Concurs Dr. Oetker 2013 "Sarbatorile au gustul prajiturilor de casa"

Dr. Oetker o marca cunoscuta de catre toate bucataresele ce folosesc produse din aceasta gama, pentru minunatiile de retete cu care-i incanta pe cei dragi, vine cu un concurs ce ofera premii in fiecare zi pe durata campaniei promotionale, iar la sfarsit se ofera marele premiu celui mai norocos participant. Campania promotionala "Sarbatorile au gustul prajiturilor de casa" se desfasoara in perioada 1 martie - 15 mai 2013. Pentru a participa la concurs trebuie sa cumparati oricare 5 ingrediente pentru prajituri din gama Dr.Oetker participante la promotie, iar bonul fiscal trebuie sa-l pastrati pana la sfarsitul campaniei promotionale. Inscrierea la promotie cu bonul fiscal se face prin doua modalitati:
- se trimite un sms la 1860 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) cu bonul fiscal care atesta ca s-au achizitionat 5 ingrediente pentru prajituri Dr.Oetker
- online, intrand pe site-ul www.oetker.ro in sectiunea dedicata promotiei,completati formularul ce trebuie sa contina: numarul bonului fiscal, numarul de telefon, data nasterii, nume si prenume, adresa, e-mail.
Un numar de bon fiscal poate fi inscris o singura data in promotie, iar fiecare participant poate trimite 3 bonuri fiscale pe zi atat la inscrierea prin sms cat si online pe pagina www.oetker.ro.
Premiile oferite sunt:
- premiile zilnice: 76 de vocuhere in valoare de 1000 lei ce pot fi folosite pentru achizitionarea de electrocasnice din magazinele de specialitate
- marele premiu: un voucher cadou in valoare de 30000 lei ce poate fi folosit pentru mobilier si accesorii in magazinele de specialitate.
Tragerea la sorti pentru marele premiu va avea loc pe data de 17 mai 2013.
Abia astept sa ma inscriu in promotie, poate nu o sa am sansa de a castiga dar macar stiu ca am incercat;)).
Mult succes!

Comentarii