si eu si intradevar a dat rezultate bune dar am dureri de cap , de inima si ametesc de parca sunt vesnic intr-un carusel ....oare ce-i mai important decat sanatatea noastra !
Anonim a spus…
hotie pe fata!profita de naivitatea si disperarea noastra!!!!!!am luat 14 zile alalchofa!!!!!!!!!!!!!nimic substantial!!!mam saturat!!!!naiba sa-i ia cu reclamele lor!!!!!
Anonim a spus…
eu vreau sa va spun doar sa aveti grija cu capsula de slabit deoarece afecteaza f. mult organismul.
Anonim a spus…
eu sunt la a doua nastere ,la prima m-am ingrasat de la 58 la 110 kg. inr-o zi m-am ambitionat eram la 92 kg si in 4 luni am slabit pina la 68 kg.cu ceai antiadipos,o singura masa pe zi binenteles o amarata de salata uneori si cu o bucatica de pui,si cu pastile slimm ball.au avut efect pastilele. apoi am ramas insarcinata am ajuns la 87 kg. vrea sa ajung acum pe la 60-max 65.cum? nu stiu. nu sunt in stare sa tin iar regim drastic dar cred ca nu am incotro. speram sa gasesc o pastila minune dar..... ajung din nou la slimm ball. eu le recomand ,am slabit mult cu ele si nu m-am ingrajat decat dupa un an cand am fost insarcinata.
Anonim a spus…
Nu cumparati alcachofa !!!!!!!!!1
Nu am slabit nici macar 1 kg...
Mai bine abonament l sala de banii aia.
Anonim a spus…
eu folosesc produsul doar de 3 zile bineinteles combinat cu sala si mancare sanatoasa... cred ca are efect dar nu chiar cum spun ei acum sa nu va asteptati sa stati toata ziua in pat cu mancarea in gura si produsul sa faca minuni ...
v-as recomanda sala mai mult
Anonim a spus…
deci nu cumparam pana la urma??????
Je a spus…
Am luat deja 10 zile, dar cantarul meu este tot la 78 kg ca la inceput.Mai am 4 sticlute si apoi... ? Nu cred in minunile produsului, dar chiar nimic dupa 10 zile? Pacat de bani si de iluzii. Nu voi mai da banii pe nici un produs,,miraculos,,!!!
Cred ca tot sportul si infometarea sunt reteta ideala...
Anonim a spus…
pentru slabit va recomand ZEIN capsule - se iau 2 capsule dimineata - iti taie pofta de mancare pentru toata ziua , trebuie sa mancati ceva totusi peste zi dar cat mai subtire sa nu fii tentat sa recuperezi seara - si incet cu rabdare in fiecare zi trece o zi se poate slabi usurel in 2 luni intre 5si 8 kg.Apoi grija mare sa nu puneti inapoi . Va doresc succes si RABDARE1.
Anonim a spus…
As avea o intrebare... CAPSULELE DE SLABIT de unde le luati de functioneaza? Eu am luat de pe internet capsula de slabit de la alpfarm si nu a avut nici un efect.
Din farmacie? de la care ?
Vreau sa spun ca acum doi ani a luat SuperSlim si am slabit aproximativ 10kg insa acum nu se mai gaseste :((
Ma poate ajuta careva sa imi spuna de unde ia pastila de slabit care intr-adevar are efect???
VA ROGGGG
Anonim a spus…
Buna fetelor......Eu am cumparat produsul din farmacia Dona......TEAPA.... am slabit 1 kg in 14 zile.....sotul meu are propria cura-ceai de ructe+lamaie intreaga,usa la fiert cu tot cu coaja, indulcit cu miere si adaugata scortisoara - si cate o pastila de anghinare cumparate de la plafar....a slabit 5 kg in 14 zile....in conditiile in care mancam la fel....deci.....bani aruncati pe reclame ....Antonia
Anonim a spus…
Anca, te rog spune-mi si mie de ceaiul, tinctura si uleiul pe care le folosesti. Eu folosesc genul acesta de produse si sunt foarte interesata sa aflu de ele.
