Luna Slim, slabeste in timp ce dormi

Iata ca s-a mai descoperit ceva in domeniul produselor de slabit. Cu Luna Slim veti pierde pana la 2 kilograme inca din prima noapte, adica 10 kilograme in 5 nopti. Cu mesajul acesta te intampina site-ul www.slabestedormind.eu, site de pe care puteti comanda Luna Slim.
Luna Slim contine 2 plante (Griffonia si Gymnema Silvestre), plante cu un efect puternic asupra grasimii si poftei de mancare, si un derivat din Crom, un element care iti taie imediat pofta de mancare.
Asteptam pareri din partea persoanelor care au incercat Luna Slim.
Preturi:
Luna Slim slabesti pana la 5 kg - pret 239 lei.
Luna Slim Forte slabesti intre 5 si 10 kg - 339 lei.
Luna Slim Definitiv slabesti peste 20 kg - 479 lei.

Comentarii

Anonim a spus…
Am comandat Luna Slim saptamana trecuta cura pentru 15-20 kg si mi-au venit 4 cutii cu pastile, suficiente pentru 4 luni. Ca si efecte, se elimina apa in cursul noptii, pofta de mancare in cursul zilei este mai scazuta, la kg nu pot inca sa ma pronunt, trebuie totusi si tinuta cura si un pic de sport, doar asa dormind nu se face nimic. O sa revin cu noutati, bafta tututor!
Anonim a spus…
mi se pare o mare nesimtire din partea celor de la luna slim sa trimita mesaje celor care nu s-au abonat niciodata si care mai dau si clik pe link-ul de dezabonare.
NU MA INTERESEAZA SLABITUL VOSTRU
S L A B I T I - M A cu mesajele
Anonim a spus…
falosesc luna slim de 5 nopti ...n-am pierdut nici-un kg ....! cat despre 2 kg din prima noapte : probabil ca se amuza copios cei ce le comercializeaza pe buzunarul oamenilor ...aaaa, sau stati , ma vor combate cu o alta reclama : primesti banii inapoi ....!!!
Anonim a spus…
Dragele mele, este o mare, MARE inselatorie! Sportul si alimentatia poate ne ajuta, dar aceasta "LunaSlim" - este apa de ploaie.
Am luat, m-am scapat de niste bani care cred ca nu au stat bine in buzunarul meu si i-am dat la sarlatani, care cand le-am scris ca nu vad niciun efect dupa o saptamana nici nu au binevoit sa raspunda. In/Pe site nu scrie ca "ramburs-ul" se face la mama turcilor...
Anonim a spus…
nu este adevarat cu slabitul acesta miraculos,niste mincinosi ,si cine stie ce efecte negative au aceste capsule!am luat si eu o luna si nu am slabit un gram!asa ca nu mai cumparati !!!!!
Anonim a spus…
ce bani inapoi,sa ii treceti la pierderi sau sa zica bogdaproste !!cred ca ei zic ba da prosti is !