Fares.ro Fares Orastie ceaiuri medicinale

La poalele Sarmizegetusei Dacice, acum 80 ani, pornind la traditiile stravechi si cadrul natural ideal, a fost infiintata Digitalis "Prima Cooperativa Romana pentru Culvitarea Plantelor Mediciale". Porning de la aceasta forma de organizare, in toti acesti ani am dezvoltat neintrerupt mestesugul retetelor din plante medicinale pentru a va oferi sansa unei vieti mai sanatoase.
Toate ceaiurile marca Fares sunt realizate din plante medicinale riguros selectate si controlate. Procesarea se face in cele mai bune si sigure conditii de fabricatie, pe linii tehnologice certificate.

Comentarii

Anonim a spus…
cunosc ceva produse ale dvs. e totusi o problema. unele ambalaje au o scriere arhaica practic nelizibila, neputandu-te rapid informa. din ac cauza eu insumi n-am cumparat produsul. desi acest scris face apel la vechimea firmei rezultatul vanzarii este nul. nu cred ca e in sprijinul dvs, ba chiar contrariul.
[email protected] a spus…
va rog sa ma ajutati in gasirea unor ceaiuri care pot suplini (inlocui) medicatia in urma unui accident vascular cerebral ischemic.
Iau Plavix, Sortis (pt diminuare colesterol),iar pt scaderea tensiunii bisoblock, prindex plus; am ca antecedente ulcer cu cateva hemoragii digestive superioare, un singur rinichi congenital, cu doua colici renale, neo col uterin operat, iradiat in 1984.
cu multumiri, Geamanu
Anonim a spus…
Ce ceaiuri pot sa iau pt. a inlocui Prindex Plus