Almased pret si pareri

Fetelor, am gasit produsul de slabit numarul 1 in lume. Glumeam, sub denumirea asta se prezinta Almased, un produs de slabit ce are ca ingrediente miere, iaurt, soia sub forma de pudra.
Site-ul de unde se poate comanda Almased la pretul de 129 lei spune ca Almased e folosit de sportivi pentru a slabi in greutate intr-un timp scurt.
Cutia de Almased are 500 grame si costa 129 lei. A incercat cineva Almased? Impartasiti-va experienta de slabit aici.
almased pret

Comentarii

Anonim a spus…
AM INCEPUT CURA DE O SAPTAMANA IAU DE 3 ORI PE ZI 4 LINGURI PUDRA IN 300 ML LAPTE SI O LINGURA ULEI MASLINE AM SLABIT PANA ACUM 4 KG SAPTAMANA VIITOARE LA PRINZ INLOCUIESC CU PESTE SAU PIEPT DE PUI LA GRATAR
Anonim a spus…
e pe bune ca slabesti cu acest produs? ne-am cam saturat de tepe..vreau pareri sincere de la cei ce au folosit..multumesc!
Anonim a spus…
Almased este un produs 100% si este produs in germania , sunt foarte multumut de acest prdus
il recomand , am slabit 9 kg la 3 cuti.
Anonim a spus…
EU AM INCEPUT CU ALMASED DE 2 ZILE.E CAM NASOL CU FOAMEA,ITI TINE DE FOAME CATEVA ORE .NU E PLACUT LA GUST DELOC EU IL BEAU SIMPLU CU APA DAR FAC SI SPORT.SPER SA FIE BUN SUNT F CURIOASA CE REZULTATE AM.EU LAM LUST DIN ELVETIA CU 30 DE FRANCI.AM VAZUT INTR-O REVISTA SI AM ZIS SA INCERC ,E CAM GREU DAR SPER SA MERITE
Unknown a spus…
DA! Noi locuim in germania! Sotia mea a incercat acest produs iar dupa doua saptamani avea cu 7kg mai putin! Acum e randul meu sa folosesc acest produs!
Unknown a spus…
Sotia mea a folosit Almased si a slabit in doua saptamani 7kg!
Acum e randul meu sa-l folosesc!
Anonim a spus…
Buna , si eu locuiesc in germania si acest produs il gasim aici in magazine si farmaci . EU am auzit intimplator de acest produs si chiar am vazut persoana care a slabit enorm si lam cumparat si eu, mie imi place gustul il folosesc de 3 zile de x 3 zi 4 lingurite, si chiar vad si efectul deja .Cind am cumparat Almased eu eram deja la dieta dar mergeam mai incet insa de cind am adaugat si Almased chiar ma bucur ca vad ca ajuta. Insa daca nu se tine si dieta si uni vor crede ca pot minca xce si la xce ora se inseala, ultima gustare sa fie la ora 18 in cazul meu iau un fruct si apoi Almased si alceva nimik pina a doua zi, va incurajez sa incercati , e greu primele zile dar apoi totul e fff simplu iar satisfactia nu intirzie sa apara !Am inteles ca Almased si regleaza metabolismul iar dupa o dieta cu Almased in complectare se poate ca apoi sa nu ne mai ingrasam insa depinde si de schimbarea modului de viata cu ore bine stabilite a mesei si cantitativ dar si kaloriilor!
Anonim a spus…
Buna , si eu folosesc acest produs ALMASED si chiar isi face efectul, parca ma invigoreaza si dupa o saptamana am slabit 3 kg.
L-am luat de pe net chiar nu ma asteptam sa fie atat de promti ,cei de la care am luat produsul nu stiu daca am voie sa dau adresa , www.sportwelt.ro , daca nu e bine rog un moderator sa stearga adresa.
Una peste alta sunt multumita de acest produs.
Va dorim o zi buna tuturor
Anonim a spus…
buna este ffff bun luati cu incredere nu ve-ti regreta
Anonim a spus…
Heeloo... e foarte bun acest produs...eu cineva a slabit in 3 sapt 14 kg...si cnv in 3 luni 45....il beau si eu si....=> Anonim...incerca sa il bei cu lapte aasa re un gust mult mi bun...isi merita toti bani!!!
