Concurs 2014 Castiga o cina cu Pur si Funky Chefs!


De peste 16 ani, Pur inseamna putere mare de degresare, super-performanta si o varietate de parfumuri. Pur este aliatul de nadejde al gospodinelor impotriva grasimii si crustelor. Campania promotionala "Castiga o cina cu Pus si Funky Chefs" se desfasoara in perioada 15 februarie - 15 aprilie 2014.Pentru a participa trebuie sa cumparati in perioada campaniei minim un produs Pur participant la promotie (produsele participante la promotie sunt toate produsele detergent de vase Pur) dupa care trebuie sa va inscrieti prin una din cele doua modalitati:
- prin SMS la 1809 trimiteti numele si prenumele exact asa cum sunt mentionate in actul de identitate
- sau online pe site-ul concursului www.purparty.ro, completand formularul cu nume si prenume, numar de telefon si adresa de e-mail. Bonurile fiscale trebuie pastrate pana la sfarsitul campaniei pentru validarea premiului in cazul unui castig. Aveti dreptul la maxim 5 inscrieri pe toata durata campaniei.
Premiile constau in:
- 8 premii fiecare constand in meniul unei cine gatita de Funky Chefs (Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu) la tine acasa (meniul cinei va fi pentru 8 persoane) sau in restaurantul E3 by Entourage (meniul cinei va fi pentru 2 persoane) din Bucuresti.
Succes!

Comentarii