Top 3 ceaiuri hepatice:
Rostopasca - o jumatate de linguriță cu plantă la o cană cu apă fiartă. Se bea o cană pe zi, in mai multe reprize, timp de șapte zile, după care se face pauză o săptămână. Doza nu trebuie depășită.
Sunătoare - o linguriță cu plantă uscată la 200 ml de apă clocotită. Se beau 3-4 căni pe zi, de preferat după masă, in cure de șase săptămâni, urmate de alte două săptămâni de pauză.
Anghinare - o lingură cu frunze la 600 ml de apă clocotită. Se beau o cană dimineață, pe stomacul gol, o jumătate de cană cu 30 minute înainte de masa de prânz și de cină și o jumătate de cană la 15 minute dupa masă, apoi se stă culcat pe partea dreaptă.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiC9pfB9SuinNSaHmDlLvhL4Yv2dK7v-vtBIpSN6F4_M8t7VWgTGE1kWzYAmkuHo3K9ntGkR5eHxTyiT1VJArxh5Ry53SfzCsV1912fXmeohfPMcMe1LoHrNy4ZMcBs4CiY3WbcFg9JR8Q/s200/suna.png)
Rostopasca - o jumatate de linguriță cu plantă la o cană cu apă fiartă. Se bea o cană pe zi, in mai multe reprize, timp de șapte zile, după care se face pauză o săptămână. Doza nu trebuie depășită.
Sunătoare - o linguriță cu plantă uscată la 200 ml de apă clocotită. Se beau 3-4 căni pe zi, de preferat după masă, in cure de șase săptămâni, urmate de alte două săptămâni de pauză.
Anghinare - o lingură cu frunze la 600 ml de apă clocotită. Se beau o cană dimineață, pe stomacul gol, o jumătate de cană cu 30 minute înainte de masa de prânz și de cină și o jumătate de cană la 15 minute dupa masă, apoi se stă culcat pe partea dreaptă.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiC9pfB9SuinNSaHmDlLvhL4Yv2dK7v-vtBIpSN6F4_M8t7VWgTGE1kWzYAmkuHo3K9ntGkR5eHxTyiT1VJArxh5Ry53SfzCsV1912fXmeohfPMcMe1LoHrNy4ZMcBs4CiY3WbcFg9JR8Q/s200/suna.png)
Comentarii
Trimiteți un comentariu