Concurs Garanțiile și Serviciile Kaufland

Concursul se desfăşoară în perioada 07.04.2014 – 04.05.2014 în cadrul unei aplicaţii concurs de pe pagina de Facebook a organizatorului: www.kaufland.ro/facebook.
Este posibilă o singură participare zilnică. Participantul are posibilitatea de a stabili zilnic în lista sa ordinea celor opt autocolante ce reprezintă garanţiile şi serviciile Kaufland utilizate în acest concurs. Scopul participantului este de a realiza cât mai multe puncte prin concordanţele între lista sa de autocolante şi ordinea în care Kaufland va afişa a doua zi garanţiile şi serviciile. Această ordine va fi publicată de fiecare dată în aplicație în ziua următoare, la prânz. Pe baza principiului aleatoriu, un utilizator poate primi zilnic maxim trei autocolante aurii, care îi aduc puncte suplimentare în cazul unei concordanțe cu rezultatul Kaufland. Pentru fiecare concordanță între ordinea proprie și cea de la Kaufland, utilizatorul obține un punct. Pentru concordanța unui autocolant auriu, se oferă trei puncte.


Pentru a-și asigura un număr mai mare de puncte în cadrul concursului, participantul îşi poate invita prietenii de pe Facebook să participe la concurs. Prietenii pot fi invitați zilnic, în număr nelimitat. Pentru aceasta se aplică următoarele: pentru primele cinci invitații acceptate într-o zi – prietenii invitaţi acceptă invitaţia şi participă şi ei la concurs - participantul primește câte zece puncte pentru fiecare invitaţie acceptată – așadar zilnic maxim 50 de puncte suplimentare. Participantul nu primeşte puncte doar pentru invitarea prietenilor.

În cadrul acestui concurs se vor acorda minim 141 de premii, constând în:
- 140 de Carduri Cadou, fiecare în valoare de 50 de lei.
- Marele Premiu: Un Apple iPad Air cu Wi-Fi + Celular şi 64 GB.

Comentarii