Concurs ProTv "Lectia de gatit cu Petru"

Daca vreti sa va perfectionati in arta culinara acum este momentul sa participati la concurs pentru a avea aceasta sansa. ProTv a organizat un concurs simpatic care ofera atat premii dar si idei de retete foarte delicioase, gatite de Petru, castigatorul MasterChef de anul trecut. Concursul se desfasoara in perioada 16 aprilie - 28 mai 2013. 
Pentru a participa la concurs trebuie sa:
- intrati pe site-ul www.masterchef.protv.ro in sectiunea speciala destinata concursului
- saptamanal va fi postat un video in care Petru Buiuca gateste o reteta si tot ce trebuie sa faceti este sa vizionati cu atentie video si sa raspundeti corect la intrebarile care vor fi afisate in filmulet iar la final sa completati formularul pentru a intra in cursa pentru premii iar daca vreti o sansa in plus aratati ca sunteti fan branza si trimite-ti reteta voastra cu Miez de Lapte pe www.delaco.ro/concurs.
La sfarsitul fiecarei saptamani va fi desemnat cate un castigator iar la sfarsitul campaniei vor fi desemnati din randul participantilor care au raspuns corect la intrebari in cele 6 saptamani de concurs, 12 castigatori.
Premiile constau in:
- 6 locuri la un workshop culinar ce va avea o durata de aproximativ 3 ore ce va fi organizat in Bucuresti in perioada 1 iunie-1 iulie 2013
- 12 premii oferite la finalul campaniei, in valoare de 100 RON
- premii de consolare: un set de cutite pentru branza, branza Miez de Lapte (doua bucati Natur 225g, doua bucati cu sare 225g si doua bucati natur 120g) si o geanta frigo.
Imi plac foarte mult retetele lui Petru, sunt simple si interesante. In primul video din concurs reteta este simpla si cu ingrediente speciale. Eu am participat deja si sper ca voi castiga.
Succes!

Comentarii