Suc vitaminizant de afine, capsuni si fructul pasiunii

Reteta Suc vitaminizant de afine, capsuni si fructul pasiunii
Azi am avut parte de buna dispozitie la pahar;))...numai uitandu-ma la titlul postarii si gandindu-ma la ingredientele din in acest suc deja ma ia un fior de bine. De curand am gasit fructul pasiunii (in sfarsit!), nu stiam cum arata, doar auzisem pana acum sau l-am intalnit ca ingredient in vreun cocktail. La inceput voiam sa-l curat dar era prea tare asa ca am zis sa-l tai in jumatate si inauntru se afla niste seminte cu un continut lichid ce trebuie neaparat sa incercati (are un gust pe care nu-l pot explica, dar care se joaca cu papilele gustative intr-un mod fascinant). Nu stiu daca deveniti mai pasionali dar in mod cert veti avea o stare de bine. Cum capsunile sunt preferatele mele, nu puteau lipsi, urmate de afine (putin cam scumpe in acest sezon, dar pentru o pofta se merita), banana, ananas, fructul pasiunii si menta pentru un gust parfumat si racoritor.
Ingrediente:
- 5 frunze de menta
- 3 capsuni
- 1 mana de afine
- 1 banana medie  
- 1 lingura seminte de dovleac
- 1 felie de ananas cu o grosime de 2 cm
- 1 bucata de fructul pasiunii (se taie in jumatate si se scoate continutul cu o lingurita, pe 4 bucati micute am dat aproximativ 7 lei).
Mod de preparare:
Se taie toate ingredientele cubulete, se pun in blender impreuna cu semintele de dovleac, pana se obtine o pasta. Se poate manca cu lingurita sau se poate adauga apa, agitand bine pentru a se omogeniza. Puteti sa pregatiti acest suc iubitei/iubitului dimineata inainte de micul dejun si cu siguranta veti reusi sa-i inveseliti ziua. Pofta buna!


Comentarii