Catalog Avon C17 2013 | Broșura Avon campania 17 2013

Mai sunt doua luni si se aproprie iarna si vremea cadourilor (trebuie sa ne pregatim buzunarele, sa fie cat mai pline, sa fim cat mai darnici ;))). Daca nimic de prin magazine nu vi se pare suficient de interesant sau original nu ar stica sa trageti o privire de la o pagina la alta pentru a gasi un cadou dragut pentru cei dragi, in catalogul Avon campania 17 2013. 
Un parfum ca o promisiune de fericire este apa de parfum Today, un parfum cu note florale de frezie, mosc si hibiscus optimist, pentru a va simti feminina, fericita si sigura pe sine. Daca doriti sa faceti cadou aceasta apa de parfum, profitati de ofera la set ce contine apa de parfum la 50 ml si lotiune de corp la 150 ml la pretul de doar 59,99 lei. Pentru femeia cara daruieste din inima, seducatoare si rafinata gasiti cadouri la preturi pe masura buzunarului (daca aveti buzunarul mai plin acum aveti ocazia sa-l goliti).
Numarul nuantelor este infinit, insa fiecare femeie trebuie sa aiba un ruj care sa arate intotdeauna natural si la locul sau. Fie ca doriti un ruj cu o nuanta intensa sau mai naturala, trebuie sa incercati noul ruj stralucitor Luxe la pretul de doar 23 lei. 
Culoarea si fantezia sunt combinatia ideala pentru maini seducator de frumoase. Incearcati noua colectie Diamond, pentru unghii care stralucesc (praful de diamant intareste si protejeaza unghiile, prevenind exfolierea acestora). Pentru mai multe oferte si idei de cadouri, rasfoiti catalogul Avon C17 campania națională 28 noiembrie - 25 decembrie 2013.

Comentarii