Anonim a spus…
Poate sa imi raspunda cineva? Trebuie cate, o lingurita sau o lingura de Almased? Ca nu stiu exact cantitatea .......mersii
Anonim a spus…
Am inceput si eu cu almased dar din cauza serviciului mananc la ora 12mancare normala iar seara la ora 19 iaurt cu almased, care e ultima masa.ce ziceti?? E bn asa voi slabii chiar daca il iau numa o data pe zi?? Ms frumos
Anonim a spus…
Almased e f bun. Functionaza. Eu iau 4 linguri dimineata si 4 linguri seara. La pranz mananc legume. Chiar functioneaza
Anonim a spus…
Buna da Almased este foarte bun scrie pe el ca este 100% natural si nu are reacti adverse , este recomandat si diabeticilor.Eu l-am luat de la www.sportwelt.ro si au fost foarte amabili si in detali despre produs.
Chiar isi face efectul.
oana a spus…
este foarte bun.....cunosc pe cineva care in 4 luni a slabit de la 170 de kg la 90....... si app in prima faza care e de maxim 14 zile si minim 7 zile.... nu sa mananca nimik... decat apa almased.... primele 2-3 zile este mai greu pana se obisnuieste organismul....in 1 sapt poti ajunge sa dai jos si 5 kg...... pe si se da jos cam 700 de gr...... si app acea pers a fost cu produsul la nutritionist..... si i la recomandat...doar ca atunci knd va opriti nu trebuie brusc..... faza 4 ar trebui sa dureze 2 luni.....pt a nu pune la loc in greutate.....ce ai dat pe parcurs..... eu voi incepe de la 1 sept....succes la toti si va doresc rezultate maxime celor care consumati almased
Anonim a spus…
VREAU SA STIU DE UNDE POT SA-L IAU ACEST PRODUS ALMASED SI CAT COSTA?
Anonim a spus…
Da şi eu locuiesc in Germania ,aici este f cunoscut acest produs si este recomandat de medici!Eu am reusit cu ac produs,il recomand cu sinceritate la toata lumea!Am slabit anul trecut f usor inlocuind o masa pe zi cu almased ,10kg .Acum am inceput iar dieta si ma simt f bine,vreau sa dau pana la vara 30 kg jos adica de la 90 la 60,in august voi fii mireasa si vreau sa arat impecabil!Multa ambitie si succes la toata lumea!;-)
Anonim a spus…
va rog ajutati-ma sincer merita???ptr ca de azi am inceput..dar nu stiu cum trebuie luat mai exact..si am 65 de kg..si 1.62...cat si cum teebuie sa iau?si nu trebuie sa mananci deloc cat timp iei almased???ast rasp ..va multumesc
Anonim a spus…
Sigur ajuta , eu am slabit 23 kg in 6 luni , asta a fost in 2009 , iar dupa ce am incetat sa mai iau am pus doar 6 kg iapoi in conditiile in care am revenit la dieta mea dezechilibrata!
Anonim a spus…
eu iau de o saptamana, am slabit 3 kg pana acum.e ok
Anonim a spus…
eu am inceput de o saptamana dieta si am slabit 6 kg. in prima faza nu trebuie sa mananci nimic bei pana la 2 litri de apa pe zi. In faza a doua se ia almased dimineata si seara iar la pranz mananci legume fierte sau proaspete, sau carne alba peste sau pui.nu se mananca prajeli in timpul dietei. Va doresc succes la toti este intradevar foarte bun ALMASED.
Anonim a spus…
Buna ....eu am slabit in prima saptamana 7 kg dar in saptamana a doua doar un kg, voi vedea in a treia ......
Anonim a spus…
Buna iau si eu ALMASED si ma simt foarte bine am slabit 5 kg in 10 zile dar nu am tinut o dieta dupa prospect l-am comandat de pe site-ul SPORTWELT.RO si au fost foarte promti si amabili.
Unknown a spus…
Eu am început azi sper sa mearga
Casandra a spus…
Eu am inceput de ieri 12.12 !! Sa speram ca o sa am putina ambitie ! O colega a slabit intr -o saptamana 4 kg dar acum , da tot mai incet si nu se lasa !! Eu il recomand cu placere , sper ca eu sa slabesc si sa ma tin de el cat mai mult .
Cassandra a spus…
Cum va spuneam in 12.12.2014 aveam 71,214 kg iar astazi , 14.12.2014 , am ajuns sa cantaresc 68,492 de kg !! E putin greu , te tenteaza tot si iti este putina foame dar daca avem ambitie reusim !! Eu vreau sa dau cel putin 15-20 de kg jos ! Va mai tin la curent sa vedeti ca este un produs atare
Anonim a spus…
buna si eu am inceput si am intrebare in primele zile nu mananci nimic doar prafu asta altceva nimic
Anonim a spus…
Buna. Am citit comentariile si am inteles ca e foarte bun produsul. Am sa il incerc si eu. Stie cineva cat costa produsul in Germania?
