Concurs Barilla Love Story - gatiti si castigati un curs de gatit la Academia Barilla din Italia!

Pastele constituie una dintre cele mai comode metode de a prepara rapid o masa consistenta si gustoasa. Indiferent daca este vorba de un meniu simplu sau de o invitatie la o masa festiva, pastele se potrivesc intotdeauna. Originare din italia, pastele au cucerit in timp intreaga lume. Toata lumea le are in camara, iar italienii le apreciaza foarte mult. Pe langa faptul ca sunt convenabile, pastele au un gust excelent si merg intotdeauna cu peste si fructe de mare dar si cu alte topping-uri indraznete.
Daca va plac pastele si vreti sa ajungeti in Italia, acest concurs este numai potrivit pentru orice pasionat de bucatarie si de paste, care va gati cea mai delicioasa si creativa reteta de paste. Concursul se va desfasura in perioada 8 mai - 19 iunie 2013. Concursul se desfasoara pe site-ul de concurs www.foodstory.ro iar pentru a participa trebuie sa:
- pregatiti un preparat culinar respectand tema "paste" si sa inscrieti in concurs prin upload poza sau video al preparatului impreuna cu un text de descriere a retetei si datele personale.
In perioada 5 - 14 iunie participantii vor putea fi votati pe site doar pe pagina de concurs, printr-un sistem de voting cu facebook login.
Dupa care se va face un top 10 al concurentilor, iar alegerea marilor castigatori va fi facuta de cei trei jurati MasterChef in perioada 15-18 iunie, cand juratii vor trebui sa aleaga 2 castigatori din cei 10 din top pe baza preparatelor inscrise. Va puteti inscrie in concurs doar o singura data, iar castigatorii vor fi anuntati pe site in data de 18 iunie si contactati pe e-mail.
Premiile constau in:
- 2 cursuri de gatit master cu cheful la Academia Barilla din Italia (Pasta, Meat Based Main Dishes) iar limba programului va fi engleza/italiana.
Un concurs foarte interesant ce va ofera posibilitatea de a merge si pe alte meleaguri pentru a face un curs specializat si unic.
Succes!

Comentarii