Anca a spus…
mi le-am facut singura,si contin multe plante...
nu il gasesti in [email protected]
detalii pe mail
Anonim a spus…
nu este bun de nimic nu mai dati bani degeaba eu am cumparat si nu a avut nici un efect .cel mai bine slabiti nu mai mancati dupa 6 seara si fara paine
Anonim a spus…
Buna,nu e bun de loc produsul, nu va amagiti.Uitativa la tv la alea care zic ca au slabit in 15 zile 19 kg,dca slabesti ata de repede pielea care era intinsa cand era grasa acuma ar trebui sa stea incretita nu ca la aia de la tv sta ferma,de parca nici nu a trecut printrun proces de slabire rapida,si vad ca nici nu i se cunoaste celulita,hai sa fim serioase ca totul e o gluma.Sincer eu am un regim alimentar sanatos,nu maninc deloc piine,si combin carnea de la gratar cu salat de varza proaspata,dimineta beau o ciasca de cafea si pe la 10 maninc activia mic de jun cu cereale, intro sapatamina am dat 2 kg,si ma simt excelent, nu mai sunt balonata si nici nu incerc toate prostiile de la tv.Va pup.Bafta la slabit.
Anonim a spus…
Mai fetelor, daca tot ce scoteau astia la tv era adevarat si bun...toata lumea era piele si os...nu va mai pacaliti si nu ii mai faceti pe altii cu bani....
Kama Sutra a spus…
Buna! Va spun sigur ca nu are cum sa fie adevarat ce pretinde acest produs. In primul rand, 4 kg pe saptamana este enorm de mult, nu este sanatos deloc, chiar daca ar fii adevarat, dupa ai avea doar un corp "slab dar gras", ca si aspect. Exista substante de doping folosite de sprotivi cuc are poti slabi f mult in eprioade esxtrem de scurte cu o dieta minima, dar au efecte negative grave asupra sanatatii si sunt strict controlate. Cea mai buna metoda este prin sport, o dieta echilibrata (nu regim, si in niciun caz infometare) si evetual cateva suplimente sprotive destinate slabirii, care sprjina procesul. Informati-va, citit site-uri de specialitate, si nu credeti tot ce se vinde, la TV sau in alta parte.
Anonim a spus…
tot ce gasiti la tv si in reclame pe site-uri sunt o mare porcarie! am luat acal cleanse ca nah...ziceam ca trebuie sa fie bun din moment ce si oprah ii face reclama...mda...nu am dat jos in 30 zile nici macar 100 grame...alcachofa asta sunt sigura ca nu e buna de nimic! am auzit discutii despre pastila de slabit...e buna...am luat acum 2 ani vreo 2 luni si am slabit 20 kg! dar nu e sanatoasa! in plus, dupa ce termini de luat pastile daca te lasi dintr-o data te ingrasi dublu cat ai dat jos! deci ideea este in felul urmator, daca nu va permite timpul si stilul de viata sa tineti dieta si sa faceti sport, luati capsula de slabit dar mare atentie! sa nu va lasati dintr-o data! treptat...bafta!
Anonim a spus…
huinea acest preparat....nu slabesti nimik cu el......
Je a spus…
Au trecut si cele 14 sticlute si zile fix DEGEABA. Cu mare regret dar am mai pierdut 189 lei si nici un kilogram !
Nici un kilogram !
Anonim a spus…
Buna dimineatza! Am citit msg voastre , dar se pare ca a fost cam tarziu, si eu am comandat produsul si este a treia zi de cand il iau si chiar nu simt absolut nimik, mai ales ca se spunea ca poti slabii pana la 1 kg pe zi, tin si regim, nu mai mananc dupa ora 6 si la 2 zile fac si masaj anticelulitic...sper ca va da rezultate in combinatia aceasta..daca nu alti bani dusi pe apa sambetei,, "si reclama" si-a luat banii...
