Caralluma pret și păreri

Din seria produselor de slabit care apar in ziare, azi aflam despre Caralluma. Caralluma Active sunt pastile de slabit care ard grasimile si in acelasi timp iti dau energia de care ai nevoie zilnic.
Compozitie:
- caralluma fibriata (un cactus cu efecte benefice in procesul de slabire);
- crom (aduce senzatia de satietate)
- garcinia cambogia;
- extract de ceai verde si Hoodia Gordoni;
- Euterpe Oleracea sub forma de extract (un fruct care contine o cantitate mare de antioxidanti)


A slabit cineva cu Caralluma? Din comentariile de pe topcaralluma.com/ro reiese ca da, se poate slabi pana la 14 kg in 2 saptamani.
Cat costa Caralluma? O cutie de 30 de pastile Caralluma pret 150 lei. Asteptam pareri!!


Comentarii

Anonim a spus…
Buna ziua
m comandat si eu vineri seara 2 flacoane de caralluma si am neplacerea sa va informez ca nu am fost contactata de nimeni. Un numar de telefon de contact ...are cineva ?
Anonim a spus…
buna ziua cum poti sa faci comanda la aceste medicamente ca asi vrea si ieu sa fac o comnada
Anonim a spus…
imi dati un nr de tele fon sa va contactez va rog
Anonim a spus…
Buna ziua. Eu am comandat caralluma la numarul de telefon 0744.569.069. Incearca sa suni acolo.
Anonim a spus…
azi am primit si eu aceste pastile si am platit 137lei
Anonim a spus…
buna azi am primit si eu pastilele de maine incep sa le iau sper sa dea rezultate.
Anonim a spus…
haideti oameni buni,scrieti-ne si rezultate nu numai ca ati comandat.Ajuta intradevar?
Anonim a spus…
Buna ziua. eu am comandat, am primit, si am slabit doar 2 kg in 2 saptamani!!! Nu sunt deloc multumita. vreau un nr de telefon si imi vreau banii inapoi daca nu se schimba ceva. De unde pot face rost de un nr de telefon real?
Anonim a spus…
si eu vreau sa slabesc cam 30kg daca se poate trimiteti si mie u raspuns cat se poate de repede sa cumpar si eu
Anonim a spus…
nu sunt bune deloc nu mai aruncatii banii aiurea
Anonim a spus…
Nu va lasati amagiti cu tablete miraculoase de slabit , ca nu faceti altceva decat sa va imbolnaviti , fiti atenti !! singura solutie este nemancatul.
Anonim a spus…
mare teapa!!!
iau si eu de 3 saptamani si nu au niciun efect
nici macar nu taie pofta de mancare
Anonim a spus…
de la pastile te inbolnavesti de la nemancare iti prierzi toate vitaminele si mineralele din corp cititi mai mult inainte sa scrieti prosti ca sunt persoane care cred si se inbolnavesc incercati sa mancati de mai multe ori pe zi si sa beti apa plata...si miscare trebuie zilnic min 30 minute continu
Anonim a spus…
eu acum am descoperit aceste miraculoase pastile pe net am pus comanda sper sa nu patesc ceva de la ele eu am 1,65 si am 84 de kg as vrea sa slabesc si sunt foarte curioasa daca vor avea efec scrieti cine lea mai incercat ati slabit cum va-ti simtit de la ele cum trebuie sa arate cutia pt ca am inteles ca sunt care sunt contrafacute
Anonim a spus…
parerile sunt impartite oare chiar poti sa slabesti
Anonim a spus…
buna ziua as vrea si eu sa comand dar eu stau an italia si mar an teresa un numar de telefon sa pot suna sa comand va rog ajutatima.
Anonim a spus…
Buna.vreau sa va spun ca e o mare teapa cu pastil carraluma.nu au nici un efect.tin dieta si fac sport de 3ori pe sapt.si nimik.bani aruncati pe geam.mancare mai putina miscare si multe lichide.succes la slabit.
Anonim a spus…
VREAU SA VA SPUN CA SUNT INDIGNAT DE ACESTE PASTINE ESTE O MINCIUNA .
AM FACUT COMANDA SI MI-A SOSIT PRIN CURIERAT CE-L PUTIN NU AU AVUT BUNUL SIMT SA O ADUCA SIGILATA .
Anonim a spus…
eu am cumparat si nu mia ajutat la nimik.....bani irositi.....
Anonim a spus…
Daca va uitati la pozele care stau drept marturii ale efectului pastlei miraculoase, veti observa ca toate persoanele au muschii bine conturati/ definiti, ceea ce inseamna ca lipsa kilogramelor s-a datorat exercitiilor fizice. Daca slabesti mult fara sport pielea e lasata, flasca. Niste prostii, mult marketing si din pacate multi oameni dornici sa slabeasca peste noapte, continuand sa manance nesanatos. Cine vrea sa slabeasca sanatos trebuie sa urmeze cateva reguli simple: sport, apa, fara grasimi, prajeli, paine/fainoase, zahar si ultima masa maxim ora19:00. "Succesuri"
Anonim a spus…
