Concurs Dr Oetker - "Iarna asta, Moşul stă mai mult"

Pregătiți-vă pentru venirea Moșului pentru că va sta mai mult de data asta. Cu Dr Oetker, Mos Craciun vine cu sacul plin. Camere foto, enciclopedii, excursii in Bucovina si o super masina poti fi castigate daca vei cumpara produse Dr Oetker.
Cumpera oricare 5 ingrediente pentru prajituri de la Dr. Oetker in perioada 15 Octombrie 2012 ora 00:00 – 31 Ianuarie 2013 ora 24:00 si pastreaza bonul fiscal care atesta achizitionarea acestor produse. Ai nevoie de bon caci cu acesta te vei inregistra pe pagina www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei, sub sectiunea "Inscrie-te aici".
Introduci datele tale si numarul bonului fiscal in campurile indicate.
 Mai exista o alta modalitate de inscriere: trimite SMS la numarul 1860 cu numarul si data bonului fiscal. Atentie, fiecare SMS trebuie sa contina un singur numar de bon fiscal.
Indiferent daca alegi calea SMS-ului sau site-ul www.oetker.ro nu poti trimite mai mult de 10 "bonuri fiscale" pe zi.
Premii:
- 109 camere foto;
- 109 mixere de mana;
- 109 enciclopedii;
- 3 excursii in Bucovina;
- 1 masina Volkswagen Tiguan.

Comentarii

Anonim a spus…
unde te iscrii , nu vad nici o optiune :)
Anonim a spus…
aceeasi problema:unde ne putem inscrie la concurs online???????????????????
Anonim a spus…
stie cineva unde sa te inscrii?
sectinio a spus…
Inscrierile se fac pe site-ul www.oetker.ro apoi trebuie sa intrati pe Campanie Craciun si acolo va puteti inscrie.
Anonim a spus…

Foarte prost site.Sincer cau de 20 minute si nu gasesc sectiunea Campanie de Craciu.
Domnilor, daca e pe bune faceti in asa fel sa fie simplu pentru toata lumea. Sincer cred ca e biza.
Pacat.
Anonim a spus…
Si eu cred ca este la misto. Nu vad unde te poti inscrie.Daca este pe bune concursul faceti ceva ca sa gasim mai usor unde sa ne inscriem.
Anonim a spus…
Unde se afla sectiunea campanie de Craciun? Eu nu o vad nicaieri.
Gabriela a spus…
Buna, eu am gasit: intrati pe pagina oetker.ro fara concurs... Acolo gasiti :inscriere la concurs national. Bafta!
Anonim a spus…
"IARNA ASTA MOSUL STA MAI MULT...CA SA GASEASCA MAI MULTI FRAIERI".Ne lasa cu ochii cascati sa cautam sectiunea "inscriere".E la vrajeala concursul asta? CRACIUN FERICIT??? DA,SIGUR,mai ales cu DR OETKER!
Anonim a spus…
E amuzant.eu m-am anscris ,dar dupa ce am ratacit mult pe aici.Cand eram aproape sa reusesc, bucuros am intrat pe o pagina si ma antampina pe primul rand urmatorul mesaj:alifie pentru hemoroizi.... probabil daca mananci multe produse dr. oetker sa stii unde te tratezi. Oricum dragilor, tiguanul probabil e plecat deja cu directoru sau secretara sa petreaca revelionu pe plaiuri mioritice. BAFTA LA MIXERE SI ENCICLOPEDII
Anonim a spus…
M-am înscris,mi-au comunicat că am câştigat un mixer de mână şi trebuie să trimit cope după bonul de casă la [email protected] sau la www.oetker.com Dele aceste adrese mi s-a cominicap pe failure notice că aceast adresă nu există.Am dat de ciraca 20 de ori telefon la nr 0314379642 şi bnu răspunde nimeni indiferent de ora de apelare.Sunt ferm convins că este o ţeapă foarte urâta.Nu mai cumpăraţi produse Dr oetker pentru că sunt nişte mincinoşi !
Anonim a spus…
Toţi care aţi fost înşelaţi sesizaţi protecţia consumatorului.Nu-i lăsaţi pe bandiţi să ne prostească cum vor ei ! Toată lumea să facă sesizări ! Trebuie opriţi aceşti măgari !
Anonim a spus…
Pungasi , borfasi si mincinosi. Sa le fie rusine.
Anonim a spus…
FAINA PROSTEALA....De ce nu8 se sesizeaza organele abilitate?Eu cred ca cineva trebuie sa profite si cum altfel decat prostindu/te sa cumperi.Pacat ca se ajunge la astfel de proceduri ,,nu tocmai ortodoxe.Dar sa nu ne mai miram ,la cate se intampla in tara asta ,pe fata,si nimeni nu ia atitudine.Oare incotro ne indreptam ca si valoare omeneasca?


-----





-