Anna Olson-retete

Ia sa-mi spuneti daca va uitati la emisiunea Sugar (Ceva dulce) de pe Euforia TV. Eu pot sa zic ca ma uit cand mai am timp si raman cu gura deschisa la ce retete de prajituri poate sa faca. Fetelor daca vreti sa stiti cum se mentine in forma Anna Olson ia cititi aici:
Incerc sa mananc cat mai sanatos si creand retete proprii este cel mai simplu mod - nu prea mananc produse de fast-food sau alimente procesate. Mananc micul dejun in fiecare zi, iar acest lucru ma tine departe de alegerile gustarilor (snack-urilor) nesanatoase si incerc sa fac sport de 3 ori pe saptamana, dar nu este intotdeauna foarte usor. Slabiciunea mea? Popcornul cu unt, pe care atunci cand il mananc, il consider un adevarat rasfat.
feminis.ro

Comentarii

Anonim a spus…
as vrea sa gasesti un sitecu toate retetele traduse din fiecare emisiune ale annei olson
Anonim a spus…
buna m-am uitat si eu pe 05.05.2011 la emisiune si am vazut cum facea o placinta cu mere ,problema este ca nu am vazut de la inceput .m-ar putea ajuta cineva si pe mine cu reteta?multumesc mult
Anonim a spus…
buna, am urmarit si eu emisiunea annei olson, si ca pe multi altii, ma nemultumeste fff mult dublarea. este incorecta de f multe ori. si asa d.na olson nu da toate cantitatile, se mai pierd eis in dublare... din aceste motive am renuntat la a mai urmari emisiunea. de ce nu titrati, fratilor?
in alta ordine de idei, exista undeva retetele annei olson traduse?