Anonim a spus…
Sal, sper sa nu deranjeze pe nimeni mesajul meu....am o intrebare...dragele mele in cat timp s-au adunat atatea kg?... in timp indelungat, deci in acelasi timp va trebui sa "renuntati" la ele :) ... sunt cateva lucruri care va opresc din a duce la bun sfarsit ce va doriti : "disperarea" vreti repede si mult, lipsa miscarii, lipsa consumului celor 2 litri de APA pe zi, faptul ca nu se tine cont cat de cat de ora la care se serveste ultima masa a zilei... sfatul meu este sa mancati putin si des, 3 mese principale si 2 gustari, incercati sa va faceti un program de masa, este cel mai imp, cina nu mai tarziu de orele 18-19, 2 litri de apa, dulciuri cat mai putine sau ciocolata neagra, totul gatit fara prajeli, se foloseste doar pieptul de la pasare, carne de vita, peshte, daca ai o pofta o data pe saptamana poti alege alta carnita :), legume si fructe, eu asa am slabit fara sa vreau, am trebuit sa tin un regim alimentar si am slabit 10 kg in 2 luni si ma mentin... sau daca tot vreti sa cheltuiti bani in loc sa platiti 200 ron pe alcachofa mergeti la un NUTRITIONIST, este mult mai indicat..... va doresc slabire sanatoasa si mult noroc :)
Anonim a spus…
buna fetelor!puteti sa trimiteti inapoi sticlutele daca nu sunteti multumite de rezultat.Si primiti banii inapoi
Anonim a spus…
daca nu este adevarat cu aceste soluti ci ne ne mai da bani nustiu daca este atat de bun incat vb a tv nu cred asa ceva sa slabesti atat 20 kg
Anonim a spus…
sunt o tanara de 50 de kg...nu ma plang de greutate..as vrea totusi sa-mi conturez talia..am putina burtica si sunci;)..un sfat?
Anonim a spus…
va rog daca este un rezulatat scrieti ca vreau si eu sa-mi iau!!
Anonim a spus…
Buna,despre capsula de slabit as vrea sa spun si eu cate ceva:atat eu cat si sotul meu am luat-o,am slabit cat nea-am propus DAR dupa o perioada scurta de timp am pus kilogramele toate inapoi, parerea mea este ca dupa ce slabesti cu ele trebuie tinut un regim alimentar echilibrat.
Anonim a spus…
Buna!MULTUMESC tuturor celor care ne-au spus adevarul despre alcachofa, sincer ma gandeam sa-l comand dar inainte am cautat pe net cate ceva despre el si ma bucur k mam convins din experientele voastre sa nu-l iau.
maria a spus…
buna fetelor
am 36 de ani si am nascut doi copii. am avut odata 104 kg...am ajuns la 80 si daca reusesc mai vreau sa scap de 15 kg. si nu cu alcachofa.
va spun dieta mea...simpla si eficienta.
in trei luni am slabit 24 de kg. sper sa va ajute si pe voi.dieta se repeta dupa 4 zile...
in fiecare dimineata numai fructe ....dupa accea...prima zi la prinz si seara proteine..(deci orice de la animale....carne, lapte brinzeturi,oua, peste etc.)
a doua zi....numai legume..
a treia zi ..carbohidranti...(paste, prajituri, pizza, inghetata, ciocolata, etc...)
si a patra zi....numai fructe..toata ziua si cit doriti..Nu uitati....in fiecare dimineata numai fructe....si nu amestecati mincarurile...(carne cu legume..)
Dieta asta e foarte foarte sanatoasa si eficienta. credeti-ma...succes
Anonim a spus…
Am luat si eu Super Slim acu 2 ani si am slabit 6 kg in 12 zile fara efecte secundare. Acum am incercat din nou timp de 2 luni si nici un efect. Nu stiu ce se intampla probabil nu mai au acelasi continut.
Anonim a spus…
multumesc pt.toate mesajele ;cred ca toata lumea s-a convins ca alcachofa e o porcarie...sfatul meu=nutritionist+sport+regim .
