Walkmaxx | Adidasii Walkmaxx

Cu Walkmaxx ai un stil de viata mai dinamic si mai sanatos cu fiecare pas. Ce fac acesti adidasi Walkmaxx:
- elimina durerea de spate
- pantofi sport de o calitate exceptionala
- cea mai usoara cale de a slabi
- imbunataesc postura
- ajuta la prevenirea celulitei
- intaresc musculatura picioarelor
Poti comanda adidasii Walkmaxx de pe www.walkmaxx.ro la pretul de 199 lei. Marimi disponibile: 36-45.

Comentarii

Anonim a spus…
sunt niste jafuri nu cumparati ca nu e adevarat ca slabesti eu de o luna
Anonim a spus…
o inselatorie. o prostie mare .. nu cumparati
Anonim a spus…
niste zdrente,sunt bune numai pantru papuci de casa. in alte tari costa perechea 20 de euro.. astia vand cu 50.... au gsit fraierii in romania,,
Anonim a spus…
sunt buni
Anonim a spus…
II UNG CU RAHAT DACA NU SUNT BUNI SA-I POARTE EI
Anonim a spus…
Am facut marea prostie sa cumpar , pe linga faptul ca nu am slabit acum pot sa-i arunc pentru ca nu mai am ce face cu ei. Au o camera cu aer pe talpa care s-a spart si atunci cind calc pe ei scot un zgomot si nu mai pot sa-i incalt , asa ca daca vreti sa faceti prostia mea nu aveti decit . NU RECOMAND .
Anonim a spus…
nu stiu cum plm nu a functionat la voi. Eu de ceva vreme doar walkmaxx cumpar si sunt foarte multumit de ei.Si mai cunosc si cel putin 3 gagici care sunt foarte incantate de balerinii walkmaxx.
Anonim a spus…
probabil nu functioneaza pentru ca nu mergeti mult pe jos. trebuie totusi sa faci si putin efort nu doar sa ii pui in picioare si sa te urci la volan. lenesilor!
Anonim a spus…
eu mi-am cumparat mocasini si am sperat sa nu ma mai doara calcaiele, dar de unde...pe langa durere m-au mai si ros la spate de mi-a dat sangele si mi-au apasat asa de tare pe unghiile de la degetele mari pana mi s-au facut negre (fara sa am nush ce unghii mari). cusaturile din dreptul degetelor nu sunt de cea mai buna calitate. sincer, regret ca mi i-am achizitionat
Anonim a spus…
transpiri in ei de nu te vezi, sunt mai rai ca gumarii aia la 10 lei
Unknown a spus…
Buna numele meu este Ana. Eu am de doua luni adidasii Walkmaxx ( cei de la top-shop le spun pantofi ) si chiar se cunoaste dar asta pentru ca merg zilnic pe jos cate 6-7 statii ( nu ma plimb ci merg repede atat cat sa nu obosesc ). Si culmea pe langa ca muschii sunt mai tonifiati am reusit sa ajung de la 50 kg la 47 kg ( am 1,63 inaltime ) dar am si avut grija ce am mancat! Deci se poate! Ca sa nu mai zic ca ma simt mult mai bine si nu mai am dureri asa mari.. inainte ma durea zilnic in zona coloanei datorita unei scolioze insa de cand folosesc acest gen de incaltaminte ma doare mult mai rar iar durerile au o intensitate mai mica.
Acasa folosesc o pereche de pantofi din piele intoarsa tot Walkmaxx.
Eu sunt chiar forte mulumita!

