Abexine Gel

Abexine Gel bun pentru: articulatii inflamate, cartilagii uzate, reumatism etc. Abexine Gel alina neplacerile produse de inflamarea articulatiilor sau alte dureri.
Pret 249 lei Abexine gel cu miere plus Abexine gel mentolat.
Ati incercat acest produs?


Comentarii

Anonim a spus…
naspa
Anonim a spus…
apireven-facut cu venin de albine si nu costa decat 10 lei-perfect pt reumatism
Anonim a spus…
corect: in loc sa dai 200 lei, dai doar 10
Anonim a spus…
bun foarte bun dar la banii nostrii ...raminem la apireven si la gheara dracului.
Anonim a spus…
este f scump si nu este prezentata o recomandare din partea medicilor
asteptam referiri medicale
Anonim a spus…
De fapt este vorba, conform exprimarii din reclama, de AMELIORARE, nicidecum de tratare. ALINA durerile, nu le indeparteaza. Dai 249 ron si s-ar putea sa nu-si faca efectul.
Anonim a spus…
L-am testat cu speranta macar de ameliorare.
Nimic. Puteam sa masez cu el si p[iciorul de la masa ca rezultatul e acelasi.
Solutie frumos mirositoare de prostit cei cu sperante in vindecari miraculoase.
Anonim a spus…
Bunica mea s-a uns cu acest produs,iar cel cu miere chiar a dat efect,insa acum s-a terminat tubul,iar durerile au aparut. Stiti cumava ceva asemanator,dar mai ieftin? Multumesc anticipat.
Anonim a spus…
ATENTIE!!! ABEXINE GEL ESTE UNA DIN MINCIUNILE COMERCIALE CARE PROFITA DE CHINURILE PRIN CARE TREC BOLNAVII DE OASE.BUNICA MEA SI-A DAT PENSIA PE O LUNA CA SA-L CUMPERE SI S-A DAT IN FIECARE ZI FARA SA SIMTA NICI CEA MAI MICA ALINARE.ESTE FOARTE SCUMP SI IN GRAMAJ INFIM DE 50 ML O CUTIE.LA PRIMA COMANDA A PRIMIT DOUA CUTII DAR DESIGUR INSUFICIENTE SI NEFOLOSITOARE!!! RUSINE SA VA FIE!PROFITATI DE BIETII OAMENI BATRANI SI CHINUITI!ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU!
Anonim a spus…
CA MARE DREPTATE AI U CU TEAPA ASTA DE ABEXIM MI MI LA CUMPARAT SORA MEA PENTRU MAMA DIN STATE MAI IEFTIN DAR LF DE SCUMP CU TRIMISUL IN TZARA MA ROG AM AVUT NOROC CA A TREBIT SA TRIMITA MAI MULTE... E TEAPA OAMENILOR DISPERATI SA LE DEA DUMNEZEU SHI LOR LA FEL DE MULTE DURERI CU AU OAMENII ASTIA.. UN SPOT TV SHI GATA AU PACALIT O GRAMADA DE LUME
Anonim a spus…
Au perfecta dreptate cu privire la efectul 0 al unguentului Abexine, mai bune sunt BIO MOBIL de la FARES, Alifie de Untul Pamantului de la BODEN PLANT, sunt 100% eficiente pentru dureri reumatismale, deformari osoase, lombosciatica, ciocuri, dureri musculare etc.
Anonim a spus…
AM FACUT COMANDA CU 11 ZILE IN URMA SI N-A VENIT NICI ACUM DE CE OARE INTARZIE ATAT DE MULT1
Anonim a spus…
ABEXINE este o mare escrocherie a celor de la Mediashop. Profita de durerea batranilor ca sa-i jecmaneasca. Sa dai 250 RON pe un produs care are corespondent si in Romania, inseamna sa fii foarte fraier ca sa folosesc un cuvint mai bland. Cautati pe net si veti gasi produsul APIVEREN Unguent produs de Institutul de Cercetari Apicole Bucuresti. Cel mai ieftin l-am vazut la 15 RON un tub de 30 ml. Se bazeaza tot pe veninul de albine si daca va uitati la compozitie este identic cu acest ABEXINE.
Anonim a spus…
NU STIU DECE ORGANELE PUTERI NU SESIZEAZA ACEASTA MARE EXCROCHERIE PUBLICITARA CU ABEXIM GEL MINTIND MULTE PERSOANE JECMANIDU-I DE BANI DIN AMARITA PENSIE
Anonim a spus…
...e plina lumea(TARA ASTA)de excroci si de naivi!
Anonim a spus…
Stie cineva daca are avizul ministerului sanatatii?? Si ce contine acest gel ????
Anonim a spus…