Anonim a spus…
ciudat cum unele persoane se agita atata pentru banii altora :))) hai pe bune...e problema fiecaruia pe ce isi cheltuie banii.. unii vor doar un sfat dar nu sunt multe sanse sa le primeasca aici.. am citit doar din primele comentarii si m am lamurit :P sper caq primitii bani buni pentru pareri ;)
Anonim a spus…
buna va multumesc pt sfaturi chiar vroiam sa il comand si eu si cumnata mea astazi dar an zis sa citesc si niste pareri despre acest produs dar cred k mam razgandit.... dac dai si atatia bani si rezultat.... nu prea este... asa ca va multumesc pt sfat eu cred k ma intorc la tabletele care leam incercat si mai demult si au avut efect... am slabit vreo 5 -6 kg intr-o luna sunt pe baza de plante si e 15 lei o curie de 30 tablete de la dr ionut morar si contin otet de mere cu miere si polen si nu am luat decat o luna asa ca am fost multumita ...trebuia sa iau 3 luni dar mam lasat si acum vreau sa imi iau iarasi
Anonim a spus…
cate proaste analfabete pe forumul asta!
Anonim a spus…
offfff trebuia sa ma informez inainte sa dau banii pe porcariile astea pt ca e ziua a12 si am slabit doar 2kg NU SUNT BUNE DE NIMIK NU MAI DATI BANII
Anonim a spus…
la mine e prima zi si deja nu am pofta de mancare.. eu sunt foarte pofticioasa de fel asa ca e un inceput bun :D
Anonim a spus…
toate a fost prost pentru reclame orice pentru slabire aha nu iese primim bosumflat si la televizor spune face slabire nu iese deloc si fiecare firma are ne voie bani de cit oameni prost pa
Andreea a spus…
eu sunt la a doua zi... si am inceput de la 67.6 si acum am 66.6 ... daca va cumparati un produs de slabit sa nu credeti ca face minuni.. el doar va ajuta. mie nu mi a fost foame si am avut ultima masa la 17.. pana la 22 cand m am culcat mi s a facut putin foame dar m am abtinut.. si cand m am trezit si m am cantarit.. mi am dat seama ca a meritat :D
Anonim a spus…
nu stiu sa spun nimik despre alchacofa de laon,in schimb pot sa va garantez ca cea mai buna pastila de slabit este Capsula de slabit.Eu am slabit 25 de kg in 8 luni de zile si nu mam abtinut de la absolut nimik,singurele lucruri de la care trebuie sa te abtii sunt,cafeaua,coca-cola si vinul rosu,in rest am mancat de toate.v-o recomand.
Anonim a spus…
AS DORI SA-MI CUMPAR SI EU ALCHACOFA DE LAON, INSA AM MARI DUBII. VOI CE MA SFATUITI?
Anonim a spus…
dupa cele citite nici nu stiu ce sa fac.pina la urma bani nu conteaza.am citit pareri bune si rele mai astept pareri .
Anonim a spus…
Buna fetelor, eu am nascut in august aveam 77 kg si acum pot sa va spun ca am 54 imbracat :) ,am luat super slim cele chinezesti nu din farmacie si am terminat dieta acum 1 luna si ceva si inca ma mentin la 54 ,dar important este sa nu mai mananci dulciuri si dupa ora 6 ....asa ca luati SUPER slim.Sunt persoane care sufera de tiroida si nu suporta pastilele slim sau cele bolnave cu ficatul,,,asa ca nu functioneaza la toata lumea ,,,SUCCES
Anonim a spus…
buna...parerea mea este ca daca tot vreti sa slabiti va recomand sa consumati produsele de la herbalife...intrati pe pagina mea de facebook dima diana si o sa vedeti ce minuni au facut produsele am avut aproape 120kg si am ajuns la 80
Anonim a spus…
feelor nu va mai prostiti cu tot felul de chestii...doar va imbolnaviti! Eu am slabit foarte usor cu spirulina de Hofigal 500 mg, 2 capsule dimineata cu 1 ora inainte de masa di 2 seara pe la 8-9.in rest am mancat orice in limita bunului simt, chiar si putine dulciuri ca nu ma pot abtine...dar secretul nimic dupa 6 seara , doar apa plata. am slabit lejer 7 kg in 2 luni...deci bafta fetelor...spirulina e solutia sanatoasa.
1 – 200 din 405 Mai nouă Cele mai noi