Clatite umplute cu sunca si branza

Reteta clatite umplute cu sunca si branza
Ingrediente:
- 100g sunca de pui
- 100g smantana (grasime 12%)
- 100g branza telemea de vaca
- 200g branza dulce de vaca
- 200g branza ricotta
- frunze de salata verde

Pentru clatite:
- 2 pahare cu lapte
- 2 oua
- 1 lingura de ulei de masline
- 500g faina
- sare, piper
- cimbru uscat.

Mod de preparare:

Se fac clatitele: se bat ouale bine, dupa care se adauga faina, un praf de sare, piper si cimbru uscat. Adaugam 1 pahar de lapte amestecam pana obtinem o pasta apoi turnam si restul de lapte pana se omogenizeaza si adaugam si 1 lingura de ulei de masline. Din compozitia obtinuta, se coc foi de clatite dupa preferinte (subtiri sau groase). Apoi intr-un bol amestecam branza dulce cu smantana, branza telemea rasa, ricotta, putina sare si piper apoi intindem pasta obtinuta pe clatita, desupra cremei punem si 1 felie de sunca si deasupra ei punem si 1 frunza de salata verde. Rulam clatita pe lungime si se infinge cate 1 scobitoare pentru a nu se desface. Se lasa la frigider si se servesc reci.

Comentarii