Cassandra a spus…
Depinde cat doriti eu nu am mancat nimic 2 saptamani doar apa si ceai verde extra pt wc . In germania daca il cumparati de la farmacie este in jur de 21-22 de € iar in DM 18-19€.
Anonim a spus…
in Germania il gasesti la magazinul Rossman care este 14 ,99 euro este foarte bun ,sunt multumita de el fac si putina miscare ,,bafta multa !!
Anonim a spus…
Buna am vazut o gramada de com despre almased si am luat si eu sper sa fie bun ..desi am citit numai laude despre el sper sa functioneze si la mine...cine a mai luat?
Anonim a spus…
buna ziua,am citit comentariile voastre,se pare ca acest produs este intradevar bun.Am incercat cu tot felul de medicamente recomandate de farmacistii din Germania,Alli si altele destul de costisitoare....si nu am slabit si nici un rezultat,Azi am fost in Kleve si o farmacista romanca mi-a recomandat acest produs,desi locuiesc de 4 ani in Germania nu am auzit de acest produs Almased.Acum am cautat pe Google ceva informatii despre acest produs si am citit si comentariile voastre,celor care ati slabit,
Anonim a spus…
Salutare fetelor, sint si eu curioasa de acest produs. De ceva timp stau si eu in Germania si intimplator am aflat de la o prietena de existenta prafului Almased, apoi am gasit prin diferite reviste, pe internet am gasit o multime de forumuri nemtesti si parca majoritatea nemtoaicelor lauda acest produs.Nu stiu pe cit este de sanatos dar cum finises alaptarea bebelusului il incerc si eu, sper sa slabesc vreo 20 kg. Daca cineva cunoaste mai multe despre efectele secundare ale acestui produs va rog scrieti pe forum
nikolle a spus…
am inceput si eu de 5 zile .Nu imi este foame dar sant f slabita.Am si eu o intrebare se poate manca de regim si cat vrem sau f putin?am dat jos 4 kg.
Anonim a spus…
Am inceput dieta in data de 05.07.2015 si cantaream 89 de kg..A doua zi mai exact in data de 06.07.2015 la ora 9 dimineta cantaream cu 1,700 kg mai putin. Este incredibil si sincer am incercat tot felul de diete fara nici un rezultat pentru ca sunt pofticioasa. este singura din ultimii 10 ani care chiar are efect. Il recomand sigur nu o sa plangeti dupa bani. voi revenii cu comentarii dupa ce imi ating targetul.
Anonim a spus…
Buna, am luat produsul de pe un site din Romania totul a decurs foarte bine.
Produsul este foarte bun.
Unknown a spus…
Buna am și eu o întrebare acest produs este bun și pot sa.l iau și dacă alăptez? ? Am o fetita de 6 luni și ink îi dau piept știe cineva daca e ok??afectează lactația? ? Multumesc
Unknown a spus…
Hellooo mai e cineva pe aici vazand ca ultimul comentariu e din 2015 tare as vrea sa vb cu voi cei care ati folosit Almased ati mai pus kg le inapoi?
Anonim a spus…
azi am cumparat si eu ,de maine ma apuc de ea ,sper sa mearga !!!
Anonim a spus…
Există varianta mai ieftina,cu exact același conținut,dar alta denumire la DM si Muller😀
Anonim a spus…
Este intradevar foarte bun . Merita sa-l incecati .Atat eu cat si sotul meu suntem in cura cu Almased .Sotul meu in 10 zile a slabit de la 135 Kg la 112 Kg . Este bine de stiut ca supraponderalii , dau mai repede si mai mult jos . Intervine si o perioada de stagnare , dar nu trebuie sa va ingriorati si neaparat trebuie sa continuati sa tineti dieta dupa indicatiile de pe prospect ...Trebuie sa parcurgem toate cele 4 faze .Almasd se poate cumpara direct din Germania din farmacii la pretul de 16, 60 € ..de la D M la pretul de 15,45 € ...de la Rossman ..nu-u stiu pretul si de pe mai multe seituri online la un pret de 130 lei .....
