Concurs Prajituri cu Unirea Experta Lichida pe www.secretulprajiturilor.ro 2013

Unirea Experta Lichida este un produs inovator ce vine in ajutor bucatareselor, garantand rezultate superioare in retetele de prajituri atunci cand inlocuiesc uleiul sau margarina topita. Poate fi folosita si in perioada de post, fiind 100% de origine vegetala. Nici nu mai este nevoie sa pierdeti timpul topind margarina deoarece o puteti folosi direct din frigider. Cu Unirea Experta lichida veti putea castiga multe premii. Concursul "Prajituri cu Unirea Experta Lichida" se desfasoara in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2013. Pentru a participa la concurs trebuie sa inscrieti o reteta de prajituri realizata cu produsul participant la promotie Unirea Experta Lichida 500g, pe site-ul www.secretulprajiturilor.ro urmand pasii urmatori:
- scrieti numele retetei
- alegeti o categorie
- alegeti un tip
- timpul de preparare
- complexitate
- selectare ingrediente si cantitati
- incarcati si poze cu pasii retetei: imagine + descriere + mod de preparare (cel putin o poza din timpul prepararii, in care sa apara Unirea Experta Lichida)
- sa mentionati un mic secret al prajiturilor
- puteti incarca si o poza personala.
Pe toata perioada campaniei, o singura persoana poate inscrie maxim 3 retete. Primiti puncte in plus daca va inscrieti reteta participanta si pe pagina voastra de Facebook.
Premii:
Persoanele care au inscris pe site top 5 retete cu cel mai mare punctaj vor primi automat cate un robot de bucatarie.
Succes!

Comentarii

petrov ioana a spus…
Am cumparat margarina lichida si ma pregatesc sa inventez o prajitura delicioasa . Am emotii pentru ca o folosesc pentru prima oara,dar sigur osa reusesc .
Desisalva a spus…
Asa este pentru prima oara, dar confirmarea celor dragi ca ti-a iesit cea mai buna prajitura, te va scapa de emotii;). Mult succes Ioana in prepararea retetei! Si daca este foarte buna prajitura inventata de tine, nu ezita sa o impartasesti si celorlalti.