Ecologie in bucatarie cu Deliciosul de Vaslui - participa si castiga!

Dupa cum stim, carnea de pui aduce numeroase beneficii organismului. Puiul este o sursa importanta de vitamina B, niacina, cunoscuta pentru proprietatile sale de protejare impotriva cancerului. Un alt beneficiu al carnii de pui este continutul de seleniu, component esential al metabolismului  hormonului tiroidei si al functiei imunitare, si de vitamina B6, care confera energie organismului si protectie impotriva bolilor cardiovasculare. Toate aceste beneficii le gasim si in Deliciosul de Vaslui.Campania promotionala se desfasoara in perioada 1 - 24 aprilie 2014. Pentru a participa la concurs si a avea sansa de a castiga unul din premiile puse in joc, trebuie sa indepliniti conditiile urmatoare:
Etapa 1 - Testeaza-ti cunostintele:
- intrati pe pagina de Facebook Deliciosul de Vaslui si dati "Like" paginii
- accesati aplicatia "Ecologie in bucatarie" si raspundeti corect la toate intrebarile
- la final completati formularul cu nume, prenume, adresa de e-mail si numarul de telefon
- sa jucati de mai multe ori pentru a va mari sansele de castig.
Etapa 1 se va incheia pe 16 aprilie si vor fi desemnati prin tragere la sorti 10 castigatori.
Etapa 2 - Recicleaza creativ:
- sa parcurgeti cel putin o data etapa 1 de concurs
- sa incarcati cel putin o fotografie cu o caserola reciclata a produselor Deliciosul de Vaslui
- sa jucati de mai multe ori pentru a va mari sansele de castig.
Etapa 2 se va incheia pe 24 aprilie si vor fi desemnat prin tragere la sorti castigatorul marelui premiu.
Premiile constau in:
- pentru etapa 1: 10 cosuri cadou de Paste care vor contine cate o sticla de vin, un cozonac, o lumanare in forma de ou, un Stilist de legume
- pentru etapa 2: 1 Multicooker 8 in 1 Tefal

Comentarii