Papanasi cu branza trio si dulceata de capsuni

Reteta Papanasi cu branza trio si dulceata de capsuni
Ingrediente:
- 300 g branza de oi
- 100 g branza de vaci
- 6 linguri de zahar brun
- 3 oua
- 2 linguri de smantana12% grasime
- 2 pliculete de zahar vanilat Dr.Oetker
- 1 lingura praf de copt stins in otet de mere si miere
- rasatura de la o lamaie
- faina cat sa se lege compozitia
- pentru ornat: zahar pudra, dulceata de capsuni de casa.

Mod de preparare:
Se freaca bine ouale cu zaharul brun si cu cel vanilat, se adauga branza de oi si de vaci, smantana, rasatura de lamaie, praful de copt stins si apoi se incorporeaza faina cat sa lege compozitia si sa fie un aluat moale care se poate lua cu lingura. Se incinge uleiul, se iau cu lingura gramajoare de compozitie si se pun in tigaie la prajit, pe ambele parti. Se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se servesc papanasii cu dulceata de capsuni. Sunt plini de arome si savoare. Pofta buna!

Comentarii