Acai Cleanse pret

Despre Acai Cleanse am aflat de la emisiunea lui Oprah si daca a fost promovat in emisiunea ei inseamna ca e un produs de slabit foarte bun.
Cu Acai Cleanse poti avea un trup de invidiat in numai 4 saptamano. Ce face acest Acai Cleanse:
- slabesti in doar 30 zile
- accelereaza metabolismul
- creste nivelul de concentrare
- te incarca cu energie vie
- bogat in antioxidanti
- contine vitamine esentiale
Secretul sta in Acai care scade pofta de mancare, arde eficient grasimile si detoxifica organismul.
Poti comanda Acai Cleanse la pretul de 147 lei 1 flacon, sau 2 flacoane la pretul de 274 lei ori 3 flacoane la pretul de 381 lei(poti slabi pana la 20 kg)
www.slabeste.org

Comentarii

Anonim a spus…
eu nu inteleg ceva cand e reclama despre acai cleanse scrie ca cu un flacon poti slabi pana la 15 kg intro luna,in alta parte iti spune cat costa un flacon ap[oi daca iei 2 alt pret la trei alt pret dupa care intro paranteza ca poti slabi pana la 20 de kg adica cu 3 flacoane?
pai cum vine treaba ?
cu 3 flacoane slabesti 20 si cu un flacon 15?
cn mai intelege
Anonim a spus…
Sunt numai minciuni........
Anonim a spus…
eu sincer nu prea am incredere in pastilele de slabit...mai de incredere e sportul si mancarea sanatoasa....
Anonim a spus…
sa ne scrie cineva care a slabit si nu a pus la loc kg cu aceste pastile.va rog frumos
Anonim a spus…
dracu a slabit,mint cu nerusinare....nu sunt bune de nimic,sunt niste bani aruncati in vant!!!
Anonim a spus…
de slabit slabesti....dar ca sa mentii nu te apuci sa mananci grasimi si mancare nesanatoasa ca normal ca o sa pui kg la loc....daca slabesti tr sa faci miscare ca sa nu se mai puna la loc....
Anonim a spus…
apa de ploaie la fel ca si altele .... minciuni !
Anonim a spus…
postati numai ce va convine.... nu dam banii pe prostiile voastre
Anonim a spus…
e vrajeala....
Anonim a spus…
CU CE GARANTATI CA SLABIM
Anonim a spus…
http://www.blogulmariei.com/
poate uni nu ati citit pe acest blog.
nici mie nu imi prea vine sa cred in "pastilele minune", dar nu se stie niciodata.
(pt cine cerea povestea unei persoane care a slabit cu asa ceva)
http://www.blogulmariei.com/
Anonim a spus…
am 20 de ani si in fiecare vara ma chinui sa slabesc.....si mereu alegerea a fost sa mananc numai fructe si legume si sa ma misc in fiecare zi macar 2 ore....da rezultate....chiar am slabit 5 kg intr-o luna....si nu am luat nimik(pastile formule tmpite ..) si am mancat si am facut miscare....astai secretu!
Anonim a spus…
Sunt numai minciuni cu slabitu. Am luat pastile luna si ziciau in reclama ca slabesti 7 Kg, nu am slabit nici macar 1Kg.
Anonim a spus…
Salut. Am 25 de ani si acum un an aveam 90 de kg. Ajunsesem sa nu ma mai recunosc. Am o verisoara farmacista care mi-a recomandat sa iau Capsul de slabit. Am luat capsula de slabit vreo 6 luni la rand si am ajuns la 70 de kg. Sunt perfect sanatoasa si la 1.72 sunt mandra de cum arat. La inaltimea mea ar trebui sa am 62 de kg dar sincer ma simt asa de bine in pielea mea incat nu imi pasa daca ma slabesc pana la 62:P...Acum am foarte mare grija ce mananc mai ales ca lucrez foarte mult si nu prea am timp sa fac sport. Fara dulciuri si mancare dupa 6, fara cola si kfc:P...va pup...si va doresc sa slabiti atat cat sa va simtiti frumoase:)
Anonim a spus…
este o mare,mare minciuna!!!!!!!!
