Colon Suport de la Alevia pentru detoxifierea organismului

Ca si ColonHelp de la Zenyth, Colon Suport de la Alevia ne ajuta sa ne curatam organismul. Zilele trecute in cautarea unui produs de detoxifiere pentru sora mea am gasit Colon Suport, un produs cu ingrediente naturale ca si Colon Help. Ce m-a facut sa aleg acest produs a fost ingredientele diferite de celelalt produs dar si pretul mic. Acum il puteti gasi la plafar la pretul de 66 lei 2 cutii a cate 240 g fiecare.
Vara s-a sfarsit, toamna aproape ca si-a intrat in drepturi iar organismul nostru are nevoie de detoxifiere pentru a-l pregati pentru un regim alimentar mai greu de digerat. 
Colon Suport contine: psyllium, seminte de in, coriandru, rozmarin, lemn dulce, anason, busuioc, menta si aronia iar ColonHelp contine: seminte de in, psyllium, chimen, coriandru, oregano, si patrunjel.
Am facut o mica comparatie a ingredientlor dintre cele doua pentru a vedea totusi ca exista diferente intre ele desi au acelasi scop: detoxifierea organismului.
 Colon suport recomanda in timpul detoxifierii sa mergeti pe jos zilnic  minim 30 de minute, sa evitati prajelile, conservele, carnea grasa, mezelurile, zaharul rafinat, painea alba, pateuri, saleuri, afumaturi si sa consumati in schimb fructe crude cat si uscate, iaurt, cereale integrale, nuci si seminte, legume crude si inabusite, ulei de masline, miere in loc de zahar si sucuri naturale iar o data pe saptamana este bine sa mancati numai cruditati pentru o curatare mai profunda a organismului.
Voi ce ati folosit dintre aceste doua produse si ce rezultate ati avut?

Comentarii