Canadian tea - ceai natural de slabit

Un nou produs de slabit gasit ascuns printre mail-uri, Canadian Tea. Se spune ca este un ceai 100% natural care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Dupa cum ii zice si numele, ma gandesc la vegetatia din Canada, rece si sanatoasa. Dar chiar sa fie ingredientele din Canadian Tea de pe pamant canadian? Important sa te ajute sa slabesti nu?
Canadian tea contine pulbere din flori de Soc (Sambucus nigra), granule de Ceai-rosu-african (Aspalathus linearis), frunze de Rooibos/Aspalathus linearis, bucati de Mar/Malus domestica, bucati de Ananas/Ananas comosus, fructe de Maces/Rosa canina, frunze de Roinita/Melissa officinalis, radacini de Lemn-dulce/Glycyrrhiza glabra, Mentha suaveolens, radacini de Echinacea sp., bucati de Aloe vera.
Va invit pe acest mini forum sa va exprimati pareri despre Canadian Tea, produs pe care il puteti comanda de pe www.canadiantea.ro la pretul de 149 lei 3 cutii.

Comentarii

Anonim a spus…
Beau acest ceai in fiecare zi de o luna si ma simt minunat,nu mai sunt balonata si am slabit 5kg
Anonim a spus…
eu nu cred in deastea credk e o mare minciuna sane manance banii.....ma contrazice cineva???
Anonim a spus…
Pentru constipatie eu beau doua cani de ceai canadian tea pe zi.Si eu ieseam o data pe saptamina iar acum ies si de doua ori pe zi
00
Andra a spus…
Buna!Nu este laxativ eaiul asta,pe mine ma ajuta in slabire ,de 4 spatamani de cand beau am slabit 8kg.
Anonim a spus…
am baut acest ceai si cred ca mai bun era de urzica am dat banii in vint mai bine m-am ingrasat 2 kg
Anonim a spus…
il beau de o sapt si nimic, nici un rezultat
elena a spus…
Eu am slabit 5kg in 2 saptamana,am baut doua cani pe zi.
Anonim a spus…
o singura cutie nu se poate cumpara
Anonim a spus…
nu se poate cumpara o singura cutie si cat costa
Magdalena a spus…
Anonim.......de ce nu pui semnul intrebarii?
Sa stim ca pui o intrebare si nu o afirmatie.
Daca ai fi cautat pe Google, ai fi aflat ca la oricare magazin Plafar se poate cumpara si o singura cutie la 70, 75 de lei.
Anonim a spus…
chiar slabesti cu acest ceai?
Unknown a spus…
am inceput sa beau ceaiul de o saptamna si o zi insa pana acuma nu vad niciun rezultat in a slabii, din contra am pus pe mine 1 kg iar de mancat mananc de maxim 2 ori pe zi iar cel mai tarziu iau cina la ora 7. Am sa termina ceaiul,daca tot am dat atatia bani pe el, desi sunt cam sigura ca nu isi va face efectul. Nu stiu cum la alti functioneaza insa la mine si la sora mea nu fucntioneaza deloc cum zic alti, balonata sunt in continuare,scaune nu prea am ... in schimb nu simt nevoia sa beau apa :|
Anonim a spus…
-Daca va uitati cu atentie pe cutie, ceaiul este produs romanesc -lab Medica - deci nu are cum sa fie plantele canadiene! nu stiu efectul ceaiului ,nu am folosit ,dar combinatia pare buna!
Anonim a spus…
deki nu stiu k sa fak..sa incerc oare sau nu?cine ma poate ajuta sa decid?
Anonim a spus…
Asupra mea efectul a fost un FIASCO TOTAL!..sincer regret cheltuiala inutila, bani sacrificati cu greu din bugetul meu redus
Anonim a spus…
il beau de o saptamana si am slabit 2kg si nu mai sunt balonata
Anonim a spus…
de o saptamana beau ceaiul si nici o schimbare
Claudia a spus…
Ieri am postat un comentariu pe siteul unui plafar din bucuresti si mi-a fost setrs.Acum inteleg de ce gasesti doar comentarii pro despre acest ceai. Incep prin a spune ca am fost total dezamagita cand am primit ceaiul, ieri dimineata.Pachetele din cutiile de ceai nu sunt sigilate si sincer nu am vazut ananas in el, nici bucati de mere, nici macese...m-am uitat "cu lupa".Dupa ce l-am infuzat m-am mai uitat odata prin resturile din strecuratoare si abia-abia am zarit doua "frimituri" de mar...tot ceaiul este o pulbere, nu doar de soc...dar contine foarte mult soc...cred ca se poate lua ceai de soc de la plafar care nu e mai mult de 5 lei.Ar avea acelasi efect.Astazi dimineata mi-am mai facut o cana de ceai si cand am pus 2 lingurite de pulbere in cana am zarit si o bucatica minuscula de ananas. Am baut ieri 2 cani si cred ca am scazut totusi 1Kg, insa este apa care a fost eliminata.Il voi bea pana termin cele 3 cutii luate la pretul de 149 lei si voi urmari daca voi pierde totusi si din masa grasa care pana in aceasta dimineata cantarea 35%.Daca nu se va sterge acest comentariu va promit ca va tin la curent
Anonim a spus…
Buna. As dori si eu sa imi comand acest ceai dar sunt indecisa. Am vazut o gramada de argumente si pro si contra.. Claudia pana la urma ai mai slabit?
Anonim a spus…
Claudia???ai baut tot ceaiul???

