Stop Cellulite - fără celulită în câteva săptămâni

Pe piața produselor care luptă împotriva celulitei și-a făcut loc și Stop Cellulite. Nu auzisem de el până astăzi când am primit un mail, bineînțeles ca spam. Nu îi blamez pe cei care fac asta dar când îmi trimiți un mail încearcă-mă să mă convingi nu să închid tabul imediat.
Nu mă interesează mult text. Nu mă interesează povești de succes ale persoanelor care au încercat produsul X. Vreau analize scurte dar convingătoare. Vreau să aflu compoziția, efecte adverse, indicațiile și modul de administrare. Și las-o baltă cu redirectări de siteuri pentru a ajunge la site-ul propriu zis. Nu te folosi de pagini așa zise medicale și recomandări de la persoane necunoscute. Ieși mai ieftin dacă te folosești imaginea unei vedete din România pe care o cunoaște și bătrânica de la etajul 3.

Revenim la Stop Cellulite. Promite că luptă cu celulita împreună cu 2 acțiuni complementare: de corectare a depunerilor existente de grăsime și de prevenire a depunerilor viitoare.
Citind mai multe, Stop Cellulite e numele unui pachet format din 2 produse, crema PhysioCell și capsule drenante PhysioDrenaj. Ingredientele de bază din acest pachet sunt: alga de ap[ dulce Chiorella, alga Phyllacantha fibrosa, Spirea Ulmaria.
Prețurile pornesc de la 99 lei. Dacă aveți păreri, completări nu ezitați să ne contactați.

Comentarii