Hyperslim Acai forum

Ca la orice produs de slăbit, doresc să transform această pagină într-un mini forum Hyperslim Acai.
Hyper Slim Acai, după cum se menționează pe site-ul www.hyperslim.ro, sunt capsule de slăbit compuse din fibre vegetale, un număr mare de vitamine (B, C, E) și minerale (calciu, fosfor, potasiu, Omega 3, Omega 9, Omega 6. Slăbești 5 kilograme în 30 zile cu prețul de 120 lei. Dacă ați încercat produsul nu ezitați să trimiteți părerile dumneavoastră.


Comentarii

Anonim a spus…
Interesant......NIMENI nu a incercat aceste pastile minune...Atunci nu le voi incerca nici eu!!!
Anonim a spus…
eu azi e prima zi,o sa va tin la curent daca sunt ok pastilele....
Pastile de Slabit a spus…
La mine pe blog sunt comentarii de la cei care au incercat hyperslim. Cei mai multi se declara multumiti dar, desigur, sunt si nemultumiti ;)
Ionela a spus…
Daca dai pe Google cautare cu hyperslim acai nu gasesti nicaieri nimic de rau despre ei. In afara de false comentarii moderate de postaci pe toate site-urile de sanatate, oamenii astia AU SEO PE GOOGLE SI AU BLOCAT TOATE COMENTARIILE NEGATIVE. Cum cred ca va fi blocat si al meu.

Dati cautare pe google cu numele pastilei si mergeti la pagina 10 de rezultate ale cautarii, spre exemplu. Si veti vedea ca sunt aceleasi cateva site-uri, despre-slabit.info, pastileslabit.net etc, toate fiind abundate de PARERI POZITIVE.

Nici nu ma gandesc ca a murit cineva de la ele, dar ma gandesc ca NU A SLABIT NIMENI UN GRAM CU HYPERSLIM ACAI.
Andreea a spus…
Eu le-am incercat si sunt bunicele ,am slabit 10Kg in 2 luni de zile.