Mancarica de soia, rosii si quinoa


Reteta Mancarica de soia, rosii si quinoa
Ingrediente:
- 300 g rosii taiate
- 200 g snitele de soia
- 6 catei de usturoi
- 3 linguri de quinoa
- 2 inguri ulei de masline
- 2 cepe rosii de apa
- 2 linguri de zarzavat (daca nu aveti zarzavat puneti doar ardei (taiati cubulete) si morcovi (dati prin razatoarea mare) proaspeti si o lingurita de sare de mare, pentru ca zarzavatul are sare nu mai e nevoie sa se adauge sare in plus in aceasta mancare)
- 2 linguri de bulion
- 2 frunze de dafin
- 2 linguri de faina integrala de grau
- 1 ceapa galbena
- 1 lingura de Mirodenia de la Fuchs
- 1 lingura ulei de arahide
- 1 lingura ulei de susan
- condimente uscate: busuioc, oregano, cibmru, piper.

Mod de preparare:
Se pune intr-o oala 500 de ml de apa cu o lingura de mirodenia si se fierb snitelele, dupa ce fierb se mai adauga 250 ml de apa calda, ceapa taiata cubulete, quinoa si zarzavatul si mai lasa 7 minute la fiert. Dupa care se adauga rosiile taiate, usturoiul taiat cubulete, bulionul, condimentele uscate, uleiul de masline, uleiul de susan, uleiul de arahide si se mai fierbe 5 minute apoi se pune faina integrala de grau, dafinul si se mai lasa 5 minute. Este o mancare simpla, gustoasa, satioasa, se face rapid, numai buna in perioada postului...Pofta buna!

Comentarii