Hydroface si scapi de riduri

In comert sunt zeci de creme care iti garanteaza ca te vor scapa de riduri dar putine dau rezultate. Hydroface se vrea a fi altceva, un puternic sistem impotriva ridurilor. Pachetul contine 2 creme:
Crema 1: Hydroface AM/PM Anti-Wrinkle Complex
- stimuleaza refacerea celulelor pielii promoveaza elasticitatea
- hidrateaza pielea
- promoveaza un ten sanatos si neted



Crema 2: Hydroface Advanced Under Eye Formula
- Inlatura cercurile negre de sub ochii
- Elimina pungile de sub ochi
- Reduce liniile din jurul ochilor

Pretul pentru Hydroface ambele creme e de 194 lei. Pret mare la prima vedere dar daca ar da rezultate cred ca pretul nici nu mai conteaza. Multe femei si-ar dori sa scape de riduri asa ca sugerez fetelor care l-au incercat sa comenteze in legatura cu produsul.

Comentarii

Anonim a spus…
cea mai proasta crema
Anonim a spus…
o mare pacaleala, cremele sunt ambalate aici in tara in recipiente care nu sunt sigilate, se poate vedea cum au fost "umplute" vorba vine ca sunt jumatate. Nici nu m-am dat cu ele, calitatea pare indoielnica, nu am gasit nicaieri nici cea mai jalnica crema de 5 lei sa nu aiba macar sigiliu in interiorul borcanului, nu mai vorbesc de capac sau cutie. Este o mare pacaleala scumpa.Si daca vrei sa faci reclamatie i-ai de unde nui...? Prima Pacalita
Anonim a spus…
creme de proasta calitate si foarte scumpe pe deasupra,nu au nici un efect dupa mai bine de o luna
Anonim a spus…
Fara nici un efect benefic,doar pacaleala.
Anonim a spus…
o mare tzeapaaaaaaa!!!!!!!!!
Anonim a spus…
daca stie cineve unde pot fi contactati (nr.telefon , persoana de contact ) sa-mi spuneti...anuntam protectia consumatorului!!!!!
Anonim a spus…
si eu am patit la fel...erau cutiile desfacute,consumate din ele,se vedea clar cineva consumase din ele,capacul era fisurat si prezenta urme de lovire si crema de jur imprejurul capacului....si nici urma de vreun nr.de tel.
Anonim a spus…
eu am auzit ca e o crema ff ana
Anonim a spus…
tot la fel efecte neutre numai amagiti lumea nu au nici o valoare sunt foarte rele
Anonim a spus…
mai bine punea ti 1,94 decat 194 lei numai recomandati la altii
Anonim a spus…
Salutare , azi am vazut si eu reclama pe net , ce-mi recomandati ? s-o comand ori ba:P ?sunt socata de ce-am intalnit aici la reclamatii:looooooooooool
Anonim a spus…
caute pe net iati originalul nu second hand facut de romaini sau chinezi!!
Anonim a spus…
lasati natura sa isi urmeze cursul, la varsta potrivita ridurile iti dau un aer interesant
Anonim a spus…
Multumesc ca mi-ati salvat niste bani. Eram cat pe ce s-o comand...:)))))........
Anonim a spus…
vrajala
Anonim a spus…
A primit cineva banii inapoi???
Anonim a spus…
Mai citeste cineva aceste postari? As dori sa iau legatura cu cei inselati cu privire la crema HYDROFACE. Lasati raspuns, va rog!
Anonim a spus…
nu nr de tel dar grei mai raspunde cineva e de la firma de curerat care se ocupa de acesti tapari0734442372
nana a spus…
Da, m-am pacalit si eu!!! imi pare rau de banii pe care i-am dat cu buna credinta, avand incredere in ei! dar vor vedea ei ca banii primiti in modul asta ii vor cheltui pe medicamente!
-de doua saptamani ma straduiesc sa le aflu adresa sa le trimit cutiile inapoi, nu am folosit nici un gram din crema, le tin in frigider pana primesc adresa, dar citind celelalte comentarii, mi-am pierdut speranta...
-oricum, "dragi hydroface-ilor" care va bateti joc de noi, sa nu aveti parte de nici un ban din cat ati furat, sa va fie rusine si sa platiti din plin hotia asta! considerati aceste dorinte ca un blestem!!! SANATATE!
nana a spus…
am trimis un comentariu, de ce nu-l publicati???
Anonim a spus…
MINCIUNI...MARI MINCUNI... PRODUSE CONTRAFACUTE. RUSINE... ATI LUAT BANII..
Anonim a spus…
Pai, m-am uitat la cateva poze, se vedea clar ca sunt photoshopate.
Ma bucur ca am dat de acest site cu comentariile celor pacaliti. Poate asa vor scapa si altii de a fi pacaliti. Va multumesc pentru sfaturi.
Dupa ce ca si asa nu stau bine cu banii, parca ma tenta sa incerc.
Anonim a spus…
pai si atunci lumea de ce likuri pe facebook? fiindca le place cum arata ambalajul? eram si eu interesata sa cumpar, dar dupa ce am citit ce at i scris aici, m am razgandit. Multumesc.
Anonim a spus…
Ma bucur ca exista oameni carora nu le e rusine sa spuna ca au fost inselati! Ca isi spun parerea pentru ca nimeni sa nu mai pateasca ceea ce au patit ei. Rusine celor care stiu de aceste practici ale unor sarlatani si nu iau nici o masura, desi au parghiile necesare. Daca ai vinde asemenea porcarii, fara certificate de conformitate, termen de valabilitate vizibil, instructiuni de folosire, ingrediente, tara de provenienta....etc, intr-un magazin, te-ar inchide cei de la OPC cat ai clipi...ceea ce se vinde on-line, vad ca nu ii intereseaza...de la ei nu pot pleca cu geanta sau buzunarul plin, asa cum sunt invatati...traim intr-o tara a rusinii...pacat...
Anonim a spus…
eu am fact comanda de aici din spnia si sunt foarte multumita de hydroface
Anonim a spus…
este o mare pacaleala!!! aveti dreptate sunt goale...azi am desfacut cremele am ramas surprinsa....incredibil!!!
Anonim a spus…
stati sa inteleg si eu: de unde a-ti comandat??? ca poate nu sunt toate asa???
Anonim a spus…
O MARE TEAPA ! DUPA 2 ZILE MI.AU APARUT BUBITE PE TOATA FATA !OAMENI BUNI, NU COMANDATI ASA CEVA ! VA DISTRUGE PIELEA !OTRAVA !
Anonim a spus…
OAMENI BUNI NU COMANDATI ASA CEVA !VA DISTRUGETI TENUL !AM COMANDAT SI DUPA 2 ZILE M-AM UMPLUT DE BUBITE ! E OTRAVA CURATA !!!!
Anonim a spus…
Eu am comandat de aici din germania ziceți k no fi buna de nimica ?
owidok54 a spus…
De ce continuati sa faceti RECLAMA,daca aveti atatea reclamatii?Chiar nu va este frica de Dumnezeu sa fiti asa de excroci?Chiar citisem pe net ca si doamna Maria Dragomiroiu facea reclama la aceasta crema cum a scapat ea de riduri.Nu m-am asteptat din partea ei.