Anonim a spus…
Atat eu cat si sotul meu suntem in cura cu ALMASED....Sotul il ia de 12 zile si a slabit de la 135 kg la 112 kg .E bine de stiut ca supraponderalii pierd mai multe kg intr-un timp relativ mai scurt ...Intervine si o perioada de stagnare in scadere , dar dieta trebuie continuata dupa instructiuni urmand toate cele patru faze . Eu dizolv almasedul in apa , iar sotul il bea mai usor cu iaurt dietetic .Se poate bea si cu lapte degresat . exista un tabel care arata cate linguri de praf se consuma la o masa in functie de inaltimea fiecarei persoane . Eu il cumpar din Germania de la farmacie unde costa 16, 60 €, de la D M unde costa 14,45€ si de la ROSSMAN : Cei din Romania il pot comanda online la un pret de 129 lei . Este produs in Germania...
Marinela a spus…
Atat eu cat si sotul meu suntem in cura cu ALMASED....Sotul il ia de 12 zile si a slabit de la 135 kg la 112 kg .E bine de stiut ca supraponderalii pierd mai multe kg intr-un timp relativ mai scurt ...Intervine si o perioada de stagnare in scadere , dar dieta trebuie continuata dupa instructiuni urmand toate cele patru faze . Eu dizolv almasedul in apa , iar sotul il bea mai usor cu iaurt dietetic .Se poate bea si cu lapte degresat . exista un tabel care arata cate linguri de praf se consuma la o masa in functie de inaltimea fiecarei persoane . Eu il cumpar din Germania de la farmacie unde costa 16, 60 €, de la D M unde costa 14,45€ si de la ROSSMAN : Cei din Romania il pot comanda online la un pret de 129 lei . Este produs in Germania...
Tom a spus…
Am luat si eu si am rezultate bune..succes
Unknown a spus…
Bună seara! Mai folosește cineva Almased?
Catalinuța😍 a spus…
Bună, stie cineva daca nu iei inapoi in greutate daca nu mai consumi Almaset?De ce nu pune nimeni o poza inainte si dupăce a slabit, asa macar vedem si noi daca e adevarat sa nu aruncam banii degeaba..Multumesc
Anonim a spus…
Am slabit cu Almased intr-o saptamana fix 5 kg.O sa continui cu el cand revin in Germania.Il recomand.
Unknown a spus…
Imi poAte spune cineva , in faza a doua prânzul , se poate manca gratar cu salata verde?? Multumesc
Unknown a spus…
Prânzul merge înlocuit cu gratar si salata verde? Multumesc
Anonim a spus…
Astazi am inceput dieta si sper sa dea rezultate.
Unknown a spus…
De ce e atât de scump in Romania?130 ron cutia plus transportul? Stie cineva cum pot comanda mai ieftin?
Unknown a spus…
Buna seara vand 3 cuti de Almased pret 12 euro cutia Relatia la telefon 0734974553
Unknown a spus…
Este 20 de € cutia in Germania eu folosesc Almased pulvere împreună cu ceaiul de slăbit Almased
Piroska a spus…
Am început dieta de 3 zile. Primele două zile a fost ok. Astăzi am fost puțin fără energie si durere ușoară de cap. (reacții adverse la unele persoane). Sper să reușesc să țin dieta. Am slăbit în cele două zile 1,600 kg.
Unknown a spus…
Bună ziua! M. Ar interesa cât ajunge o cutie? MULȚUMESC!
Unknown a spus…
Buna ,de astazi am inceput si eu dieta cu Almased ,este voie ceai ? De exemplu am Sicuro Slim ,astept raspunsul dvs.Multumesc
Unknown a spus…
Cutia de Almased e in jur de 16 € in Germania, eu cumpăr de la rossmann. Acum 6 ani am tinut cura, in 3 luni am slabit 11 kg. Există un pliant cu rețete, pe care il primești dacă, cumperi 2 sau 3 cutii o dată. Trebuie să întrebi înainte, căci altfel nu îți dă 😅. Nu are efect yoyo, dacă te abții de la dulciuri și grăsimi. În prima săptămână se pierd 4 kg, dar nu de grăsime, ci apa din organism. Din a2a săptămâna începe să se topească grasimea. După 3 săptămâni ești foarte mândră de cum te-ai transformat. Trebuie să ții cele 4 faze. Eu după faza 4 nu am mai consumat Almased. 2 ani nu m-am mai îngrășat.
Laura a spus…
Reacții adverse? Cine a ținut 10 zile prima faza si cât a slăbit?