Sunt o mare porcarie aceste pastile...le iau de o luna si m am ingrasat 2 kg...asa ca sunt bani aruncati....
alecsia96 a spus…
Eu cred ca ar fi normal sa fim corecti.Noi dorim sa slabim niste kilograme in doua,trei saptamani,kilograme pe care le-am pus in luni sau chiar ani,ceea ce este apsurd.Noi cerem de la pastile ceea ce nu reusim sa face noi prin vointa proprie.Aceste(sau altele) pastile sunt ca sa ne ajute important este sa intelegem cum.Poate ca Nicoleta Luciu a luat si EA DAR IN CONDITIILE IN CARE A URMAT UN REGIM,si a inteles ca trebuie sa treaca un timp pentru ca organismul sa se acomodeze.Noi dorim daca se poate sa luam pastilele AZI si IERI SA FIM DEJA SIRENE.Ma repet,FITI CORECTI si asumativa ceea ce faceti si ceea ce spuneti
Anonim a spus…
Daca veti urmari pozele postate cu persoanele care se lauda ca au slabit cu acest produs, veti vedea ca aceleasi poze cu alte nume le regasiti in majoritate si pe alte siteuri pentru alte produse de slabit. Verificati acest lucru si aveti raspunsul la eficienta produsului.
Anonim a spus…
DE 3 zile am inceput sa i-au si eu pastile.e adevarat ca iti reduce senzatia de foame,dar in schimb creeaza o senzatie de agitatie,cred datorita cafeinei,adorm foarte greu,nu m-ai am somn
Anonim a spus…
....,oameni buni tot nu realizati ca nu puteti slabi decat cu o anumita dieta si cu multa miscare ?
Anonim a spus…
am cumparat acest medicament sapt trecuta si l-am inceput de miercuri 8.07.2012....m-am cantarit cu o seara in urma si aveam 100.5kg!!!acum doresc sa vad cat o sa slabesc in 30zile cat am acest tratament daca intradevar este asa bun cum spun altii!am si o dieta speciala care o tin si un pic de sport dimineata si seara!o sa va anunt dupa daca l mn a avut ceva efect!dar doresc sa stiu unde pot adauga si eu poza?cine ma poate ajuta?
Anonim a spus…
am cumparat acest produs il folosesc de o saptamana fara nici un rezultat e o mare minciuna la fel ca toate produsele de slabit,ne face mai slabuti la portofel
Anonim a spus…
am cumparat si eu acest produs si pot sa va spun ca il iau de aproape o luna si nu am slabit nici macar un jumate de kg ,asa ca va sfatuies nu mai dati banii de pomana ca nu merita ,aveti grija ce mancati si multa miscare !
Anonim a spus…
buna ,
am cumparat si eu acest produs si il folosesc de o luna ,dar fara nioi un rezultat ,nu am slabit nici macar un jumatate de kg ,asa ca va sfatuiesc nu mai dati banii degeaba mai bine aveti grija la ce mancati ,si multa miscare ,mersul pe jos face mult bine !
Anonim a spus…
mare teapa
Anonim a spus…
Ati sesizat unde puteti sa restituiti produsul ?? , EU NU !! exista o adresa de mail : support@caralluma .com si atat , am scris si nu am primit raspuns .Pe site nu apare ca utilizarea ei poate duce si la aritmii cardiace..deci cardiacii sa uite de ele ..:)
Anonim a spus…
nu exista mentionate date de rambursare /restituire. A incercat cineva sa inapoieze produsul ? Ce date de contact a folosit ? Pe cutie apare ca poate induce aritmii , ceea ce pe site nu apare . Aviz cardiacilor si nu numai !!
Anonim a spus…
unde soliciti rambursarea banilor pentru acest produs ??
Anonim a spus…
nu mai credeti oameni buni sunt numia minciuniiiiii am 2 saptamini de cind iau pastile si nu au nici un efect nu LE COMANDATI CA DATI BANI DEGEABA CREDETIMA
Anonim a spus…
deci TZEAPA CURATA.nui bn de nimik.......am deja o luna de cand il iau si nimik...sunt la aceasi greutate.....leam luat pe 8august si de atunci vreau sa va zic ca in prima saptamana am slabit 3kg dar dupa aia din a 2 sapt leam urcat inapoi iar de atunci nimik....tre sa returnez produsul neaparat...asa ca uitati de caralluma...
Anonim a spus…
Am incercat si eu aceste pastile si nu au dat nici un rezultat,bani aruncati. Nu sfatuiesc pe nimeni sa cumpere aceste pastile.
Anonim a spus…
eu muncesc in italia,am comandat aceste pastile cu gandul ca voi slabi,nu e ADEVARAT...NU AM SLABIT NICI MACAR 500 GR ,BANI DATI AIUREA....!am platit 45 euro fara nici un rezultat ,naiba sa-i ia...muncesti pt acesti bani de te ia naiba si la urma nici un rezultat ,nici o schimbare ! pe cutie scrie fffff mic ca nu poti descifra indicatii sau contraindicatii,ce contine...NIMIC! cica iti ramburseaza banii daca nu esti multumit dar nu dau nici un nr de tel.