www.napolact.ro castiga o casa in Ardeal

Napolact intra in hora concursurilor oferite de branduri in 2012 cu o promotie interesanta. Concursul se desfasoara in perioada 15 martie - 23 mai 2012 si se bazeaza pe trimiterea de coduri de pe produsele Napolact care participa la promotie pe www.napolact.ro sau prin sms la 1874. Concursul e impartit in 2 categorii:
- premii garantate (acestea pot fi castigate daca vei participa la un joc Descopera Ardealul pe www.napolact.ro
- premii prin tragere la sorti (zilnice, saptamanale, marele premiu); fiecare cod trimis pe www.napolact.ro sau prin sms iti ofera o sansa la castigarea premiului din acea zi, acea saptamana si la marele premiu.






Extras din regulament:
In cadrul campaniei „Castiga o casa-n deal, in mijloc de Ardeal” se vor acorda 1000 premii garantate, fiecare constand intr-o traista. Acestea se vor acorda primilor 1000 participanti care trimit 20 coduri valide, indiferent de modalitatea prin care acestia opteaza sa inscrie codul promotional (prin SMS sau pe www.napolact.ro), sau au descoperit 20 de sate in sectiunea Cutreiera Ardealul de pe www.napolact.ro.

Premii zilnice:
10 x tesatura traditionala
10 x plosca
80 x castron
100 x lingura
100 x traista
100 x fluier
100 x farfurie
100 x cana
100 x fata de masa

Premii saptamanale:
10 excursii in Ardeal

Premiul cel mare:
o casa intr-un sat din Ardeal.

Castigatorii ii puteti afla tot de pe www.napolact.ro

Comentarii

Anonim a spus…
E O CIOACA ? TOT MI-A RESPINS CODUL CA FIIND GRESIT IAR ACUM A BLOCAT CONTUL
Anonim a spus…
mama,ce mincinosi!!!
Maria a spus…
Contul e blocat, iar prin SMS mi-a respins codul de 2 ori, ca fiind gresit.
mititm a spus…
nu pot introduce codul nu-mi da nici un indiciu,,ajuta-ma
sectinio a spus…
Buna Mititm! intra pe www.napolact.ro si alege unul din cele 4 premii si acolo o sa iti indice unde sa introduci codul si numarul de telefon...;)
Anonim a spus…
E o mare minciuna, nici eu nu reusesc sa introduc codul!
Anonim a spus…
Nu se poate introduce codul, e o farsa, dati mai multe indicatii.
Anonim a spus…
e o mareee TEAPA
Anonim a spus…
super bune iaurturile de la napolact.Cod promotie:AXET7U2F
Anonim a spus…
Cod promotie:R2DYUFN3 super toate
Anonim a spus…
sper sa cistig si eu ceva Cod promotie:CM4Y3TH2
Anonim a spus…
Produsele de la Napolact sunt extraordinare de bune.
Anonim a spus…
unde se inmtroduce codul?????
Anonim a spus…
cod promotional cedt72u3
Anonim a spus…
interesant concurs, sper sa castig daca nu un premiu macar o imagine completa a frumusetilor Ardealului
codA72WKU3F
Anonim a spus…
unde-ti treci numele? pe site au doar nr. de telefon si codul!
Anonim a spus…
WWW.napolact.ro nu functioneaza, trimiteti codurile la protectia consumatorilor, eu asa voi face
Anonim a spus…
produsele napolact sant foarte bune,tot respectul,dar cu reclama asta cu premii,care este o teapa mare,va-ti demonstrat caracterul de MINCINOSI. PS.chiar daca acum va vor creste vanzarile,dupa campanie o sa pierdeti! pe mine deja ma-ti pierdut!!!
Anonim a spus…
am introdus codul pana sa blocat.mi se spunea ca am gresit codul .o mare pacaleala eu consum zilnic chefir de la napolact, este foarte bun.
grupapiticilor a spus…
siteul napolact nu functioneaza
O mare bascalie de prostii care cred in concursuri!
Pacat de MARELE BRAND! A investit in campanie si nu a mai ramas cu banii pt. premiu asa ca... Hai sa radem de prostii cu prostii gen... Castiga casa in ardeal....
Anonim a spus…
sa le fie rusine...numai consum produsele astea....
Anonim a spus…
nu toate codurile sunt lizibile
Anonim a spus…
apropo de teapa si la campania kent aceeiasi pacaleala cu introdusul codului, dar ca sa fim impacati moral il scriem aiciP7NRUY6E / HX3TR79N/ E6PF3K7C , sa le fie rusine , ar trebui sa fim un iti si sa ii reclamam pentru publicitate mincinoasa
Anonim a spus…
Am vazut ca toata lumea citestre "cod promotie". Daca citesti atent textul, spune cam asa:"inscrie codul inscriptionat SUB cod promotie....". SUB codul de promotie este scris RO L21 CE. Oare asta trebuie scris? Conform enuntului, asa se pare, desi mi se pare ciudat. Mai este ceva. Spunea cineva mai sus ca i-a respins codul. "O", "zero" sau "D" se confunda intre ele. Si sincer, pina sa intru pe net, nu am aflat ca trebuie pastrat bonul....asa ca...
Anonim a spus…
Acelasi anonim. Si nu se spune introdu "cod promotie", ci ceea ce este scris sub cod!!!! Ori, toata lume vorbeste de COD.
Anonim a spus…
Ati avut grija sa stabiliti niste reguli privind comentariile (fara injurii si altele de felul acesta).E foarte greu sa te abtii insa, cand vezi ca nu reusesti sa introduci codul promotional de participare.Au mai sesizat si altii acest fapt.Napolactule,tu chiar nu vizualizezi comentariile ?. Sau te multumesti cu inca un calificativ de tepar, care ,oricum nu te afecteaza in niciun fel.Eu unul m-am lecuit de produsele voastre carora le-ati implementat un pret exorbitant si care nu se justifica.Nu prezentati credibilitate in ceea ce priveste lansarea concursului si probabil nici in altele.(ca odinioara...!)
Anonim a spus…
Dvs.spuneti sa pastram factura sau chitanta dupa introducerea codului pt.promotie,dar nu vad acest lucru nicaieri in reclamele dv.Cum se procedeaza ?Ca o firma serioasa ce sunteti raspundeti va rog mult.
Anonim a spus…
teapaaaaaaaaaaaaaaaaaa,baaaaaaaaaaaaaa,teapa.....
[email protected] a spus…
dupa ce am trimis codul de promotie prin sms la 1874 am primit raspuns tot prin sms si chiar imi place ce scriu atentie./multam fain/codul tau este corect./nu uita sa pastrezi bonul fiscal./intra si pe www.napolact.ro.si inregistreaza noi coduri pentru mai multe sanse de castig. eu am incredere pt ca imi place tot ce este napolact altceva nu mananc atat de bun e napolact si am incredere ca si jocul este corect.sa nu schimbati niciodata retetele.am incredere in jocul vostru.multam fain.
Anonim a spus…
COD PROMOTIE : F4A2RUT3
Anonim a spus…
sunteti niste mincinosi, ma chinui de mult timp sa introduc codul si nu reusesc. Nu mintiti oamenii!sa va fie rusine!
Anonim a spus…
Unde se introduce codul?A reusit cineva?Sau este teapa?

