PersoLinea cură de slăbit personalizată

PersoLinea este un program personalizat de slăbit conceput de nutriționistul Jean Paul Parisot. Am facut acel test de pe www.persolinea.ro gratuit conceput din cateva intrebari cu variante de raspuns. Rezultatele acelui test vor determina bilantul individual al greutatii de pe urma caruita ti se va recomanda programul individula PersoLinea. Persolinea Plus este un devorator de grasime compus din 2 agenti de ardere a grasimii: Svetol (extract vegetal din boabe de cagea decofeinizata) si NeOpuntia (fibra lipofila extrasa din frunzele cactusului Opuntia.
Si iata rezultatele (bineinteles ca am folosit date fictive :)) )
Doresc sa slabesc 30 kilograme, deci am nevoie de programul de 5 luni care include o cura PersoLinea de 5 luni compus din 10 flacoane, folosind 3 capsule pe zi.
Pret:
Programul individual PesoLinea Advance (Planul personalziat pentru Slabire PersoLinea plus Cura Persolinea de 5 luni) 689 lei.
Fetelor, vreau pareri imediat.

Comentarii

Anonim a spus…
am 95kgsi vreau sa slbesc pana la 80kg cat timp trebuie saiau pastile fara sa-mi afecteze sanatatea si cam cat ar costa acest tratament
angi a spus…
De maine incep si eu tratamentul (l-am primit vinerea aceasta). Am comandat pentru o perioada de o luna(vreau sa slabesc 4 kg) . Va voi tine la curent.
Anonim a spus…
angi, la ce rezultate ai ajuns, cum ti se pare cura, e grea?
Anonim a spus…
ati avut ceva rezultate?a slabit cineva cu persolinea?
angi a spus…
Am renuntat ... Nu ma ajuta ; am inceput tratament cu altceva...
Anonim a spus…
sincer. am luat pentru 2 luni. in prima saptamana am slabit 1.5 kg in a 2a m-am ingrasat 2.5 kg. nu e buna. nu o luati. prea multi bani pentru nimic
Anonim a spus…
Si eu mi-am comandat si astept sa vad ce rezultate voi obtine... Nu este nici ieftin dar nici scump... Din cate vad toate ati fost dezamagite de acest produs... Banuiesc k trebuie sa tii si un regim alimentar (fara dulciuri , fara mancare seara ) si cu putin sport nu are cum sa nu dea rezultate. De fapt , dupa parerea mea acest produs te ajuta sa slabaesti nu daca il iei si nu depui niciun efort gata ai slabit nu stiu cate kg in 2 saptamani.Este un supliment.Asemenea Colon Help.O sa va anunt cand voi incepe si ce rezultate o sa am!
Anonim a spus…
Nuuuuuu,nici sa nu incercati,ca numai aruncati banii degeaba,pacat ca-si face domnul doctor asa o reclama falsa.
Anonim a spus…
Nu stiu daca cineva a incercat sa trimita inapoi pastilele,dupa perioada de proba,cum ziceau la comanda,daca nu esti multumit poti trimite inapoi,dar cand vrei sa-i contactezi pentru returnare......nu mai sunt de gasit.Totuleste o MINCIUNA,ba mai tare te ingrasi.
Anonim a spus…
am 32 de ani si m am ingrasat 35 de kg la prima sarcina . va rog sa ma credeti pe cuvant ca nici o pastila preparata in laborator nu va va ajuta sa slabiti , mai ales pe termen lung ! am pierdut toata greutatea depusa, intr un an, si nu m am mai ingrasat deloc ! va recomand sa cititi cartea HRANA PENTRU VIATA , de dr.daniel menrath , editura BENEFICA .nu veti regreta !
Anonim a spus…
Si eu cred ca totul este o minciuna scumpa.Daca aceste cure ar functiona atunci toata lumea ar fii mai slaba fara prea mult efort.Din pacate este o arta sa vinzi aceste minciuni, o reclama buna vinde orice , mai ales atunci cand devine obsedant repetativa la un moment dat prin mailuri si oferte de ultima ora si de nerefuzat.
Anonim a spus…
Nu cred in acest tratament pt slabit,eu am 31 de ani si in urma cu 6 ani am dat nastere fetitei mele ,aveam 46 de kl cand am ramas isarcinata iar dupa nastere nastere m-am ingrasat 40 de kl.in 8 luni mi-am facut singura un regim personal care a durat 8 luni si am slabit 31 de kl.In timpul regimului am mancat doar supe si carne fiarta cu legume ,pot sa spun ca si acum sunt la aceleasi kl deci nu mam mai ingrasat.nu dati banii pe pastile pt slabit pt ca sunt numai minciuni si fara nici un rezultat ,sau o sa va ingrasati mai mult sau va inbolnaviti metabolismul.
Anonim a spus…
Sunt in a 5-a luna de tratament dupa aceste pastile. In prima luna am slabit numai 3 kg. in a 2-a luna 5 kg. Dupa 3 luni am ajuns la 105 kg.In ultimele 2 luni nu am mai slabit decit2-3 kg.adica ma mentin la 103-104 kg. Regimul de mincare personalizat l-am mentinut permanent.Conform programului stabilit trebuia sa ajung la 80-85 kg. Deci programul nu a dus la rezultatele promise .Programul de alimentatie il mentin in continuare. mai am pastile inca o saptamina.Mai departe vom vedea daca reusesc sa ma mentin la greutatea obtinuta. In concluzie nu am obtinut rezultatele promise.
Anonim a spus…
o panarama de pastile,am tinut si regim alimentar si pastile. am slabit cateva kg dar nu de la apstile de la infometare si normal daca nu am mincat sa scad in greutate.am crezut ca sunt bune am incercat mai multe variante dar mai bun ca sportul nu-i nimic.asa ca dragii mei sport si dupa ora 18 nu mai mincati u n fruct merge altceva nu.
Anonim a spus…
Ma bucur ca am citit aceste comentarii, va multumesc, m-ati convins sa renunt la aceste pastile "magice", pe care intentionam sa le comand chiar azi, sincer, sunt cam dezamagita, chiar credeam ca se poate... Eu nu imi pot stapani pofta de mancare si daca ma infometez, mi se face rau, ametesc... Ce pot face? Va multumesv.
Anonim a spus…
Eu am luat aceste pastile anul trecut doua luni dar nu am tinut regimul alimentar indicat de ei si am slabit 9 kg ,si sunt convinsa ca daca as fi respectar si dieta as fi slabit mai mult si ma mentin de atunci fara alta dieta. Vreau sa precizez ca nu am avut nici un fel de reactii adverse de la tablete,lucru foarte important.Am fost multumita de pastile si le-as mai comanda daca nu ar fi asa scumpe,eu le-am luta atunci cu reducere.