Cura de detoxifiere de 2 zile Dr.Oz - bauturi pentru detoxifiere

Unii oameni considera ca pentru detoxifiere nu e nevoie de altceva decat sa bea multa apa. Dar pe langa apa avem nevoie si  de substante nutritive pentru hranirea corpului.  Fiecare om este unic atat prin modul in care reactioneaza la toxine, cat si prin capacitatea sa de a le elimina din organism. Cand organismul trece printr-un proces eficient de detoxifiere, efectul imediat este ca va simtiti mai bine iar aceasta va poate prelungi si viata. Sunt doua etape ale detoxifierii: prima consta in reducerea toxinelor la care este expus organismul iar a doua consta in imbunatatirea puterii de detoxifiere a corpului nostru care si el la randul lui are propriul sistem de detoxifiere  intern prin cele 3 organe implicate: colonul, ficatul si rinichii. In zilele de detoxifiere trebuie sa renuntati la paine, lapte, cofeina, alcool si la grasimile saturate ( trans si hidrogenate) si in plus sa beti 8 pahare de apa, sa se consume multe fructe si legume in stare cruda dar si gatite la abur, luati suplimente pentru detoxifiere si faceti zilnic exercitii usoare, mergeti la sala, daca aveti posibilitatea mergeti la sauna pentru ca prin transpiratie se elimina toxinele si la salina pentru a va intari sistemul respirator si nu numai. Iata cateva bauturi pentru detoxifiere recomandate de Dr. Oz:
Bautura purificatoare : se amesteca toate ingredientele in blender adaugand si o cana de apa.
- jumtate de cana de ananas
- 2 castraveti
- 100 g de varza alba sau creata
- 1 legatura de menta
- 1 bucata medie de ghimbir
- zeama de la o lamaie.
Bautura Detox: se amesteca toate ingredientele in blender la fel si celelalte bauturi de mai jos.
- jumatate de cana suc de ananas
- zeama de la o lamaie
- 1 cana de suc de rodie
- 3 cani de apă.
Cocktail de fructe 1 (se serveste la pranz): 
- 1 banana
- 1 lingura seminte de in macinate sau chia
- jumatate de cana lapte de migdale sau de canepa
- jumatate de cana de afine congelate
- jumatate de cana de gheata.
Bautura detoxifianta pentru stomac:
- 1 morcov
- 1 para
- 1 lingurita de ghimbir 
- 1 cana de apa
- un sfert de ananas proaspat
- zeama de la jumatate de lamaie.
Cocktail de fructe 2:
- 7 capsuni
- zeama de la jumatate de lamaie
- 100 ml apa minerala.
Cocktail de fructe 3:
- 1 banana
- 3 cuburi de gheata
- 7 capsuni
- 150 ml lapte de nuca de cocos.
Ca hrana pentru piele faceti un suc din un mar+morcov+zeama de lamaie. 
Sucul meu de fructe preferat e cel din mere+lamaie+portocale. Iata si doua bauturi pe care le beau saptamana asta dimineata ca mic dejun:
1) 2 linguri de fulgi de ovaz inmuiat de seara in lapte de migdale + 200 ml lapte de migdale + 1 banana + 1 lingura de cacao + 1 lingurita de scortisoara
2) 200 ml lapte de migdale + 1 lingurita de miere + 2 lingurite de polen + 2 linguri de ovaz inmuiat in lapte de migdale (daca nu tineti cura de detoxifiere puteti inlocui laptele de migdale cu cel de vaca, este la fel delicios si satios;).


Comentarii