Concurs GoodFood "Bucatarul stie tot" 9 iulie - 5 august 2012

Cine doreste sa-si imbogateasca colectia de retete este invitat sa participe la concurs pe site-ul www.gustos.ro, ce se desfasoara in perioada 9 iulie-5 august 2012. De mult imi doream o carte cu retete GoodFood iar de curand mi-am indeplinit dorinta, rasplatindu-ma cu ocazia unui eveniment astfel ca mi-am cumparat volumul 3 din colectia best of GoodFood dar nu mi-ar mai strica una in plus, asa ca voi participa si eu, ceea ce va recomand si voua pentru a prepara retete minunate cu care veti incanta pe toti cei ce va vor gusta mancarea.
Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie? Simplu!
Trebuie sa fii inregistrat ca utilizator adica sa ai un cont pe site-ul www.gustos.ro, si sa raspunzi in fiecare zi de la ora 9:00, la 3 intrebari ce vor fi afisate pe site, din domeniul culinar, cu 3 variante de raspuns din care doar una este corecta. Pentru fiecare raspuns corect veti primi cate un punct si sunt luate in considerare doar raspunsurile corecte ce se regasesc in articolele www.gustos.ro.
La sfarsitul fiecarei etape saptamanale se va acorda un premiu celui care are punctajul cel mai mare iar la sfarsitul etapei lunare se va acorda un premiu celui care acumuleaza cele mai multe puncte in toate cele 4 etape saptamanale.
Ce castigi?
- premiile saptamanale constau in: o carte "Best of GoodFood: Retete din bucataria italiana" si o revista GoodFood editia iulie-august 2012.
- premiul lunar consta in: un set de 3 volume Best of GoodFood: Retete din bucataria italiana, Prajituri Torturi si fursecuri, Gata in doar 30 de minute si o revista GoodFood editia iulie-august 2012.
In caz de egalitate va castiga persoana care a acumulat cele mai multe puncte in comunitate in etapa respectiva. Pentru etapele saptamanale vor conta activitatile din comunitate in saptamana respectiva iar pentru etapa lunara vor conta activitatile din luna respectiva. Activitatile din comunitate presupune postare de retete, recomandari restaurante, sfaturi si alte recomandari legate de lumea culinara.

Comentarii