Concurs Unirea Experta - castiga garantat cartea "Unirea 100 de secrete dulci"

Oricine are nevoie de niste secrete dulci in bucatarie pentru a impresiona oaspetii si chiar propria familie. Iata ca Unirea Experta ne vine in ajutor, si tot ce trebuie sa facem noi este sa vrem sa castigam, pentru ca orice bucatareasa trebuie sa o aiba. Cum fiecare reteta de prajitura are nevoie si de margarina, nu ne va fi greu sa achizitionam unul din produsele participante. Campania promotionala "Unirea Experta" se desfasoara in perioada 25 februarie - 30 septembrie 2013. Ce trebuie sa faceti pentru a participa?
  • Pentru a intra in promotie trebuie sa cumparati din magazinele unde produsele sunt la vanzare, cel putin 750 g de Unirea Experta gama solida in orice combinatie, sau un produs Unirea Experta Lichida de 500 ml. Produsele participante la promotie sunt Unirea Experta, Unirea Experta 500 g si Unirea Experta Lichida 500 ml.
  • Urmatorul pas este sa trimiteti bonul fiscal care face dovada achizitiei, scanat sau pozat la adresa de e-mail [email protected] impreuna cu datele de contact: nume si prenume, adresa completa si numarul de telefon.
  • Trebuie sa fiti printre primii 300 de participanti care au trimis datele si bonul fiscal scanat/pozat.
  • Un participant are dreptul sa castige un singur premiu indiferent de numarul bonurilor inscrise (nu se accepta cumularea de 2 sau mai multe bonuri pentru a obtine cantitatea necesara pentru castigarea premiilor).
Ce premii castigati?
In cadrul campaniei se vor oferi 300 de carti "Unirea 100 de secrete dulci".
In cazul in care va veti numara printre castigatori veti primi un e-mail cu urmatorul mesaj: "Felicitari! Ati fost desemnat castigator al promotiei Unirea Experta" si in 30 de zile veti primi cartea.
Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.secretulprajiturilor.ro si lista se va actualiza saptamanal.
Succes!:)

Comentarii