www.varaderomania.ro concurs 2012

Prinde premiile din Vara DEROmania. Cumpara pachetele promotionale DEROmania pana pe 15 septembrie 2012 si uita-te inauntru. Exista posibilitatea de a gasi una dintre sutele de mii de esarfe sau flori de par, premii instant in pachet.

In caz ca nu ti-a iesit in cale unul din premiile instant, verifica mesajul de pe cartonasul din fiecare pachet de detergent pentru ca ai sansa sa castigi unul din premiile mari: o excursie completa in Romania, cu o Dacia Lodgy sau 12 week-end-uri prin tara cu familia. Daca ai castigat, trebuie doar sa validezi codul pe www.deromania.ro sau la INFOLINE 021.207.00.06.

Comentarii

nedelcu diana mihaela a spus…
cum sa validez codul de la dero?eu am gasit in pachet doar un cartonas galben cu ce pot castiga.dar cum vad daca am castigat ceva???multumesc!
Anonim a spus…
mihaela din galati la fel si eu am gasit un cartonas galben in punga de dero dar nu am vazut nici un cod de validare si nici un mesaj pe cartonas. dupa parerea mea cred ca e bataie de joc pentru cei ca mine care spera la un castig.
Anonim a spus…
buna mihaela si anonim...si mie la fel am gasit 2 cartonas in punga si nici mesaje si nici cod ...nu stiu ce e cu el oare e mincinos
irina braila a spus…
din camentariile pe care le-am citit inteleg ca nu are rost sa mai caut in pachet:(
Anonim a spus…
Este o vrajeala !
Anonim a spus…
eu nu am gasit nici un cartonas,doar o esarfa
Anonim a spus…
Gabriel eu am gasit o esarfa :) bafra in continuare !!
Anonim a spus…
nu va faceti iluzii. cele mai multe sunt cartonase galbene fara valoare.
Anonim a spus…
eu nu am gasit absolut nimic, sa le fie rusine, la alte concursuri dero am castigat cu un cod de pe exteriorul pachetului
Anonim a spus…
eu nu am castigat decat flori de par
Anonim a spus…
este cea mai mare teapa sunt niste mincinosi si apropo de cele care stau prin market si te pune sa cumperi ca mai apoi cand iesi de la casa sa razuiesti la standul lor cupoanele pe care deja ele leau ales sa nu fie castigatoare.(asta se intampla la REAL pitesti)vorbesc din ce am vazut eu nu din ce am auzit de la altii...
Anonim a spus…
Cartonasul galben exista, dar codul nu este, deci este bataie de joc.
Anonim a spus…
Si eu care am dat"peste cap" pachetul de Dero....m-am linistit acum...nu am gasit nici un cartonas....NIMIC....oricum..macar miroase bine ...e un detergent bun
Anonim a spus…
Astazi am cumparat un pachet de dero cu promotie si castiguri si am gasit surpriza O ESARFA.Sotia a fost usor surprinsa de acest cadou promotional.Ce sa-i faci este ca la loto ancerci si castigi ansa nu toata lumea poate sa castige odata.Totusi sa fim realisti acest produs este foate bun[miroase si spala foarte bine.
Anonim a spus…
am gasit un cartonas galben fara cod.
Anonim a spus…
mereti dracului cu momeala voastra
Anonim a spus…
Fratilor, si eu am gasit un cartonas galben dar cu nici un cod de razuit dar o sa ma uit la organizatorul promotiei-unilever South Central Europe S.A. deci vedeti ca este de stat!
Anonim a spus…
eu nu am gasit nici macar cartonasul galben........d-apoi esarfa sau altele!!!!!