Ana-Magurele(Ilfov)
Anonim a spus…
Nu merge site-ul. Cum ot sa vad daca am castigat?? Te anunta telefonic? Nu inteleg
Anonim a spus…
Chiar nu aveti de gand sa va dati pe brazda? de ce nu functioneaza site-ul? eu inteleg ca sunteti melci, dar mincinosi notorii? ce ziceti? va place nu? de asta nici nu faceti nimic, vreti numai sa va vindeti produsele, in veci numai cumpar produsele voastre, sunt altele mult mai bune si mai ieftine, sa va fie rusine. Eu.
Anonim a spus…
EU CONSUM NUMAI PRODUCE NAPOLACT, FOARTE BUNE SI CELE 50 DE CODURI PE CARE LE-AM TRIMIS NICI UNUL NU S-A BLOCAT,ASA CA NU RENUNTATI ,ORICUM AM CASTIGAT CONSUMAND PRODUSELE ! NU SUNT ARDELEANCA!
Anonim a spus…
daca cistiga cineva lasati un mesaj caci nu cred sa fie adevarat.nici macar o lingura nu a cistigat nimeni.
Florian a spus…
Salut
Am castigat 2 premii la aceasta promotie, dar nici pana in ziua de azi nu mi-au fost trimise. Si au trecut mai mult de 30 de zile. Ceea ce nu poate duce decat la o singura concluzie: TEAPA !!!
Anonim a spus…
suna la proctectia consumatorului
Anonim a spus…
nu se poate intra la sec coduri ..de ce? numai sms?????
Anonim a spus…
cod promotie PC 6XUVA3 si A9NFD3X4
Anonim a spus…
le-am trimis e-mail si am intrebat cum castig din moment ce nu este nicio rubrica in care sa-mi scriu numele,si mi-au raspuns ca daca nr. meu de tel. este ales castigator,voi fi sunata si intrebata despre datele mele...aiurea...sunt taaaare curioasa sa vad "castigatorul"marelui premiu...pacat,ca-mi plac produsele lor,dezamagire maxima,nu ma asteptam!
Anonim a spus…
TEAPA, SI NOI PUNEM BOTUL LA LAPTIC.....