Catalog Avon campania 3 2013 (campania C3 luna februarie) + Broșura Avon te inspiră

Pregătește-ți corpul pentru primăvara cu broșura Avon campania 3, catalog din care se pot face comenzi în perioada 7 - 27 februarie 2013. Pe lângă catalogul Avon 3 2013 apare și broșura specială Avon te inspiră.
Sezonul care se bucură de cele mai multe schimbări este primăvara - sunetele prind viață, vremea se încălzește, natura se animă. Și cu noi se întâmplă la fel. Când viscolul și gerul de afară îți arată colții, tot ce ne dorim este să rămânem în casă lângă o cană fierbinte de ciocolată caldă. La primele raze de soare ce anunță sosirea primăverii, ne dezmorțim și suntem cuprinși de dorința de viața, de a ne apuca de sport, dietă, de mișcare. Broșura specială "Avon te inspiră va fi ghidul tău de reinventare în primăvara aceasta."
Vă pot spune doar atât, profitați de ambele cataloage, comandați produse pentru dumneavoastră și pentru prietenele voastre. Sunt foarte multe cadouri ce pot fi oferite: genți, parfumuri, lenjerii remodelatoare, pedometru, coardă digitală, aparat de slăbit și tonifiere musculară etc.
Pentru vizualizare optimă apăsați o singură dată pe catalog.
Ce v-ați gândit să vă cumpărați din catalogul Avon campania C3 2013?


mulțumiri: Ella Avon www.facebook.com/ella89avon

Comentarii