Anonim a spus…
Buna! Ma adresez, in special, celor care spun ca au slabit in cateva saptamani. De unde ati achizitionat ceaiul? Eu l-am comandat de pe site-ul lor. Il beau de 2 saptamani, de 3 ori pe zi si nu am slabit deloc.
Anonim a spus…
deci e o mare pacaleala sa inteleg ?
tili a spus…
Astazi mi-a venit ceai-ul sper din suflet sa se vada rezultate
Victorita a spus…
Buna!am inceput sa beu si eu doua zile ceaiul sper sa functioneze.Am achizitionat ceaiul de site-ul lor.O sa va tin la curent daca o sa slabesc.Pt.mine e foarte important ce se scrie aici sper ca nu sunt si persoane care ne duc in eroare doar ca sa se vanda produsul,in ziua de azi te poti astepta la orice.
Anonim a spus…
sincer asi incerca si eu dar dupa cum vad parerea altora mai mult nu functioneaza decat sa slabim
Anonim a spus…
Eu il beau de trei saptamani si am slabit 7kg.La mine merge
Anonim a spus…
EU IL ASTEPT SA AJUNGA UNDE STAU ACUM IN ITALIA MI-A CUMPARAT FATA DIN TARA DE LA PLAFAR SI IL PRIMESC PRIN POSTA.SPER DIN TOATA INIMA SA FIE BUN-TOTUSI CRED CA TREBUIE SA IL AJUTAM PUTIN CA E DOAR UN CEAI,SA MANCAM F.PUTINA PAINE,CARNE MAI DELOC,DAR CAT MAI MULTE LEGUME SI FRUCTE.ABIA ASTEPT SA VAD DACA MA AJUTA CU CEVA
Anonim a spus…
MIE MI LA COMANDAT FATA IN TARA SI TREBUIE SA IL PRIMESC CAM PE SAPTAMANA VIITOARE SI SPER SA REUSESC SA SLABESC LA FEL CA ALTE PERSOANE EU SUNT INCREZATOARE DEJA AM INCEPUT SA MANANC PAINE F PUTINA CARNE MAI DELOC IAR DE LA ORA 16 NIMIC.EU ZIC CA ISI FACE EFECTUL DACA IL AJUTAM PUTIN CA E DOAR UN CEAI NU?
Unknown a spus…
Buna eu beau acest ceai de 2 luni si pana acum nu am slabit decat 1 kg, as vrea ca persoanele care spun ca au slabit spectaculos de mult intr-o perioada scurta sa ne spuna si ce anume au mancat in acea perioada, daca au mancat.
Unknown a spus…
E bun sau nu acest ceai? Vreau sa il iau si eu, dar am intrebat pe cienva de la plafar si mi-a zis ca e o mare teapa!
Anonim a spus…
pai ala de la plafar daca nu-l are la vanzare normal ca iti spune ca e teapa ca sa-ti vanda altceva, sa faca bani:)) eu il consum de trei saptamani si mi-a luat pofta de mancare,nu pot sa mai mananc si am slabit 7kg.
Anonim a spus…
MERGETI LA MEDIC.NUMAI EL VA POATE RECOMANDA
Anonim a spus…
il beau de 2 luni,am renuntat la shaorma si pepsi,ma simt excelent,mai ales ca am dat jos 6 kg.nu stiu ce faceti voi,dar eu voi continua
Unknown a spus…
Ca sa slabesti intr-adevar nu numai ca trebuie sa tii regim cit de cit dar foarte clar ni-a marturisit Minodora si sora ei Oana ca neaparat trebuie sa si faci sport!!!!De asta nu slabiti mai fratilor ca nu faceti sport si nu tineti regim !!!!!!!!!!!!!!!!FACETI SI UN PIC DE SPORT NU NUMAI MINCATI SI ATIT SI APOI VRETI DUPA ACEEA SA DATI JOS ZECI DE KG-e!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPORT SI REGIM!!!!!!!!!!!!!!!
Anonim a spus…
Se găsește și la Catena și este tot 55 lei cutia,așa că nu mai plătiți transport degeaba.