Deci pot spune ca nu este corect sa ii incaltati doar pentru 30-50 min de cateva ori pe saptamana sau sa ii incaltati si apoi sa va asezati pe scaun si sa va plangeti ca nu slabiti. Nu este deloc ok sa va bazati doar pe incaltaminte ca sa slabiti. Normal ca depinde si de cat de mult trebuie sa slabiti! Cineva care are arderile chiar foarte incete o sa slabeasca mai greu! Aveti mare grija ce mancati... fara dulciuri si alte chestii care ingrasa ). Mergeti mult pe jos ( incaltati ceva de la Walkmaxx ) eventual faceti si un pic de gimnastica si asa chiar aveti
mai multe sanse!
- Ana
Anonim a spus…
AM CUMPARAT O PERECHE DE TENISI WALKMAXX CARE SAU DESLIPIT DUPA DOUA ZILE . IAM DUS INAPOI LA MAGAZIN SI AM PRIMIT BANI INAPOI PENTRU CA NU MAI AVEAU MASURA MEA DUPA CARE AM COMANDAT PE NET O ALTA PERECHE IN IDEA CA AM FOST EU GHINIONIST CU PRIMA PERECHE SI SURPRIZA SAU DESLIPIT DUPA FIX DOUA ZILE . FOARTE COMOZI DAR TERIBIL DE PROST LUCRATI .
Anonim a spus…
Aveti mare grija la produsele contrafacute, in bucuresti in dragonul rosu sunt la pantofi ,, walkmaxx,, prin toate standurile.




