Masca de par cu catina si masline Eco

Mastile pentru par sunt esentiale pentru a avea un par frumos, sanatos si plin de viata. Ele redau stralucirea parului nostru, il ingrijeste si il fortifica de la radacina pana la varf. Mi-am facut multe masti de par acasa dar mi-am si cumparat cateva. Acum doua saptamani mi-am cumparat o masca de par de la Eco Cosmetics de pe Organique.
Ce este Organique?
Este un magazin online cu produse cosmetice organice pentru ten, par, maini si corp.
Pana acum nu am postat nimic despre aceasta masca pentru ca am vrut sa vad rezultatele mai intai...Este preferata mea...
De ce?
Nu stiu cum sa va spun dar mi se potriveste perfect parului meu, il hidrateaza, ingrijeste, il netezeste si in plus parul meu rezista mult timp pana la urmatoarea spalare. De exemplu eu am parul ondulat, m-am spalat pe cap sambata trecuta si pana azi parul meu inca arata bine, stralucitor, usor de pieptanat si fresh.
Masca trebuie lasata sa actioneze 10-15 minute conform instructiunilor dar stiu de la o cosmeticiana ca desi pe instructiunile unei masti timpul este de 5,10,15 minute pentru a-si face efectele trebuie lasata in jur de 45 de minute. Ceea ce am si respectat si respect de cand am aflat. Cele naturale stiam ca trebuie lasate mult timp dar la cele cumparate respectam timpul indicat de fiecare. Dar nu o sa o folosesc tot timpul pentru a nu se obisnui parul meu cu ea ci o mai alternez cu inca o masca de par regeneratoare cu ulei de masline de la Life Care (19,99 lei) care lasa parul matasos si fin.
Ce promite aceasta masca de par de la Eco Cosmetics?
Pe langa faptul ca promite chiar se respecta, adica cel putin in cazul parului meu efectele benefice s-au vazut. Ca orice femeie tin mult la parul meu, daca el nu arata bine nimic nu este bine, oricum ar arata fata mea parul trebuie sa arate cel mai bine, daca el arata bine si restul arata bine;))...
Beneficii:
- hidrateaza si ingrijeste orice tip de par
- nu il incarca sau il ingrasa datorita proteinelor de grau si uleiului de jojoba
- protejeaza intensiv scalpul datorita uleiului de catina
- intensifica tonusul si echilibrul scalpului datorita extractului de ceai verde
- uleiul de masline stimuleaza procesul de regenerare
- uleiul de broccoli impreuna cu uleiul de jojoba intareste firul de par si previne ruperea varfurilor.
Aceasta masca de par o gasiti dupa cum v-am zis si pana acum pe site-ul http://eshop.organique.ro/producatori/eco-cosmetics/eco-hair.html la pretul de 32,50 lei.
Voi ce masti de par eficiente folositi?

Comentarii