www.tediada.ro concurs Tedi

Intre 16 mai si 28 august Tedi te invita la un concurs cu premii tentante. Produsele participante la promotie sunt:
* - Tedi 300 ml sticla (toate sortimentele);
* - Tedi 750 ml sticla (toate sortimentele);
* - Tedi Play (toate sortimentele);
* - Tedi Waterrr (toate sortimentele),
Cauta codul de pe orice produs Tedi participant la concurs si introdu-l pe www.tediada.ro pagina special conceputa pentru acest concurs sau trimite prin SMS la 1718. Codul trebuie sa contina 10 caractere alfanumerice. Pentru inscrierea pe www.tediada.ro e necesar intai sa va faceti un cont online.
Poti castiga un echipament sportiv Puma pentru urmatoarele sporturi: inot, fotbal, tenis, atletism, volei, dans sportiv si kartin sau mingi. Pentru mai multe detalii intrati pe www.tediada.ro. Tedi are pentru tine, fructe, morcov, vitamine.

Comentarii

Anonim a spus…
hey, cine stie unde trebuie sa intru pt a vota pe cineva din concurs??
Anonim a spus…
buna cine stie unde pot scrie si eu codul de sub eticheta Tedi pt concurs . Va Multumesc
Anonim a spus…
MERGETI MAI FRAIERILOR SI NU MAI PROSTITI COPII CU CONCURSURILE VOASTRE. II FACETI PE COPII SA LE TREBUIASCA TEDI SA VA FACETI VOI PLANUL
SILVIA EMOO a spus…
bai prostilor azi am ascultat un copil cre spunea ca voi inebuniti copii cu concursurile voastre false.prostilor nu stiti cati copii sunt afectati de voi prosti PROSTIIIIII!!!!!!!!!!
Anonim a spus…
concursul este bun dar nu stiu unde sa ma inscriu
Anonim a spus…
Concursul Tediada s-a terminat anul trecut. In schimb, a inceput altul numit Tedi Campionii. Puteti intra pe site-ul lor TEDI.ro sa adaugati coduri!