Anonim a spus…
e greu de inteles pt unii care nu au rabdare nici macar sa citeasca bn reclama produsului si se grabesc in explicatii,foarte bn,pt cei care nu au incredere in pastile de slabit,dc va mai bagati in subiect ?ignorati blogul,efectiv nu va mai uitati si nu mai comentati............
Anonim a spus…
Fara sport nu se poate sa slabesti.
Anonim a spus…
sportul si o alimentatie sanatoasa te ajuta sa slabesti. Nu mai luati pastile in zadar pt ca nu va ajuta deloc, mai mult va distuge. Va spun din propria experienta.
Anonim a spus…
dar,totusi....ati luat careva?si de ce nu functioneaza?care este stilul vostru de viata?nu este destul sa iei pastile si apoi sa mananci la kebab, fara o plimbare zilnica de macar 30 min.trebuie depus si un minim de efort
Anonim a spus…
am vrut sa incerc si eu asa ceva, sincer nu am mai facut asta niciodata, dar.......nu mai stiu ce sa fac.
Anonim a spus…
eu am sa incerc.
Anonim a spus…
Unii stiu numai sa critice .
Normal ca nu slabesti cu Acai Cleanse .doar luandu.le si dupa ducandu.te la fast food ;)
Trebuie sa ai grija si ce mananci ;)
Parerea mea incercati mai intai si dupa comnetati .
Anonim a spus…
vad aici ca slabest alti ca sunt minciuni nu siu ce sa mai cred sincer,timp sa fac sport nu am,asa ca mai bine sex mai mult si gata ca cel mai repede asa slabesti
Anonim a spus…
nu stiu ce sa fac. am 165 cm si 63 kg. as vrea sa cumpar , dar cine imi garanteaza ca slabesc??? [email protected] . da-ti add cine a invercat acest produs si caruia i-a dat rezultate.astept.
Parerile sunt impartite , imi dau seama, unii pot spune ca e bun acest produs , altii ca nu este o idee buna sa dai banii pe ceva de care nu esti sigur ca poate da rezultate. ink o data cine a incercat Acai Cleanse da-ti add pe id meu si vb mai multe pe messenger!!!
Anonim a spus…
nu stiu ce sa fac. am 165 cm si 63 kg. as vrea sa cumpar , dar cine imi garanteaza ca slabesc??? [email protected] . da-ti add cine a incercat acest produs si caruia i-a dat rezultate.astept.
Parerile sunt impartite , imi dau seama, unii pot spune ca e bun acest produs , altii ca nu este o idee buna sa dai banii pe ceva de care nu esti sigur ca poate da rezultate. ink o data cine a incercat Acai Cleanse da-ti add pe id meu si vb mai multe pe messenger!!!
Anonim a spus…
mai slabim si noi?daca mancam saorma cu de toate nu stiu cat mai fac efectul orice pastila ai lua de oriunde ar fi ea asa ca faceti sport si beti multa apa
Anonim a spus…
sunt exagerat de scumpe si nici nu exita garantia ca slabesti.
am citit comentarile aici si aproape toata lumea spune ca n-au nici un efect.
ce pot sa mai cred si pe cine ?
Anonim a spus…
Poate daca sant doar pt 2 saptamani reduceti pretul si persoanele care doresc ancearca pastilele .Eu o suma cam mare sa nu ai rezultat
Ancercati flacoane mai mici pret redus .
Anonim a spus…
eu nu stiu de pastilele astea ca nu le-am incercat dar acum iau pastila din supa de varza si nu am slabit decat 2kg in 2 sapt.acolo spune ca slabesti 5kg intr-o sapt.mai am de luat 2 flacoane.
Anonim a spus…
capsulele de varza sint ciar varza nu sint bune de nimic numai minciuni
Anonim a spus…
poate sa ne spuna cineva care a luat acai cleanse dak au vreun efect?
Anonim a spus…
Eu am folosit acai cleanse si am slabit 5 kg intr-o luna.Am inceput sa slabesc dupa 2 saptamani de cura. Au trecut 2 luni de cand am terminat cura si nu m-am ingrasat la loc ,dar bine inteles ca am grija si ce mananc .