ABEXINE este o mare excrocherie a celor de la Mediashop. Sa dai 250 RON pe un produs care este produs si in Romania, inseamna sa fii foarte fraier ca sa folosesc un cuvint mai bland. Cautati pe net si veti gasi produsul APIVEREN Unguent produs de Institutul de Cercetari Apicole Bucuresti. Cel mai ieftin l-am vazut la 15 RON un tub de 30 ml. Se bazeaza tot pe veninul de albine si daca va uitati la compozitie este identic cu acest ABEXINE.
Anonim a spus…
INSTITUTIA PROTECTIA-CONSUMATORUL TREBUIE
SA INTERVINA URGENT PENTRU A STOPA
ACEASTA ESCROCHERIE.
Anonim a spus…
Nu-l comandati ca doar va pierdeti timpul si banii...l-am avut si eu dar nu m-a ajutat deloc ...este doar o mare nesimtire a celor de la MEDIASHOP....deci nu - l cumparati ca nu va ajuta nici intr-un fel
Anonim a spus…
alifia de untul pamantului de la Boden Plant, costa 12 lei si se poate comanda online pe situl www.bodenplant.ro
Anonim a spus…
Asi fi dat si numele, dar zau, nu conteaza, lumea sau mai bine zis, mamele sau bunicii nostrii, ar trebui sa fie informati si convisi de aceasta mare excrocherie,ca sa nu mai sufere ca nu li se indeplineste dorinta de a li se cumpara tubul minune. Asi fi cumparat fara ezitare sa ameliorez suferinta mamei mele, dar nimic din reclama nu este adevarat. Oameni buni, minuni face doar bunul Dumnezeu, nu va risipiti pensiile si asa foarte mici.
Anonim a spus…
am fost in stare deprimata , plus ca nu aveam un picior si eram orb de cand am folosit gelul abexim a inceput sa creasca piciorul si acum pot sa vad , mi-am recapat vederea din prima zi cand am pus gelul in ochi si pe picior , pot sa va recomand si voua gelul acesta este o minune dumnezeiasca din cate am inteles vindeca si de SIDA , multumesc la Dzeu pentru gelul abexil !:-)))
Anonim a spus…
creste si iq?
Anonim a spus…
ABEXIL GEL ESTE O MARE EXCROCHERIE PENTRU OAMENII MAI BATRANI PLUS NU CA ISI PIERD TIMPUL,DAR SI BANII.EU NU VIL LAS RECOMANDA DELOC
Anonim a spus…
taree,frate deprimat ,fara picior si pe deasupra si orb...am ras cu lacrimi...reklama buna pt naivi..
Anonim a spus…
Doamne multi analfabeti mai sunt in Romania!
Anonim a spus…
atat de miraculoasa este crema asta incat va creste si coeficientul de inteligenta:))))))))))))))))))) sa nu va desteptati prea mult
Anonim a spus…
bravo fratilor ,asa sa intervenim la toate medicamentele despre care cunoastem cate ceva ,ca sa nu mai poata hotii astia sa ne fraieresca.numai asa putem sa-i invingem.Doamne Ajuta.
Anonim a spus…
Sa vina Bahmu sa-i faca reclama !! Mari prosti sunt romanii , dar falosi mama, mama. Cu fainosag frate. Ca daca prostu' nu-i fudul, nu-i prost destul. Din pacate, batranii nostri au ramas cu meteahna comunismului : grija fata de batranii nostri care erau respectati si de urmasii nostri care erau iubiti. Capitalismul acesta prost inteles ne-a facut sa ne lepadam de batrani si sa ne abandonam copiii.Am ajuns niste dezradacinati usor de manevrat. "Noi suntem romani, noi suntem romani, noi suntem pe veci aici stapani" un cantec patriotic minunat. Sigur, e o gluma foarte buna.
Anonim a spus…
asta este doar una din TEPELE "baietilor destepti" pe care nu-i verifica nimeni,nimeni nu se AUTOSESIZEAZA!!!!!!!!!!!!!!
a se reaminti de faimoasa Gripa aviara,Gripa porcina,Sindromul vacii Nebune,cu care ocazie sa pulverizat efectiv o gramada de bani publici
la aceasta fabuloasa dezinformare se alatura Mass media prin toate reclamele aberante pe cale le posteaza pe micul ecran
sub pretextul ca asa asa i-si cistiga "existenta",adica prin dezinformare
dar nimeni nu se autosesizeaza,ma refer la organele in drept sa o faca