www.coca-cola.ro concurs ediția 2013 CocaCola


Campania se va desfasura in perioada: 15 iulie 2013 – 01 septembrie 2013 inclusiv. Marcile si ambalajele participante la Campanie, denumite in continuare “Produse Promotionale”, sunt bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea de “Coca-Cola” si “Coca-Cola Zero”, imbuteliate in ambalaje de 500ml PET; 1L PET, 1,5L PET; 2L PET; 2,5L PET.
Etichetele promotionale vor contine mesajul "Castiga si imparte cu prietenii milioane de sticle si mii de premii x2!" si regulamentul scurt al Campaniei de pe www.coca-cola.ro.
Capacele promotionale de culoarea galbena care vor avea tiparit pe partea superioara, in exterior, grafica cu 2 sticle iconice rosii care se ciocnesc si mesajul "Cauta sub capac" si in interior un cod unic alfanumeric format din 8 caractere sau cuvantul “STICLA”.
Înscrie codul pe www.coca-cola.ro pentru o șansă la premii: 126.000 de premii constand in 252.000 de cartele pre-paid SIM Vodafone, 35 de premii, constand in 70 de tablete model Samsung GALAXY Tab 2 10.1 + 70 de Extraoptiuni de 6 euro Credit, O excursie pentru doua persoane in jurul lumii sau contravaloarea acesteia. Excursia are urmatoarele caracteristici: Intinerariu excursie: Bucuresti – Londra – Singapore – Hong Kong – Auckland – Buenos Aires – Bucuresti.
Regulamentul complet este disponibil pe www.coca-cola.ro. Tot pe site găsiți și lista centrelor de unde se pot ridica sticlele de Coca Cola sau celelalte premii.

Comentarii