Omleta cu leurda, spanac si pastrama de porc


Reteta Omleta cu leurda, spanac si pastrama de porc
Mmmm...e asa de buna ca as manca in fiecare zi! Simpla, delicioasa, satioasa, si perfecta pentru masa de pranz.
Ingrediente:
- 100 g pastrama de porc (eu am folosit de la Bucovina)
- 7 frunze de leurda
- 4 oua
- 3 frunze de busuioc
- 1 mana de baby spanac
- 1 mana de cascaval de vaca dat prin razatoare
- 1 lingura de seminte de susan
- 1 lingurita de ulei Wok (gasiti la Lidl in saptamana asiatica).
Mod de preparare:
Se spala bine spanacul si leurda, apoi leurda se taie cubulete si spanacul se mai marunteste putin. Se bat ouale bine, se adauga busuiocul taiat marunt, leurda si spanacul. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta, apoi se adauga susanul si cubuletele de pastrama. Se lasa 3 minute dupa care se adauga amestecul de oua cu verdeata. Se lasa 3-4 minute pe o parte apoi se intoarce pe cealalta parte si se lasa pana se rumeneste putin. Se serveste imediat simpla sau cu cateva rosii cherry. In loc de pastrama de porc am mai facut si cu piept de pui taiat cubulete. Sare si alte condimente nu se mai adauga pentru ca nu mai este nevoie. Pofta buna!

Comentarii