Concurs Delimano Castiga o bucatarie personalizata

Aceste vase cu strat ceramic sunt senzationale, gatesti sanatos si rapid, astfel se pastreaza valorile nutrivite ale alimentelor pe care le gatesti. Prima data am auzit despre acestea acum 1 an la o reclama tv. Abia asteptam sa-mi iau, si cand mi-am comandat am prins o promotie la tigaia Dry Cooker  la care primeam tigaia pentru clatite gratis. Chiar aveam nevoie de o tigaie de clatite buna, celelalte ma enervau ca uneori se lipeau si nu tot timpul imi ieseau la fel. In tigaia de clatite am facut si burgeri de pui care au iesit perfect, s-au facut rapid, nu s-au lipit si au fost numai buni (reteta am postat-o si pe site: http://www.retete-bune.net/2012/03/burger-de-pui-cu-mirodenii-branza.html). Chiar ma gandeam cand o sa am bucataria mea proprie o sa imi achizitionez si celelalte vase utile in orice bucatarie completa. Zilele trecute am primit pe mail si o oferta la vase speciale pentru pizza. 
Acest consurs organizat de Delimano este dedicat tuturor bucatareselor si celor care vor sa isi reinnoiasca bucataria.
Concursul se desfasoara in perioada 7 Mai - 24 Iunie 2012. Pentru a obtine informatii suplimentare puteti trimite un e-mail la [email protected]. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin sau sa completeze cuponul de concurs (cu datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal) din magazinele partenere, cuponul fiind distribuit pe toata durata concursului. Cuponul poate fi transmis prin posta, e-mail sau completand sectiunea dedicata pe www.delimano.ro/formular.
Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano (cu exceptia capacelor de sticla „Delimano Glass Lid”) pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate prin intermediul unui contract la distanta (telefon, internet).
Premiile vor fi extrase prin tragere la sorti in data de 3 Iulie 2012 si constau in:
- marele premiu: o bucatarie Svea personalizata in functie de dimensiunile dorite de castigator mobilata si utilata cu: hota, cuptor electric, plita, masina de spalat vase in valoare totala de 5.000 de euro (TVA - inclus). Castigatorul va putea alege una dintre cele 4 bucatarii Svea selectate de organizator: Tulipana, Mirabela, Clivia si Hortensia. In cazul in care castigatorul va alege o configuratie ce va depasi suma de 5.000 de euro (TVA-inclus), va fi obligat sa plateasca diferenta sau sa gaseasca de comun acord cu organizatorul o alta solutie in limita a 5.000 de euro (TVA inclus).
- premii secundare: 100 de premii constand intr-un Delimano Dry Cooker in valoare de 199 lei (TVA inclus).
Tot ce va mai ramane de facut este sa comandati vasul cu strat ceramic dorit mai ales ca acum puteti profita de multe pachete Delimano la promotie si astfel aveti sansa de a castiga unul din premii. Succes!

Comentarii