Pate de somon cu fasole, naut si verdeata


Reteta Pate de somon cu fasole, naut si verdeata - un adevarat rasfat pentru papilele noastre gustative
Ingrediente:
- 200 g somon
- 100 g fasole fierte
- 100 g naut fiert
- 1 lingurita frunze tocate de hasmatuchi
- jumatate de legatura de patrunjel
- jumatate de legatura de marar
- condimente uscate: piper, busuioc, boia de ardei dulce
- sucul de la o jumatate de lamaie
- pentru servire: crackersi integrali, paine de secara prajita sau toast.
Mod de preparare:
In blender se paseaza somonul cu verdeata, pana devine o pasta, apoi se paseaza si nautul, fasolea zeama de lamaie, condimentele uscate si hasmatuchi. Intr-un bol se amesteca bine toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena si se lasa la frigider timp de 30 de minute, chiar o ora. Dupa care se poate servi cu crackersi, paine sau toast impreuna cu cateva feliute de rosii. O gustare usoara de vara, sau poate fi servit pe post de aperitiv, ideal atunci cand avem musafiri. Pofta buna!

Comentarii