Rosii umplute cu somon, avocado si crema de branza


Reteta Rosii umplute cu somon, avocado si crema de branza 
Acest aperitiv este usor, gustos, sanatos si foarte delicios, bun de savurat oricand simtiti nevoia de ceva simplu dar si satios in acelasi timp...
Ingrediente:
- 100 g somon
- 50 g branza proaspata de vaci
- 6 rosii medii
- 1 sfert de avocado
- 1 sfert de legatura de patrunjel
- 1 lingura de smantana
- 1 lingurita zeama de lamaie
- jumatate de ceapa
- piper.

Mod de preparare:
Se taie avocado si ceapa in cubulete mici, se toaca marunt patrunjelul, se taie capacelele la rosii si se scobeste interiorul de miez si apoi se amesteca toate ingredientele inclusiv miezul de la rosii, patrunjelul, piperul, smantana, zeama de lamaie, branza de vaci si somonul taiat fasii. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se decoreaza cu patrunjel proaspat. Optional se poate adauga un ou fiert taiat cubulete, cinci masline verzi si o lingurita de mustar. Pofta buna!

Comentarii