Dieta cu morcovi

Pentru a slabi nu ai nevoie neaparat de capsule, pastile, ceaiuri sau nu mai stiu ce. Una dintre cele mai bune metode de slabit se afla chiar la tine in camara si n-ai dat mai mult de 2 lei pe kilogram.
Morcovul contine zahar asimilabil, doar 2% grasimi vegetale, celuloza, saruri minerale si o cantitate insemnata de betacaroten care genereaza vitamina A. Nu lipsesc, de asemenea, vitaminele B si C. Datorita acestui continut, sucul de morcovi este considerat depurativ si remineralizant. Este recomandat impotriva unor afectiuni ale pielii si ale ficatului, in cazuri de indigestie sau in tratamentul intoxicatiilor alimentare. E bun pentru persoanele care sufera de ulcer gastric sau de enterocolite si trebuie sa stii ca morcovul are si efect cicatrizant, atenuand aceste probleme. Are cun continut ridicat de fibre, ceea ce il face un bun militant impotriva bolilor digestive, a constipatiei, a hemoroizilor, prevenind in acest fel cancerul de colon. Ajuta la detoxificarea organismului si alina durerile suferinzilor de hepatita, reumatism, guta si artrita.

Sucul-minune.
Iei o jumatate de kilogram de morcovi, ii speli bine, ii dai pe razatoare si ii presezi puternic intr-o panza curata. Sucul obtinut il bei dimineata pe nemancate, zece zile la rand. Faci o pauza de 4-5 zile si reiei cura de inca doua ori. Dupa primele zece zile de cura, vei observa primele efecte: ficatul tau functioneaza mai bine, pielea nu mai este iritata, iar vederea ta este mult mai clara. O cura cu suc de morcovi este bine-venita si in surmenaj fizic si intelectual, precum si in stimularea cresterii copiilor.

Pune pe fuga colaceii
Cine a incercat cura cu morcovi a avut numai cuvinte de lauda despre rezultatele finale. Vei reusi sa te autoeduci sa mananci sanatos. Iata ce sa consumi in cele 3 saptamani: dimineata, bea un ceai faraza zahar (aroma care iti place tie). De mancat, iti vei prepara o salata din 400 grame morcov ras, o lingurita cu ulei de masline si putina verdeata. Pe la ora 11, bea un pahar cu suc de morcovi. la masa principala, vei consuma o supra de zarzavat (fara pic de carne) si 3-400 grame de morcovi inabusiti. La 17, bei o cana cu ceai, iar cina, luata inainte de sapte sera, consta intr-o portie de supa de zarzavat.

Comentarii