Anonim a spus…
Eu am folosit capsula de slabit timp de o trei saptamani, am slabit 6 kg, plecand de la 65, intr-adevar imi taia pofta de mancare insa imi dadea insomni (nu dormeam nopti intregi)aveam ameteli, desi mancam dstul de sanatos si totusi nu m-am mai ingrasat imediat.
Anonim a spus…
blogulmariei.com o mare minciuna de femeie lucreaza mana in mana cu Acai Cleanse si castiga pe luna un procent din cate clicuri le dati voi de pe site de la ia ca sa comandat Acai Cleanse , cu cat mai multe clicuri dati si cumparati din redirecturile ei cu atat castiga ia mai mult ! deci calmativa ! Acai Cleanse este si se aseamana 100% cu celelalte pastile dupa piata care cik te ajuta sa slabesti si defapt te alegi cu un FICAT distrus si sucu gastric VARZA! cu placere all ;)
Anonim a spus…
Nu stiu ce sa zic cu privire la asta.Am o prietena care a cumparat pastile de slabit si a slabit 15 kg dintr-un flacon.trebuia sa ia 3 pastile pe zi inainte de masa dar ea a luat numa cate o pastila.si astfel chiar a slabit.Eu fac acelasi lucru de 9 zile si la mine nu au nici un efect desi nu mananc prajit nu beau suc,alcool,nu consum dulciuri.Astept sa termin flaconul si o sa vad atunci.Parerea me este ca depinde si de organismul fiecaruia.
Anonim a spus…
nu mai mancati atata umflatelor si slabiti.
Anonim a spus…
incercati regimu lu nicoleta luciu,lasati pastilele
Anonim a spus…
nu sunt bune de nimic mi-am luat acum o luna jumatatate si degeaba.nu am mancat prajeli,paine,paste nimic din toate acestea si nici dupa ora 5.....am slabit facand sala si mancand fructe legume si ce aveam pofta dar tot ce mancam fara paine nu slabesti de la pastilele astea....IN NICIUN CAZ!!!!nu va pacaliti nu sunt bune!!!
Anonim a spus…
Observ ca "anonimii" spun ca au slabit...
Pot sa va spun ca am cumparat un flacon de Acai - cleanse,am luat o luna pastilele si nu am slabit nici macar un gram, desi am fost atenta la ceea ce am mancat si in ce cantitate! Nici rau nu pot spune ca mi-au facut! Bine ca n-am comandat mai mult e un flacon!
carmen vintila a spus…
buna ziua...am comandat si eu ca nebuna aceste produse pentru 3 luni...ma gandisem ca poate nu o sa isi faca efectul asa ca intr'o vraja..dar, nici nu m'am gandit sa nu slabesc un gram!!!!!!!macar un gram!!!!in 2 saptamani!!!!
anela a spus…
eu folosesc acai de 1 luna si o saptamana,mananc normal 3 mese pe zi si intre mici gustari fructe si iaurturi,am slabit pana in prezent 6 kg,la mine functioneaza,eu una sunt super incantata.merita incercat
anela a spus…
folosesc acai de o luna si o saptamna,am slabitaproape 6 kg,mananc normal 3 mese pe zi si intre mese mici gustari fructe sau iaurt.merita incercat
Anonim a spus…
Oameni buni nu mai da ti bani pe aceste pastile,pe nici unele..in loc sa da ti banii pe pastile care nu sunt bune si nici sanatoase mai bine faceti va un abonament la sala,aerobic si mancati in cantitati mici si seara incercati sa nu mancati decat fructe,iaurt sau daca nu puteti gustati din ce va este pofta dar doar gustati si o sa vedeti ca slabiti dar va trebuie putina ambitie..credeti ma nu sunt bune sunt numai vrajeli ca sa ne ia banii..auzi iei aceste pastile si fara regim si fara sport si slabesti,asa am citit undeva si aveau si poze cu persoanele care ''au slabit''.Nu slabesti fara sport si putin regim.Silvia
Anonim a spus…
Nu sunt bune aceste pastile. Nu va scade pofta de mancare, nu slabati deloc. Sunt o prostie si bani aruncati.
