Ardei umpluti cu ton, mozzarella si miez de nuca

Reteta Ardei umpluti cu ton, mozzarella si miez de nuca
Ingrediente: 
- 1 mana de miez de nuca maruntit
- 1 felie de paine integrala
- 2 conserve de ton in ulei/suc propriu
- 2 linguri faina de orez
- 3 oua
- 6 ardei
- 7 catei de usturoi
- 100 ml ulei de masline
- 125 g mozzarella
- 250 ml de vin alb
condimente: sare de mare, piper, busuioc, nucsoara
Optional: - pasta de rosii
                 - smantana.

Mod de preparare:
Se bat bine ouale, se adauga bucatelele de paine, faina de orez, tonul scurs de ulei, miezul de nuca, mozzarella taiata marunt, usturoiul pisat si condimentele dupa gust. Se curata ardeii de seminte si se pastreaza cotorul. Se umple ardeii cu compozitia, se amesteca uleiul de masline cu vinul si se pune intr-o tava dupa care se aseaza ardeii si apoi se dau in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 50-55 de minute. Ardeii se servesc dupa ce s-au mai racit putin, dupa preferinte cu pasta de rosii si multa smantana;)). Este o mancare usor de facut dar si foarte buna. Incercati oricand simtiti nevoia de ceva nou. Pofta buna!

Comentarii