Sufleu de somon afumat cu avocado, ciuperci si parmezan

 Reteta Sufleu de somon afumat cu avocado, ciuperci si parmezan
Ati ajuns acasa si nu aveti pregatit nimic de mancare? Iata o gustare savuroasa, usor de facut si gata in doar 15 minute...
Ingrediente:
- 150 g somon afumat
- 5 ciuperci
- 2 oua
- 2 catei de usturoi
- 2 fire de ceapa verde
- 2 linguri de faina
- jumatate de ardei rosu
- jumatate de avocado
- lapte
- un varf de cutit de praf de copt
- parmezan
- unt.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie antiaderenta se topeste o lingura de unt si se adauga pe rand ceapa verde, ardeiul si avocado, somonul, ciupercile taiate cubulete. Separat intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt, galbenusurile de ou, usturoiul pisat si lapte pana se obtine o compozitie groasa de clatite si se adauga in tigaie peste restul ingredientelor. La final se adauga patrunjelul, se mai lasa cateva secunde pe foc, apoi se da deoparte si se incorporeaza usor si albusurile de ou batute spuma. Se ung 3 forme individuale de ceramica apoi se adauga compozitie putin mai mult de jumatate. Deasupra se acopera cu un strat de parmezan si se dau in cuptorul preincalzit timp de 15 minute. se servesc calde cu frunze de salata verde. Pofta buna!


Comentarii