Concurs Mega Image 2013 - "Alessi, o colectie cu stil pentru familia ta"

Mega Image a organizat o promotie asemanatoare celei de la Kaufland doar ca este vorba despre o colectie speciala de tacamuri din otel inoxidabil de la Alessi. Avand o forma clasica si eleganta, tacamurile Alessi reusesc sa completeze cu succes atat o masa in familie cat si o masa formala. Campania promotionala "Alessi" se desfasoara in perioada 15 august - 13 ianuarie 2014. Pentru a achizitiona gama "Alessi" la 82- 91% reducere trebuie sa:
- acumulati 8 puncte bonus pentru fiecare produs pe care va doriti sa-l achizitionati
- faceti cumparaturi de minim 30 lei si achizitionati un punct bonus.
De la primul punct bonus acumulat, veti primi un talon colector de la casa de marcat dar si de la standul cu produse Alessi. Lipiti punctele bonus pe talon, si prezentati-l la casa impreuna cu produsul dorit pentru a beneficia de reduceri de pana la 91%. 
Punctele bonus se pot colecta in perioada promotiei 15 august - 31 decembrie 2013, insa produsele Alessi se pot achizitiona cu discount-ul promotional pana la data de 13 ianuarie 2014.
Produsele "Alessi" vor fi reduse astfel:
- Alessi set 3 piese desert: pret intreg - 140 lei, pret promo cu 8 puncte bonus - 24,99 lei (82% reducere)
- Alessi set 4 furculite pentru prajituri: pret intreg - 175 lei, pret promo cu 8 puncte bonus - 29,99 lei (83% reducere)
- Alessi set 2 tacamuri service: pret intreg - 260 lei, pret promo cu 8 puncte bonus - 41,99 lei (84% reducere)
- Alessi set 4 tacamuri: pret intreg - 210 lei, pret promo cu 8 puncte bonus - 31,99 lei (85% reducere)
- Alessi set 4 linguri long drink: pret intreg - 199 lei, pret promo cu 8 puncte bonus - 26,99 lei (86% reducere)
- Alessi set 4 lingurite: pret intreg - 159 lei, pret promo cu 8 puncte bonus - 21,99 lei (86% reducere)
- Alessi set 4 lingurite Expresso: pret intreg - 159 lei, pret promo cu 8 puncte bonus - 14,99 lei (91% reducere).

Comentarii

Anonim a spus…
buna ziua ma numesc GOLEA Stefan Florin . vin cu o rugaminte la dumneavoastra daca vreti si daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca toti oamenii. Ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna, iar din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la oamenii care ne dau bani pe datorie si la magazinele care ne dau de mancare pe datorie iar noi numai ramanem cu nimic. Tata a picat intr-o depresie din cauza neajunsurilor, a fost la spital iar acum are pensie pe caz de boala, si are o pensie de 150 de lei. eu sunt la liceu, ma duc in fiecare zi la scoala fara mancare, fara nimic, cand vin acasa daca e de mancare mananc, daca nu, nu mergem la magazin sa ne dea pe datorie. Apa a dat-o in judecata pe mama ca nu a mai platit-o de foarte mult timp si are de dat 18 milioane de lei vechi, si nu avem de unde. iar din cauza asta tata a intrat in depresie si are pensie pe caz de boala. Nici nu vreau sa ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna pentru ca nu avem nici macar un cozonac sa punem pe masa. va rog sa ma credeti. va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem si noi ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cum puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate celor ce citesc. va las numarul meu de telefon sa ma sunati daca vreti sa ma ajutati 0731806200 va multumesc STRADA INDEPENDENTEI NR 24 JUD PH ORASUL BUSTENI-POIANA TAPULUI