Exoderil pret

EXODERIL solutie este un antimicotic pentru aplicatii externe, din grupa alilaminelor, avand ca ingredient activ Naftifina.
Naftifina exercita a actiune primara asupra dermatofitilor, fungilor si Sporothrix schenkii si are un efect fungicid sau fungistatic asupra levurilor, in functie de tulpini. Pe langa activitatea antimicotica, EXODERIL mai poseda si o activitate antibacferiana asupra germenilor de tip Gram pozitiv si negativ care pot determina infectii bacteriene secundare. In plus,
EXODERIL-ul prezinta si o activitate antiinflamatoare intrinseca.
EXODERIL este indicat in tratamentul local al micozelor pielii si unghiilor cauzate de:
Dermatofiti (trichophyton, microsporon si specii de epidermophyton);
Specii de Candida (in special Candida albicans);
Specii de Aspergillus; si Sporothrix schenckii, de asemenea in tratamentul pityriazisului versicolor cauzat de Pityrosporon orbiculare si in micozele cu infectii bacteriene secundare.
Exoderil solutie este indicat in special in tratamentul micozelor ce afecteaza partile hipercheratozice si suprafetele acoperite cu par.

Exoderil pret 18 lei si il gasiti in farmaciile Dona.

Comentarii

Anonim a spus…
nu este cel mai mic pret la dona....MINCIUNI...CU TOT CU CARDUL DE REDUCERE A FOST 21 DE LEI....
Anonim a spus…
are dreptate anonim de mai sus , la farmaciile online am vazut ca este 13,5 lei exoderilul unguent , de ce la Dona este asa de scump ? diferenta este foarte mare , inseamna ca Dona are preturi duble fata de cumpararea din depozite, rusine, este criza si voi va umpleti buzunarele, lasa ca n-o sa le mai umpleti ca noi o sa papam si n-o sa mai luam niciun medicament, uite-asa.