Retete naturiste pentru tratarea celulitei

Pentru tratarea celulitei in mod natural va recomand cateva retete din plante si nu numai pentru a scapa de aspectul inestetic al pielii. Dar pentru a scapa de ea nu sunt de ajuns doar aceste retete ci trebuie sa va schimbati si stilul de viata intr-unul cat de cat mai sanatos facand mici schimbari dar cu efecte mari si nu in ultimul rand faceti miscare in fiecare zi, chiar si mersul pe jos cate 30 de minute in fiecare zi face minuni asupra picioarelor. Si rezultatele nu intarzie sa apara astfel incat muschii se tonifica, pielea arata mai bine si in final avem si picioare mai frumoase. Usor de zis dar mai greu de pus in aplicare, stiu dar cu multa dorinta de a arata mai bine se poate. Incepem tratamentul, ne mai abatem de la el dar sa nu uitam de el definitiv si sa nu uitam ca timpul e pretios si trece repede si gandul ca vrem sa aratam mai bine facand nimic nu ne ajuta cu nimic ci doar ne face sa ajungem pe la 50 de ani si tot sa ne gandim ca vrem sa slabim, vrem sa aratam mai bine dar ramane tot in gand si tot nu am facut nimic. Asa ca daca vreti sa aratati mai bine atunci faceti sa fie asa, indiferent de obstacole incercati sa va faceti timp si pentru dorintele voastre pentru ca numai o perioada din viata suntem tinere si toate lucrurile se pot face mai usor. Si nu in ultimul rand bucurati-va de tot ce va place dar cu masura daca nu se poate cu masura intr-o zi macar de a2a zi reveniti la masura;)). Acum sa revenim la retetele pentru ceulita pe care vi le propun. Pentru a scapa de celulita este nevoie de mult timp si de repetarea in mod constant a remediilor.
1) Se amesteca 3 linguri de zat de cafea cu 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de miere de albine si se maseaza picioarele cu acest amestec si se lasa sa actioneze 10 minute dupa care se clateste cu apa calduta si se face un masaj cu ulei esential de lamaie.
2) Se face un ceai din 1 lingura de cretusca la 250 ml de apa fiarta, se lasa la infuzat 15 minute dupa care se aplica comprese locale pe locul afectat.
3) Se fierbe 3 litri de apa in care se adauga 200 g de cretusca, se lasa sa se infuzeze 20 de minute dupa care se strecoara si se adauga in apa in care facem baie. Baia trebuie sa dureze 20 de minute, masand locurile afectate.
4) Se fierbe 100 ml de apa in care se adauga 1 lingura de cretusca. Se strecoara apoi se  ia 6 linguri pe zi din acest.
5) Se amesteca 50 g de iedera cu 50 g de faina de in si se fierbe in 150 ml de apa timp de 20 de minute. Dupa ce se mai raceste putin se aplica pasta pe locul afectat si se lasa timp de 20 de minute.
6) Se fierbe 2 litri de apa in care se adauga frunze de vita-de-vie. Se lasa sa se infuzeze timp de 20 de minute dupa care se aplica comprese si se spala locul afectat de celulita dupa care frunzele oparite se tin pe locul cu celulita timp de 20 de minute.
7) Se amesteca 2 linguri de zat de cafea cu 1 lingura de sare de mare grunjoasa la care se adauga si putina apa calda. Se maseaza picioarele cu acest amestec si se infasoara cu folie de plastic. Se tine timp de 30 de minute dupa care se clateste cu apa calduta si se face un masaj cu ulei esential de lavanda sau de rozmarin
Alegeti unul din aceste remedii si aplicati-l in fiecare zi pana la disparitia celulitei dar in acelasi timp puteti si bea 1 cana de ceai de cretusca sau de ceai de papadie pentru a ajuta si intern la scaderea tesutului adipos.

Comentarii