Rulouri de somon afumat cu pasta de branza si verdeata


Reteta Rulouri de somon afumat cu pasta de branza si verdeata
O gustare de vara numai buna: rapida, delicioasa si foarte satioasa. Se poate servi si la pranz.
Ingrediente:
- 500 g somon afumat
- 300 g branza proaspata de vaci 5% grasime 
- 100 g smantana 12% grasime
- 2 fire de ceapa verde
- 1 legatura de marar
- 1 lingura ulei de masline sau ulei de rapita
- 1 lingura zeama de lamaie
- salata rucola
- condimente uscate: piper, oregano, busuioc si tarhon
- optional: masline naturale taiate cubulete.


Mod de preparare:
Se taie ceapa verde,mararul si se amesteca cu branza dupa care se adauga smantana si condimentele uscate. Dupa preferinta se poate adauga si masline naturale taiate cubulete, mie imi place mai mult cu masline decat fara ele. Se amesteca energic pasta si se pune cate o lingura de umplutura pe o fasie de somon afumat si se ruleaza. Se pun rulourile pe un platou se stropesc cu zeama de lamaie, ulei de masline si se presoara putin piper. Rulourile se pot servi simple sau cu salata de rucola. Pofta buna!

Comentarii