Anonim a spus…
eu cred ca depinede de organism la unii functioneaza la alti nu de aceea sunt pareri impartite
Anonim a spus…
asa
Anonim a spus…
dar de unde stim noi ca cei care nu sunteti de acord cu ele nu sunteti de pe la o alta firma concurenta?Eu l-am incercat 7 kg minus in 3 sapt.Sunt fffff multumita!
Anonim a spus…
am luat si sincer nu am slabit macar un kg nu sunt bune deloc bani dati degeaba si ficatul distrus intro luna am luat 60 de capsule si degeaba nu incercati ca nu au niciun rezultat
Anonim a spus…
Minciuni! Minciuni! Minciuni!!!
Georgeta a spus…
Este o escrocherie.Dupa 5 minute din momentul in care am facut comanda,am si fost sunata, de o domnisoara care s-a recomandat din partea echipei Acai, pe numarul de mobil pe care-l comunicasem, pentru a le confirma comanda.Cata promptitudine, mi-am zis! Si, intr-adevar, a doua zi, a ajuns pachetul. Am uitat sa mentionez ca in acea pagina de pe internet, se scria ca,daca nu avem rezultate, sa pastram factura,pentru a ni se returna banii. Acest lucru, l-am discutat si telefonic, cu acea persoana care m-a sunat. Dupa ce am terminat un flacon, vazand ca nu am slabit niciun gram, in conditiile in care muncesc 14 ore pe zi, mananc extrem de putin si fara paine, nu mananc produse fast food, nu beau sucuri, etc, am sunat la nr. afisat al echipei Acai,dar, surpriza, nr. nu este alocat. Le-am scris pe adresa pe care comunicasem deja, dar nu-mi raspund. Ar trebui sa ne asociem si sa facem plangere la Garda Financiara si protectia consumatorilor. Isi pune, oare, cineva interbarea ce substanta se afla in acele capsule? Nu imbogatiti escrocii!!!!!!!!!!!!
Georgeta a spus…
Cum adica, dupa aprobare? Ce inseamna asta, cenzura?
Georgeta a spus…
Da, are continut ! Reclam escrocheria!Sa o cunoasca toti cei interesati si sa nu mai fie si altii pacaliti!
Desisalva a spus…
Nu exista cenzura, dar comentariile trebuie moderate.
Anonim a spus…
am luat acai cleanse forte timp de o luna si am redus si din mancare ,sucuri nu beau grasimi nu mananc,fac si sport de nivel mediu dar nu am slabit deloc,intradevar rau nu face produsul caci sunt antioxideanti si guarana iti da energie dar NU SLABESTI !!!e minciuna asta pt reclama sunt banii aruncati daca il achizitionezi pt slabit!! dar daca vrei o cura de detoxifiere nu' i rau...;) si app. siteul "top produse de slabit" nu aproba comenturile negative ,eu nu am vb de rau produsul am scris doar k nu am slabit delok dupa o luna asa cum promit ei,si nu mi s-a aprobat niciodata,asta da de gandit nu???
Anonim a spus…
iau acai cleanse de 2 sapt si nu am slabit nici un gram,e o mare MINCIUNA
Anonim a spus…
buna,am comandat si eu si mi sa spus k primesc bani inapoi daca nu slabesc,sunt in a 2 saptamana si nu am slabit deloc,chiar daca am baut si 4 l de apa pe zi si nu am ami mancat depa ora 6.si binentales k nici nu mi mai raspuns la telefon k sa le trimit inapoi flaconu si s ami recuperez bani.sunt numai minciuni
Anonim a spus…
poate la uni au efect da la mine nu,cand comanzi te suna repede dar cand vrei sa le trimiti nu mai vad nimic chiar nu putem sa face reclamatie.
Anonim a spus…
Uitati_va la expeditor .eu era sa-mi iau teapa,acai cel bun e de la dr Ionut Moraru,celalalt e expd de o firma de excroci din Tg Jiu deci ATENTIE!