Anonim a spus…
mie la inceput mi-au placut si mi-am luat si cizme,dar m-au dezamagit
s-au rupt la doua luni dupa purtare
am primit replica:duceti-i la un cizmar sa vi-i repare
mai bine mergeam la cizmar sa mi-i confectioneze
Anonim a spus…
buna eu folosesc zilnic adidasii walkmaxx la servici si sant foarte multumita.
Anonim a spus…
Am luat sotiei mele o pereche de adidasi. Intr-o saptamana s-au rupt la calcai. Sunt execrabili mai bine cumparati gumari decat asa mizerii.
TALPAN OLGA a spus…
IN DATA DE 17 05 2014 AM CUMPARAT O PERECHE DE SANDALE ,CARE AO COSTAT 139 LEI ,DE LA MAGAZINUL DUMNEAVOASTRA DE PE UNIRII.GESTIONARA DE ACOLO MI-A PROPUS SI A INSISTAT CA E F CONVENABIL SA-MI IAU UN CARD ,PENTRU CA LA URMATOARELE CUMPARATURI VOI AVEA REDUCERI.AM MAI ACHITAT INCA 80 LEI.CARDUL NU M-I L-AU DAT ,CA DOAR PESTE CITEVA SAPTAMINI E GATA .AU SPUS CA DACA MA HOTARASC SA CUMPAR CEVA E SUFICIENT SA SPUN CA AM CARD SI MA VA GASI IN BAZA DE DATE.AM REVENIT PE DATA DE 15 07 2014 ,LA ACELASI MAGAZIN DE PE UNIRII DE UNDE AM SOLICITAT CARDUL.NU-L AVEAU CA TREBUIA SA FAC O CERERE SI APOI SA REVIN.AM DORIT SA CUMPAR O PERECHE DE ADIDASI NEGRISI O PERECHE DE BOCANCI NEGRI .GESTIONARA MI-A RASPUNS FOARTE RASTIT CA N-AU BOCANCI DE NICI IN FEL.AM RUGAT-O SA SE INTERESEZE LA ALTE MAGAZINE CA MERG EU SI-I IAU.DAR NU.NU MAI SUNT...MI-A ZIS .. AM PLECAT DE LA MAGAZIN CU UN GUST AMAR SI FOARTE URIT IMPRESIONATA.IN ACEEASI ZI ,PE 15 07 2014 AM FACUT COMANDA PRIN TELEFON.UN BAIAT MI-A RASPUNS CA ADIDASII SUNT 249 LEI ,. SI GESTIONARA DIN MAGAZIN A ZIS ACELASI PRET DESI EU I-AM SPUS CA PE SAIT SUNT CU UN PRET MAI MIC.ASA.SI BAIATUL DE LA TELEFON MI-A ZIS CA PT CA AM CARD LA D-VOASTRA DOAR TRANSPORTUL E GRATIS .DECI M-A GASIT CU CARD .ADIDASII LA 249 LEI .IN ACEA ZI AM DAT ZECI DE TELEFOANE SI BA AVEAM CARD ,BA N-AVEAM.ASA CA AM RENUNTAT LA INTREAGA COMANDA ,PENTRU CA SUNTETI NESERIOSI SI UNII DINTRE SALARIATII DUMNEAVOASTRA TREBUIE SA CITEASCA MACAR PUTIN DIN CODUL BUNELOR MANIERE.SI AZI VAD CA ADIDASII SUNT LA 199LEI.DE CE EU TREBUIA SA PLATESC 249?
F F URIT .SI SUNT CLIENT VECI .AS VREA SA RENUNT LA CARD DAR NU STIU CUM .CRED CA VOI MERGE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI
Anonim a spus…
Cica-s facuti in UE, dar pe cutie scrie " Made in China" , desi c-da a fost facuta prin ,,walkmaxx,, !
Anonim a spus…
Am ales anonim pentru ca nu ma lasati sa scriu doar numele.
Ma numesc Nicolae si am facut cumparaturi multe, astazi as spune, prea multe de la Topshop chiar si cu card 5*.
Despre Walkmaxx, caci aici se fac comentarii pe acest topic, pot spune ca am cumparat bocanci si papuci de casa gri produse de care suntem multumiti atat eu cat si sotia.
Pantofii Walkmaxx Sporty si Ghete Walkmaxx s-au dovedit a avea aceeasi problema, se rupe mesina in partea din spate, la calcai si iese afara buretele.
Cauza (aici o sa-l contrazic pe cel care scrie despre utilizare prea putina, nu se merge destul pe jos) consta tocmai faptul ca sunt folositi mai mult decat bocancii si respectiv papucii, acestia din urma nu au partea din spate asa ca :-)).
Anonim a spus…
In orice caz,mare diferenta intre pantofii Walkmaxx de acum doi ani,care erau din piele si erau facuti in UE si cei pe care i-am cumparat anul asta...din tr-un material execrabil,scumpi si urati rau...Pe langa asta,foarte prost lucrati,deja dupa o luna au o bareta(prin care se introduce siretul) rupta.Ar trebui sa ii lasam pe dumnealor sa dea faliment ! Recomand sa NU cumparati acesti pantofi !
Anonim a spus…
referitor la pantofii de fitness de inalta calitate walkmaxx 2.0 pret 199 lei.Am cumparat o pereche in data de 25.09.2015 si in mai putin de 40 de zile am talpa roasa si gaurita ,in zona calcaiului captuseala a disparut total,am parcurs pe jos in fiecare zi 5km.Am scris acest comentariu si pe adresa walkmaxx.ro si nu a aparut nimic,de ce oare?.Din pacate nu am citit comentariul precedent inainte de alegerea gresita pe care o regret.
Anonim a spus…
Mi-am cumparat o pereche de adidadisi walkmaxx cu scai si ma dor tare calcaiele daca ii port mult.oare de ce?
Anonim a spus…
Am cumparat acum 3 ani o pereche de bocanci Walkmaxx si inca sunt foarte multumita de ei si de calitatea talpii, insa ieri dimineata am achizitionat o pereche de cizme inalte impermeabile (de femei) si nu se compara cu acei bocanci. Calitate proasta, talpa f incorfotabila si se vede ca au modificat foarte mult calitate produselor. Voi intemeia procedurile pentru a-mi primi banii inapoi deoarece, in plus, ieri cand I-am incaltat s-au dovedit a nu fi rezistenti la apa asa cum se spune in mega reclama lor! Apa patrunde pe la cusatura dintre talpa de plastic si materialul " impermeabil".
frema a spus…
Am citit aceste comentarii deoarece ma batea gandul sa-mi cumpar cizmele, merg zilnic pe jos indiferent de anotimp. Dar imi iau adio de la ele, am invatat sa tin cont de parerile celor ce au cumparat marfa ravnita de mine.
Anonim a spus…
da, asa este...cizmele sunt o mizerie...nu sunt deloc impermeabile...voi cere banii inapoi, daca nu, protectia consumatorului pe ei....niste ordinari

Anonim a spus…
sa cumpar acum walkmaxx in 2017 august sau nu?








Unknown a spus…
Eu port toată iarna asa ceva si sincer va spun ca sunt singurii pantofi,ghete in care nu-mi este frig.SINCER. Faceti probă măcar o iarna. De slăbit este adevărat că nici eu nu am slăbit cu ei,dar sau întărit mușchii la picioare, asa am simtit.